Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kac aylikti ki benim oglumda dis cikarirken mamayi istemiyordu hem ishal falanda olmustu disler patlayinca duzeldi biberon rahatsiz ediyordur belki disini illa mama yedireceksen biraz kati yapip kasikla ver olmaz mi bende kasikla falan mamalar vermistim
Ben evolvia ve bebelac kullandim sevmisti onlarivtadini sevmiyo olabilirmi

Yapıyorum ama zayıfladı mama içmesi gerekiyor daha küçük ek gıda ne alabilir ki çok Can'ım sıkkın ya bir haftadır uyku uyumuyorum uyanır mama ister diye bekliyorum yok içmiyor
Cnm senin bebek 10 aylık değilmi ben yumurta sarısı bisküvi bitki çayı biraz peynirle ezip veriyordum meyve püreleri meyve suyu çorba bi çok şey verebilirsin artık sebze biraz ezip verebilirsin

Kac aylikti ki benim oglumda dis cikarirken mamayi istemiyordu hem ishal falanda olmustu disler patlayinca duzeldi biberon rahatsiz ediyordur belki disini illa mama yedireceksen biraz kati yapip kasikla ver olmaz mi bende kasikla falan mamalar vermistim
Hiç denemedim öyle de on buçuk aylık Can'ım evet emziğine aşıktır ama şimdi uyuttum emziksiz uyudu alamıyor deminden beri ağlıyor duruyor birden bire üst ön dişin biri patladı öteki de patlamak üzere benim kızım 4.5 aylıktan beri diş modunda ilk dişi çıkarken çok ishaldi şimdi de öyle

Hiç denemedim öyle de on buçuk aylık Can'ım evet emziğine aşıktır ama şimdi uyuttum emziksiz uyudu alamıyor deminden beri ağlıyor duruyor birden bire üst ön dişin biri patladı öteki de patlamak üzere benim kızım 4.5 aylıktan beri diş modunda ilk dişi çıkarken çok ishaldi şimdi de öyle
Benim 8 aylik ve 16 aylik cikardi oglumda cok aci cekti uzun zamanada yayilmasida zor ins tez zamanda kurtulur emzigi damak mi daha rahat oluyo

Kızım hiç emmedi 4.5 ay sağıp verdim sonra artık hem zor geldi hemde ve mmediğinden artık azaldı öyle sütüm vardı ki ilk bşr hafta gelmedi sma ondan mama verince tutmadı dişleri çıkıyor ondan diyorum ama kaç gün oldu sabah 7 de bir biberon içti başka yok kahvaltısını etti akşam yemek de yedi süt içmiyor ya deli olucam
Canim dedigim gibi dis sancisindan biberon tutamiyor olabilir biberon yuvarlak ucsa damak olani al bide kasikla vermeyi dene almiyorsa mamadan bazen bikiyo cocuklar yemek istemeyebilir bence en guzel mama evolvia gaz sorunu olmuyo ve cok guzel kilo aldiriyo degistirebilirsin msmasini yada gecici bi durumdur dis yuzundendir olabildigince yontem deneyip vermeye calisacaksin

Günaydın kızlar.. Simdiden 30 dakikalık yürüyüsüm tamam. :KK49:
Kac gündür dogru düzgün yapamıyordum ve icim rahat etmiyordu. Bugün bol bol yapicam insallah.:KK54:

Bi de asli olsa Mersinde yemistim et tantuni

ben de Mersin'de yaşıyorum. tantuniyi pek sevemedim ben aslında ama hayranları çok :kk77:

zoey1616 zoey1616 canım medusaya katılıyorum kaşıkla ver mamasını.. çok da kendisi üzme diş dönemlerinde olur böyle şeyler daha sonra iştahı yerine gelir toparlar kendini az da olsa bişeyler yiyormuş zaten stres yapma bi de kaşığı dene inşallah o şekilde yer de sen de biraz rahatlarsın:KK19:

Günaydın kızlar.. dün bana biraccık nazar değdirdiniz galiba :KK48: ufak bi kaçamak yaptım dün. kardeşimle ortak bi karar alarak beyaz protein günlerini iptal ettik bu kaçamaktan sonra. bana vücudumun kh istediğini biraz seyir evresinde takılmam gerektiğini hemen ataktan sonra 3 gün beyaz yumruk yapmamızın çok yanlış bi karar olduğunu söyledi ben de hem fikir oldum bu konuda kendisiyle. bugün seyirin protein+sebze gününü yapıcam. sadece akşam yemeğinde brokoli ve karnabahar yemeği düşünüyorum tabiki tavuk ve yoğurtla birlikte :KK52:belki de ama bugün perşembe yaa :KK14: bugüne kıyamayabilirim cuma protein sebze yaparım kardeşime söylemeyin sakın :sus: :KK70: neyse bakalım görücez akşama :KK51:

neyse ben menümü de yazayım da kaçamağımı da görün :eek:

18.01.2017 Çarşamba Menüm

Sabah:
1 paket aç bitir hindi salam
1 paket (60 gr) aç bitir kaşar peyniri (Dukan'da kaşar yasak biliyorum ama ben bi tek peynir hususunda Dukan'a uymuyorum çünkü az yenen bir şey olduğu için)

Ara:
Sade Türk kahvesi

Öğlen:
Fotosunu gönderdiğim yoğurtlu tavuk tantuni
Şekersiz çay

Ara yok. baya bi su içtim bu bölümde

Akşam:
Lorlu yumurta (1 yumurta + 2 yumurta beyazı ile yaptım 1 yk yağ koydum)
1 bardak y.yağlı süt
1 yk bulgur pilavı :KK14:
1 saat sonra 1 yk bulgur pilavı daha o_O

Ara:
150 ml tarçınlı zencefilli süt

su: 2,2 lt
spor yok :ruh:

Günaydınlarrr :)

Bi de asli olsa Mersinde yemistim et tantuni

ben pek sevmiyorum öle ya, yağlı geliyo bana da candy gibi, daha az sulu ve yağlısını daha çok seviyorum :)

Anneler bir akıl verin ya kızım günde bşr biberon mama içiyor başka içiremiyoeum deli olucam zayıfladı ya 5 gündür böyle dişleri çıkıyor ondan diyorum ama kaç gün oldu of allahım ya :KK61:

canım merak etme eskiye göre az yiyodur ama kendine yetecek kadar yiyodur, hepimizin çocugu diş dönemi zayıflıyo, geçici bi dönem zorlama kendi haline bırak azıcık.

bi de söylemiştim ama tekrar edeyim; yeşil soğan, pırasa türevi bişi verirsen eline hem kemirir hemde onların etkisiyle hafiften sancısı azalır, yaz bi nete çok etkili.

merak etme açlıktan bi tek afrikadaki bebişlere bişi oluyo, bizimkiler minimum da olsa kendine yetecek kadar yiyo :(

Menü
Gün boyu lahana çorbası
1 kase Pancarlı marul salatası
1 kase patatesli marul salatası

Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
@toplight morordek morordek medusa38 medusa38

oo yeniden lahanaya mı başladın :)

Kizlar ogleden sonra cok yogundum giremedim.
Yarin sabah seker yuklemesi var, cok heyecanliyim ve korkmuyor da degilim niyeyse. Dua edin bi sey cikmasin :dua:

dualarım seninle ördekcim, hayırlısıyla geliceksin inşallah.

Günaydın kızlar.. Simdiden 30 dakikalık yürüyüsüm tamam. :KK49:
Kac gündür dogru düzgün yapamıyordum ve icim rahat etmiyordu. Bugün bol bol yapicam insallah.:KK54:

ooo süper, keşke bende yürüsemm, en kalori yaktıranı soğukta yürümekmiş :)

ben de Mersin'de yaşıyorum. tantuniyi pek sevemedim ben aslında ama hayranları çok :kk77:

bende sevmiyom sen gibi :(

1 yk bulgur pilavı :KK14:
1 saat sonra 1 yk bulgur pilavı daha o_O

neyseki aşırı aşırı bi kaçamak değil bence ondan bişi olmucak candycim :)

Kızlar evdede yapabilirsiniz tantuniyi. :kk77::kk77:
Derisiz tavuk kiymasindan cok guzel oluyor yag oranini istedigimiz gibi ayarlayabiliriz.
Hatta gecenlerde sadece tavugun gogusunu koydum. :kk77::kk77:

Gunaydin kizlar
Sekerli suyu ictim bekliyorum bi yarım saat sonra kan vericem :)
Oyle aman igrenc bi tadi da yokmus bu sekerli suyun. Sadece cok sekerliydi o rahatsiz etti beni :) bakalim sonuclar da ogleden sonra cikarmis...
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.insallah bisey cikmayacak.:KK68:

bende sevmiyom sen gibi :KK43:

dediğin gibi yağ çok sıkıntı.. değişik geliyor bana tadı, sevemedim :KK43:

neyseki aşırı aşırı bi kaçamak değil bence ondan bişi olmucak candycim :)

evet ya tek avuntum o benim de :KK48: bi de avuç içi kadar kayısı çekirdeği yemiştim onu yazmayı unutmuşum ama ondan az görünmüş kaçamağım :KK14: 115'i görmek istiyorum tek dileğim o :dua: sanırım 4-5 ay falan oldu görmeyeli:KK14:

kayısı çekirdeğinde de baya bi protein varmış ya :KK57::KK57: şimdi fatsecret a ekleyince gördüm 100 gr da 25 gr protein varmışo_Oama fıstıktan da kalorili bileydim fıstık yerdim :cry:

Gunaydin kizlar
Sekerli suyu ictim bekliyorum bi yarım saat sonra kan vericem :)
Oyle aman igrenc bi tadi da yokmus bu sekerli suyun. Sadece cok sekerliydi o rahatsiz etti beni :) bakalim sonuclar da ogleden sonra cikarmis...

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel, umudumuzu gördün mü peki? napıomuş minnakın?

Kızlar evdede yapabilirsiniz tantuniyi. :kk77::kk77:
Derisiz tavuk kiymasindan cok guzel oluyor yag oranini istedigimiz gibi ayarlayabiliriz.
Hatta gecenlerde sadece tavugun gogusunu koydum. :kk77::kk77:

valla benim için tavuk sote = tavuk tantuni, soteye genelde domates koymuyorum bol baharat koyuyorum, en sevdiğim yemek, dukanın en sevdiğim yanı :)

Back
X