kızlar günaydın
haftasonu gireceğime söz vermiştim ama giremedim maalesef cumartesi günü misafirim vardı hazırlıklardan vaktim olmadı pazar günü kv ye gittik akşam geldik kızım hasta eşim hasta fenalardayız
geçmişe şöyle bir göz gezdirdim de 1. olmuşuz tebrik ederim herkesi ama belliydi paylaşılan listeler çok iyiydi özellikle
T
TopaLsoLucaNn
arkadaşım senin dereceni de ayrıca tebrik ederim
bu arada yeni üye gibi işlem göreceğimi falan gördüm listeye alınacağımı zannettim bu hafta ben yüzdem etkilemeyeceği için ama listede yokum
toplight
kaptanım ne zaman giricem acaba listeye kasım sonundan beri buradayım aktif paylaşım da yapıyorum aralık sonu ocak başı biraz iş yoğunluğu nedeni ile sıkıntı oldu ama yani madem bu hafta beni listeye alıverin bari

listeye alınsam daha iyi olacağı kanaatindeyim
kızlar ben cumadan cumaya tartılıyorum artık o yüzden bugün tartı bildiremicem ama haftasonu bozmadım hemen kısaca hafta sonu menülerini yazayım
cumartesi
kahvaltıdan önce: ıspanaklı yoğurt
sabah: sucuklu yumurta-domates-salatalık-peynir-çay-dukan ekmeği
akşam: dukan tost-domates-salatalık-2 adet zeytin (misafir vardı yemek yemedik eşim ikramlıklarla doyurdu kendini ben de misafirler gelmeden bunu yedim)
pazar:
sabah: lorlu yumurta-kahveli süt
akşam: az pırasa yemeği-yoğurt
pazar günü sp yapmam lazımdı ama kv de olduğumuz için ps yapmak zorunda kaldım o yüzden iki gün sp yapıcam. suya hiç dikkat etmedim 1 lt yi geçtiğini sanmıyorum

spor yok

çay kahve falan içildi şekersiz