Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam güzeller.
candy_candy candy_candy çok çok tebrik ediyorum.Dukana başlamakla çok güzel bi adım atmışsın. Bence bu sefer 90'ları göreceksin.

bence de ebruşum innnnnşallah:dua: en son doğru düzgün dukan yaptığımda 98 i görmüştüm :KK51:

amaaan ne çenem düşmüş yine. dün 2 kuzenimin bebişinin ortak mevlüdü vardı, sabah işlerim yetişsin de erken çıkayım diye depar attım resmen :KK43: ondan hiç uğrayamadım. onun sessizliği ile de çoşmuşum bugün :KK70::KK70:

mevlütte de coştum deme :KK70:

dünkü menümü de yazayım onu unutmuşum

17.01.2017 Salı Menüm

Sabah
1 paket aç-bitir hindi salam
1 kupa çay

Ara
Sade Türk kahvesi

Öğle
2 tavuk pirzola
250 gr yoğurt

Ara
Çay
Kahve

Akşam
1 kutu ton balığı
lorlu yumurta (2 yumurtadan)
kahveli süt

su: 1,8 lt
spor: yok :KK43:

dünkü menümü de yazayım onu unutmuşum

17.01.2017 Salı Menüm

Sabah
1 paket aç-bitir hindi salam
1 kupa çay

Ara
Sade Türk kahvesi

Öğle
2 tavuk pirzola
250 gr yoğurt

Ara
Çay
Kahve

Akşam
1 kutu ton balığı
lorlu yumurta (2 yumurtadan)
kahveli süt

su: 1,8 lt
spor: yok :KK43:
seval gözlerime inanamıyorum bu hafta diğer menüleri atlamışım ama hiç kaçamak yok dünde aferin kız sana:halay: bir de spor olaydı 10 numara 5 yıldızlık menü

ben merak ettim zoeycim :)

yaa şu sporlar var ya, maşallah, bi gün yapayım ertesi güne gülemiyorum hatta nefes bile alamıyorum, ne güzel bişi aslında dimi, hiç kendime bakmıyorum bu ara, tam vakti yaza bomba olcaksın canım :)
Ay olamıyorum ya sanki hep kilo alıyorum yemiyorum dikkat ediyorum ama sürekli bir mide bulantısı halindeyim ya yaptım keki güzel oldu biraz şeker eksiği var dur tarifini yazayım sen yaparsan bir çay bardağı keçiboynuzu pekmezi ekle bence ben tatlandırıcı koydum ama az olmuş
2 yumurta
4 yk tatlandırıcı bşr çay bardağı pekmezle değiştir
Bir sb yulafı çektim çekilmiş hali bir sb olucak
3 yk kepekli un sen kıvama göre ayarla
1 çb Hindistan cevizi
1 çb süt
2 yk kakao ben sevmiyorum kakao ya birdaha koymam muhtemelen mideme dokunuyor
Bir avuç bitter damla çikolata karıştır ver fırına güzel oldu valla diğerlerinden iyidir

ben merak ettim zoeycim :)

yaa şu sporlar var ya, maşallah, bi gün yapayım ertesi güne gülemiyorum hatta nefes bile alamıyorum, ne güzel bişi aslında dimi, hiç kendime bakmıyorum bu ara, tam vakti yaza bomba olcaksın canım :)
Spordan sonra hala ağrı oluyor tabi ki geçen yürüyemiyordum hatırlıyorsan şu an karnım iğneleniyor sanki zaten diyorlar ağrı yoksa hareket yanlış yapılıyordur diye sondu galiba spor dün akşam yapabilirsen işim biterse yapıcam cuma geliyor benimkiler keşke onlar gelse de ben gitsem :KK43:

hahah zoeycim benimki de anne diyodu sonra bi baktım anane diyo anneyi bıraktı :) boşver sevsin kızın, tamamen kendin hakim olmaya çalışma, kendine de vakit ayır.
Aynada halime bakınca korkuyorum görüntüden yeni çıkan saçlar falan ooo ölmüşüm resmen kv de geliyor ki allah allah misafir akını olacak hiç Zaman olmaz artık puffff

aa bende merak ediyorum sinemi, 20'siydi sanırım düğünü :) @Pdr93 bekliyoruz aynen gelinlikle foto, inşallah herşey gönlüne göre olsun :)

he sorma ebruşumm, bi de tutabilsem kendimi :KK43:

inan bende öle çok istiyorum ki :KK43:

ben hala aynıyım zoeycim yaa :KK43: senle aynıydık sen beni solladın geçtin sen bak :KK43:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Olsun vericez bu kiloları hep birlikte sıkma canını bende bir artı bşr eksi gidiyorum karnım davul gibi :))

ben 6 senedir burdayım valla öğrendiğimi buralardan öğrendim. ama beslenme konusunda çok çeşitli bilgiler ve yöntemler var zaten ama çoğunda özellikle sağlıklı olanlarda denge şart.

benim de tecrübeyle sabit devam ettirebildiğim tek diyet kendisi. bi kere tatlısı var ya diyetin :KK53:

tartıda gördüğün eksi önemli değil o eksiyi nasıl gördüğün önemli. kilon benim gibi fazla sarkmalar yaşarsın, cildin yaşlanır, kırışır. kilo vermek de almak kadar cildi yıkan bişey, önlemini almalısın. protein önemli, yağ ve karbonhidratta önemli ve en önemlisi de bunların dengesi. hepsinden alman gerektiği kadar almalısın.

yapabiliyor muyuz? sen kesinlikle benim yapabildiğimden iyisini yapıyorsun ben kızım 1 yaşına gelene kadar hiçbir şey yapmadım yapamadım. yapabileni de alkışlıyorum o kadar uyku düzensizliği ve o kadar çocuğa odaklı bir yaşamda kendin için bişeyler düşünmek bile zordu benim için ki ben de duygusal açlık denen şey hat safhadadır. bu duygusal açlık krizlerini de engelleyebildiğimi bildiğim diyeti yapıyorum. keşke dengeli beslenme ve kalori sınırlaması ile kilo verme yöntemini sürdürebilsem bana göre en doğru ve en sağlıklı yöntem o ama yapamıyorum :KK43:

neyse ben senin menülerini yorumlamaktan vazgeçtim :KK48: çünkü bu konuda fikirlerimiz farklı son sözümü demiş olayım bu konuda bu şekilde: menülerin güzel özellikle emziren biri için tatlıdan bu kadar kaçabilmek bu kadar sınırlı yiyebilmek harika bişey. hatrım için accuk proteini belkim arttırırsın :KK22: her ne yaparsan yap istikrar her zaman zayıflatır :KK5:

O kadar yoğun bir gündü ki unutmuşum ebruşum yaaa 1,8'e çıkardım neyse ki :KK30:

kahvaltı edemedim canım hem işe geç kalıyorum hem de hiç canım istemiyordu o gün bişey yemek :KK43: boğazım acıyordu :hasta:

günlük tartılmıyorum ben canım artık valla bana hiç yaramıyor cuma günü tartılıcam. artık seyire geçtiğim için ön görülen haftada 1-1,5 kilo ama ben bu hafta kardeşimle 3 gün beyaz sp yaptığım için belki 2 veririm diye umud ediyorum:KK51:

senin menülerini ben çok beğeniyorum canım yaa :KK51: çok güzel dayanıyorsun çok dengeli hharika menülerin var ne güzel spor da az da olsa var ben de o da yok :KK43: tebrik ediyorum seni:KK9:
Canım elimden geleni yapmaya calisiyorum. Eski halime gelemesemde fazlaliklarimdan kurtulup fit bir goruntuye sahip olmak istiyorum. Aslinda goruntuden cok saglik onemli. Daha 28 yasindayim sekerim 150 civari tansiyonumda 13 14-9 15-10 arasinda degisiyor. :stop:
Bu arada gecen gun yedigim icli kofteler kizartmaydi.:KK22:
annemde okyanus suyu ve onun aparatı vardı, alayım da yapayım olmazsa.

ya ben kendim insülin direnci için hesaplama var onu yapıom ama normal çıkıyo, acaba kaçırdığım bişi mi var :KK43: of bi sorim dahiliyecilere :KK43:
Canım kan tahlillerinden mi hesaplama yaptın?
4 yıl once aclik kan sekerim 100 cikiyordu.Dr bide insulin hormonuna bakti.insulin direncin var demisti.
5 ay öncede aclik kan sekerim 150 civarı cikti.:stop:
Spor ve saglıklı beslenme sartt!! :KK6:

Canım elimden geleni yapmaya calisiyorum. Eski halime gelemesemde fazlaliklarimdan kurtulup fit bir goruntuye sahip olmak istiyorum. Aslinda goruntuden cok saglik onemli. Daha 28 yasindayim sekerim 150 civari tansiyonumda 13 14-9 15-10 arasinda degisiyor. :stop:
Bu arada gecen gun yedigim icli kofteler kizartmaydi.:KK22:

Canım kan tahlillerinden mi hesaplama yaptın?
4 yıl once aclik kan sekerim 100 cikiyordu.Dr bide insulin hormonuna bakti.insulin direncin var demisti.
5 ay öncede aclik kan sekerim 150 civarı cikti.:stop:
Spor ve saglıklı beslenme sartt!! :KK6:
Bende de insulin dirrnci var Gi diyeti bize uygun kan sekerini ziplatmiyo

Ay olamıyorum ya sanki hep kilo alıyorum yemiyorum dikkat ediyorum ama sürekli bir mide bulantısı halindeyim ya yaptım keki güzel oldu biraz şeker eksiği var dur tarifini yazayım sen yaparsan bir çay bardağı keçiboynuzu pekmezi ekle bence ben tatlandırıcı koydum ama az olmuş
2 yumurta
4 yk tatlandırıcı bşr çay bardağı pekmezle değiştir
Bir sb yulafı çektim çekilmiş hali bir sb olucak
3 yk kepekli un sen kıvama göre ayarla
1 çb Hindistan cevizi
1 çb süt
2 yk kakao ben sevmiyorum kakao ya birdaha koymam muhtemelen mideme dokunuyor
Bir avuç bitter damla çikolata karıştır ver fırına güzel oldu valla diğerlerinden iyidir
Bende cocuklara pekmez ve kakao ile yapiyorum ogluma kakao olsun yeter ki cok seviyor

seval gözlerime inanamıyorum bu hafta diğer menüleri atlamışım ama hiç kaçamak yok dünde aferin kız sana:halay: bir de spor olaydı 10 numara 5 yıldızlık menü

kaptanım spor balıkesir'den sonra artık 3 gün kaldı hazırlık modundayım evde :KK6: o da olacak inşallah mekik squat ve yürüyüş yapıcam:rapci:

Spordan sonra hala ağrı oluyor tabi ki geçen yürüyemiyordum hatırlıyorsan şu an karnım iğneleniyor sanki zaten diyorlar ağrı yoksa hareket yanlış yapılıyordur diye sondu galiba spor dün akşam yapabilirsen işim biterse yapıcam cuma geliyor benimkiler keşke onlar gelse de ben gitsem :KK43:
canım yarım bardak turşu suyu iç kas ağrılarına iyi geliyor
Tokluk mu yapıyo ödem mi atıyo acaba o içtiğin
canım acaip tok tutuyor ödem attırdığını da netten okudum tavsiye ederim

099f097f-d2ce-48d4-9493-928cc3ff8ca2_original.webp

tantuniyi illaki çift lavaşa sarıp yemek gerekmiyor :KK70: bugünkü öğle yemeğim :KK68:

Back
X