- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #228.401
Yeter ya yetsin olmazsa :)350 yeter mi ona emin olamadım şu an![]()
İyi cnm saol biraz kardesime de kizgin once bosanacam diye dava acti sonrada kocasina donmus
Amaan zaten en çok evlatlar yoruyo anneleri

bence de ebruşum innnnnşallahen son doğru düzgün dukan yaptığımda 98 i görmüştüm
mevlütte de coştum deme![]()
Çoşmadım korkma :) sonra evde bi baktım çaklıt yiyom

dünkü menümü de yazayım onu unutmuşum
17.01.2017 Salı Menüm
Sabah
1 paket aç-bitir hindi salam
1 kupa çay
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğle
2 tavuk pirzola
250 gr yoğurt
Ara
Çay
Kahve
Akşam
1 kutu ton balığı
lorlu yumurta (2 yumurtadan)
kahveli süt
su: 1,8 lt
spor: yok![]()
Owwwwww bu ne Harika bi menü böyle, bol eksiler gör şekerim :)
Ay olamıyorum ya sanki hep kilo alıyorum yemiyorum dikkat ediyorum ama sürekli bir mide bulantısı halindeyim ya yaptım keki güzel oldu biraz şeker eksiği var dur tarifini yazayım sen yaparsan bir çay bardağı keçiboynuzu pekmezi ekle bence ben tatlandırıcı koydum ama az olmuş
2 yumurta
4 yk tatlandırıcı bşr çay bardağı pekmezle değiştir
Bir sb yulafı çektim çekilmiş hali bir sb olucak
3 yk kepekli un sen kıvama göre ayarla
1 çb Hindistan cevizi
1 çb süt
2 yk kakao ben sevmiyorum kakao ya birdaha koymam muhtemelen mideme dokunuyor
Bir avuç bitter damla çikolata karıştır ver fırına güzel oldu valla diğerlerinden iyidir
Bende yapıyodum böle ama damla çikolata falan koymuyorum tabi :) ah eski zamanlar :)
Amaan keyfini çıkar şekerim yaa, ben severim misafiri ama öle her gün her gün nasıl olur bilmem vallaAynada halime bakınca korkuyorum görüntüden yeni çıkan saçlar falan ooo ölmüşüm resmen kv de geliyor ki allah allah misafir akını olacak hiç Zaman olmaz artık puffff

Canım elimden geleni yapmaya calisiyorum. Eski halime gelemesemde fazlaliklarimdan kurtulup fit bir goruntuye sahip olmak istiyorum. Aslinda goruntuden cok saglik onemli. Daha 28 yasindayim sekerim 150 civari tansiyonumda 13 14-9 15-10 arasinda degisiyor.
Bu arada gecen gun yedigim icli kofteler kizartmaydi.
Canım kan tahlillerinden mi hesaplama yaptın?
4 yıl once aclik kan sekerim 100 cikiyordu.Dr bide insulin hormonuna bakti.insulin direncin var demisti.
5 ay öncede aclik kan sekerim 150 civarı cikti.
Spor ve saglıklı beslenme sartt!!![]()
Bende netten hesaplamasına baktım çıkmadı bişi ama dahiliye uzmanımız normal kış şartlarında tatlı düşkünlüğü diyip dalga geçti benlen :)
kaptanım spor balıkesir'den sonra artık 3 gün kaldı hazırlık modundayım evdeo da olacak inşallah mekik squat ve yürüyüş yapıcam
![]()
Way, kardeşinle yürüyün bol bol negzel.
Ooo Harika, bayılırım :)