Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi yapmamış mıyım, yaparım bilirsin :rapci: hadi ördekim bi şubat hedefi için takımı ayaklandıralım, ben mi yapayım ne dersin? zaten notamızı aldık, hem o silinmeli, hemde kendimize gelmeliyiz.

canım öncelikle tebrikler, Allah tamamına erdirsin, inşallah çok mutlu olsun kardeşin, yalnız ilet kendisine; düğüne en az 62 olup girmeli gelinliğe, o zaman kollar falan da inceliyo, düğün fotolarında müthiş olur :)

sende kas kendini bak listedesin, dukan iyiydi sana yaa, ne çabuk vazgeçtin, 3 gün saf pro yap, artı mı kalır allasen, isveç falan çok zor ve aç bırakıyo, doya doya ye anacım proteinin, kardeşinle birlik olun ne güzel, alış veriş falan derken yürüyüşte olur, dukandan vazgeçme gel.

yok yaa vazgeçmem dukandan ama bi hasar tespiti yaptım 3 gün beyaz pro falan kar etmez yani orası kesin :KK48: isveç zor ama az buçuk sebze salata falan var yaaa biraz böyle takılayım:dondurma:

Yeme annem yeme kuzum..
Dukan amcayi getir gözünün önüne :)

:KK48::KK48::KK48::KK48:

dukan.webp

5. Takım Şubat Hedefleri

1. wendigo: 59,9
  2. toplight: 68
  3. gulsayszey: 94,9
  4. Matilda34: 64.9
  5. 0zlem: 73
  6. servey: 73
  7. inatettimolacak: 63
:KK73::KK73::KK73::KK73:

morordek morordek sende mi hedef belirlesen ördekcim :KK48:
Ahaha bi öngörüde bulun hakkaten ordekcim 1ay sonra kac kilo almayi planliyosun yahusuklu prensimizle ;) :KK48:

Kızlar dr.fevzi özgönül'ü hiç duydunuz mu?
Adamın'beden aklıyla zayıfla' ve 'göbeğimi nasıl eritirim?' Diye kitapları var..
Söyledikleri mantıklı geldi
Biraz araştırcam ben
Aklıma yatarsa denerim belki
Karatay dan çok farklı şeyler söylemiyor
Onun kadar katı değil ve sindirim sistemimizin ikinci beynimiz olduğundan, aç kalmadan ideal bedene dönebileceğimizden bahsediyor
Güzel, açıklayıcı bi yazı bulursam paylaşırım
Ben duydum Cnm kürleri de var o adamın bi araştır ben hiç denemedim

Screenshot_2017-01-30-13-48-36-1.webp

Kiz resmen hamileymisim ya ben,insan normal zannediyo kendini simdi ne kadar garipsiyorum nasil yaa diye?? Eski resimlere bakinca farkettim..
Nirde acaba benim tosun yavrum :olamaz::KK48: :KK70:
Not: Masallahlari alalım nazardan agzimiz gözümüz kaymasin sonra.. :nazar::nazar::nazar:
Inanmam ama diye diye inandirdilar beni de sonunda..Neysee
Maşallah bağaaaa :KK48::nazar:

Buyur wendycimm dön dön bak o pastalara da elini sürme sakin wendy wendy :KK66:

Edit: Kiz feyzosum sana da ses vereyim dedim ;) bak bakem olmus mu benden fyzanur fyzanur :KK15:

Eki Görüntüle 1946141

Kiz resmen hamileymisim ya ben,insan normal zannediyo kendini simdi ne kadar garipsiyorum nasil yaa diye?? Eski resimlere bakinca farkettim..
Not: Masallahlari alalım nazardan agzimiz gözümüz kaymasin sonra.. :nazar::nazar::nazar:

elin kolun incelmiş sanki :KK57: Allah bi daha kilo aldırmasın bize, maşallah sana ve azmine de, cidden inat ettin oluyo :KK9:

elin kolun incelmiş sanki :KK57: Allah bi daha kilo aldırmasın bize, maşallah sana ve azmine de, cidden inat ettin oluyo :KK9:
Inceldi tabi canim incelmez mi.. saatimden 2dis sokturmek zorunda kaldim kolumdan cikiyodu. Bilekligimi daralttirdim.. gogus bedenim 95ten 80e düştü.. kiz ayakkabi numaram bile 1numara küçüldü..
Artik aldigim hersey m beden.. yazlik bikac parca sey aldim dayanamadim 2tanesini s aldim :)
Sagdaki ic bluzuda yazdan almistim o zaman l-xl giyiyodum ama bunu m almistim ben bunu giyerim diye..
Ben de kendimden korkmaya basladim valla herkes deli bu deli demeye basladi :D :D

Eki Görüntüle 1946141

Edit: Kiz feyzosum sana da ses vereyim dedi:KK66: bak bakem olmus mu benden fyzanur fyzanur :KK15:
Tebrikler canım harikasın..:nazar::nazar::nazar:

Inceldi tabi canim incelmez mi.. saatimden 2dis sokturmek zorunda kaldim kolumdan cikiyodu. Bilekligimi daralttirdim.. gogus bedenim 95ten 80e düştü.. kiz ayakkabi numaram bile 1numara küçüldü..
Artik aldigim hersey m beden.. yazlik bikac parca sey aldim dayanamadim 2tanesini s aldim :)
Sagdaki ic bluzuda yazdan almistim o zaman l-xl giyiyodum ama bunu m almistim ben bunu giyerim diye..
Ben de kendimden korkmaya basladim valla herkes deli bu deli demeye basladi :KK70: :KK70:

hamileymişim diyo, 27 kilo anacım, 1,5 damacana nerdeyse :rolleyes:

bende alırken mutlaka dar alırım, zayıflayım diye :KK48: zaten bol giyinmeyi de hiç sevmem, saracak beni illa. az zayıfladım bol gelmeye başladı kıyafetlerim magazaları boşalttım resmen :KK8::KK8:

5. Takım Şubat Hedefleri

1. wendigo: 59,9
  2. toplight: 68
  3. gulsayszey: 94,9
  4. Matilda34: 64.9
  5. 0zlem: 73
  6. servey: 73
  7. inatettimolacak: 63
:KK73::KK73::KK73::KK73:

morordek morordek sende mi hedef belirlesen ördekcim :KK48:

Ahaha bi öngörüde bulun hakkaten ordekcim 1ay sonra kac kilo almayi planliyosun yahusuklu prensimizle :KK66: :KK48:
Hahah benim hedefim kac olsa acaba
wendy wendy deneyimli anne 6. - 7. aylar arası kac kilo alınıyorsa o kadar ekleyip hedef koyayım bari :D
Eki Görüntüle 1946141

Edit: Kiz feyzosum sana da ses vereyim dedim :KK66: bak bakem olmus mu benden fyzanur fyzanur :KK15:
Eneeem massallah sana :nazar::nazar:
Fıstık gibi olmussun :KK15:

Back
X