- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #229.241
Sagol canimTebrikler canım harikasın..![]()

Valla ben hep tontik bir cocuk ve tontik bir ergen oldugum icin bi de rahatima duskun oldugum icin herseyim salasti. Hatta 3sene once annem dove dove soktu esofman altlarini bendenhamileymişim diyo, 27 kilo anacım, 1,5 damacana nerdeyse
bende alırken mutlaka dar alırım, zayıflayım diyezaten bol giyinmeyi de hiç sevmem, saracak beni illa. az zayıfladım bol gelmeye başladı kıyafetlerim magazaları boşalttım resmen
![]()

Ayrica biz ogrenciyiz bebeyim oyle magaza bosaltamiyoz henuz,babama duygu sömürüsü miktarinca anca iste

Ay o senin fistikligin annis ordekimHahah benim hedefim kac olsa acaba
wendy deneyimli anne 6. - 7. aylar arası kac kilo alınıyorsa o kadar ekleyip hedef koyayım bari
Eneeem massallah sana
Fıstık gibi olmussun![]()

Sagol datlum :)
Bin kere maşallah...
Vuhuuuuu....harikasın
![]()
Leeeennn !!! Dayanamadn dimi.. 2dk bos birakmaya gelmiyon iyiki bi pazara gittim.. ne dedim daha o fotoyu atarken.. hani bugun spor?? Aksama garanti 3mile leslie istiyom ben oyle zipzipla kurtulamazsin.. yavrunu uyut yap saat kac olursa olsun.. valla kuserim yoksa

Oyle h.sonu ses vermezsen bana boyle olur.. kacmak yok anlamam bugunun menusunu ona gore toparliyosun.. carsamba persembe icin de kendine bir odem atici detoks sec litfen bebisimSelam kizlar benimde hafta sonum biraz kotu gecti 68.5 ciktim +500
inatettimolacak sen bu hafta beni geccen belli oldu
Ama before afterin harika bebisim masllah subhanallah
wendy kiz bugun cosmussun yetisemedm hizina
subat tahmini iyi fikir benimde 66 olsun hadi sormamissinz ama
![]()

Ebrusum ben de dun oldum. Sagolsun 9gun gecikmeli geldi.. 10dk kivranarak spor yaptim ama sonra iyi geldi. Biraz hareket etmeye calis ben bugun de yapmaya calisicam..Selam kızlar.Ben regl ağrısından ölüyorum. Dünden beli ağlamaktan helak oldum resmen.Şimdi daha iyiyim.Bi size bakayım dedim.
Spor zaten bana cok iyi geliyo regliye ragmen eksi geldim bi de düşün..
Gecmis olsun bu arada sekerim
Sagol kaptanim teveccühünuzyeme bacım yemeee
bana mı bu laf serveyim
kız maşallah özge içinden başka birisi çıkmış sankim ne güzel olmuşsun helal sana işte azmin zaferiboncuğumu da koyayım tam olsun
saol özgem yaaa sorma tam bi macera idi evime dönemeyecem sandım size dünki otobüs yolculuğumu anlatsam o ayrı bi felaket neyse geçti gitti kötü şeyler düşünmek yok![]()

Benim basima da bi ara boyle geldikce gelir. Bi okunup uflenmek gerekiyo sonrasinda..
Hatta en yakini yazin o havaalani saldiri oldugu gun ben trabzona gidiyodum ben indikten sonra olay olmustu. O gub basima gelenleri yazsam roman olur resmen. Daha yasayacak günüm varmis dedim en sonunda..
Allah herkese hayirli ömürler versin
Seni de yanimda goturecem ebrusum uzulme

Guzel dileklerini ileten herkese toptan bi daha tesekkur edeyim.. daha güzelleri hepimize ennn kisa surede nasip olsunn iiiinsaaallaah

Dinimiz supaneke amin