Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canım harikasın..:nazar::nazar::nazar:
Sagol canim ;)
hamileymişim diyo, 27 kilo anacım, 1,5 damacana nerdeyse :rolleyes:

bende alırken mutlaka dar alırım, zayıflayım diye :KK48: zaten bol giyinmeyi de hiç sevmem, saracak beni illa. az zayıfladım bol gelmeye başladı kıyafetlerim magazaları boşalttım resmen :KK8::KK8:
Valla ben hep tontik bir cocuk ve tontik bir ergen oldugum icin bi de rahatima duskun oldugum icin herseyim salasti. Hatta 3sene once annem dove dove soktu esofman altlarini benden :D bu hallerim herkese yabanci yani :D
Ayrica biz ogrenciyiz bebeyim oyle magaza bosaltamiyoz henuz,babama duygu sömürüsü miktarinca anca iste ;)
Hahah benim hedefim kac olsa acaba
wendy wendy deneyimli anne 6. - 7. aylar arası kac kilo alınıyorsa o kadar ekleyip hedef koyayım bari :KK70:

Eneeem massallah sana :nazar::nazar:
Fıstık gibi olmussun :KK15:
Ay o senin fistikligin annis ordekim ;)
:nazar::nazar::nazar:
Bin kere maşallah...
Vuhuuuuu....harikasın
:KK9::KK9::KK9:
Sagol datlum :)
kurabiyeden bi tane yedim o_O

cezam ne olsun? dayanamadım ya :olamaz: inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek
Leeeennn !!! Dayanamadn dimi.. 2dk bos birakmaya gelmiyon iyiki bi pazara gittim.. ne dedim daha o fotoyu atarken.. hani bugun spor?? Aksama garanti 3mile leslie istiyom ben oyle zipzipla kurtulamazsin.. yavrunu uyut yap saat kac olursa olsun.. valla kuserim yoksa :KK12:
Selam kizlar benimde hafta sonum biraz kotu gecti 68.5 ciktim +500
inatettimolacak inatettimolacak sen bu hafta beni geccen belli oldu :kızgın:
Ama before afterin harika bebisim masllah subhanallah :nazar:

wendy wendy kiz bugun cosmussun yetisemedm hizina :ukala: subat tahmini iyi fikir benimde 66 olsun hadi sormamissinz ama:ıslık:
Oyle h.sonu ses vermezsen bana boyle olur.. kacmak yok anlamam bugunun menusunu ona gore toparliyosun.. carsamba persembe icin de kendine bir odem atici detoks sec litfen bebisim :KK20:
Selam kızlar.Ben regl ağrısından ölüyorum. Dünden beli ağlamaktan helak oldum resmen.Şimdi daha iyiyim.Bi size bakayım dedim.
Ebrusum ben de dun oldum. Sagolsun 9gun gecikmeli geldi.. 10dk kivranarak spor yaptim ama sonra iyi geldi. Biraz hareket etmeye calis ben bugun de yapmaya calisicam..
Spor zaten bana cok iyi geliyo regliye ragmen eksi geldim bi de düşün..
Gecmis olsun bu arada sekerim
yeme bacım yemeee

bana mı bu laf serveyim:63::63:

kız maşallah özge içinden başka birisi çıkmış sankim ne güzel olmuşsun helal sana işte azmin zaferi:nazar::nazar::nazar: boncuğumu da koyayım tam olsun
saol özgem yaaa sorma tam bi macera idi evime dönemeyecem sandım size dünki otobüs yolculuğumu anlatsam o ayrı bi felaket neyse geçti gitti kötü şeyler düşünmek yok:KK47:
Sagol kaptanim teveccühünuz :KK52:
Benim basima da bi ara boyle geldikce gelir. Bi okunup uflenmek gerekiyo sonrasinda..
Hatta en yakini yazin o havaalani saldiri oldugu gun ben trabzona gidiyodum ben indikten sonra olay olmustu. O gub basima gelenleri yazsam roman olur resmen. Daha yasayacak günüm varmis dedim en sonunda..
Allah herkese hayirli ömürler versin
Yakında bana yetişeceksin ya
Sende @medusa38 gibi gelip geçicen mi :KK43:(
Seni de yanimda goturecem ebrusum uzulme ;)

Guzel dileklerini ileten herkese toptan bi daha tesekkur edeyim.. daha güzelleri hepimize ennn kisa surede nasip olsunn iiiinsaaallaah :dua:
Dinimiz supaneke amin :KK45:

Süpersin süpersin :KK9::KK9:çok çok güzel olmuşsun canım.Bir daha hiç gelmesin kilolar inşallah hep böyle güzel ol :KK68:

Maşallah kız olmuş mu ne demek.. :KK66:
Yirim sizi :KK15:
Size layik olmaya calisiyorum iste şekerler,azcik da birlikte takilalim fena mi olur..
Ama cok da durmayalim bence oralarda asagilari daha guzelmis oyle diyollaaa :sus: ;)

kurabiyeden bi tane yedim o_O

cezam ne olsun? dayanamadım ya :olamaz: inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek
Özgecim vermis zaten cezanı hadi kos

wendy wendy kiz bugun cosmussun yetisemedm hizina :ukala: subat tahmini iyi fikir benimde 66 olsun hadi sormamissinz ama:ıslık:
Kız herkese genel sorduk iste listeye adını eklesin herkes :) Ben not aldım senin hedefi de :KK66:
morordek morordek ordekcim moralini bozmak istemem ama son ayda ister istemez cok kilo aliniyor:KK72: sen son ay cok dikkat et bebesi icerde ne kadar cok kalirsa sana o kadar cok kilo biniyo ama olsundu :KK36:
Son ay dedigin 8-9 mu krakerim? 72 cok mu hayali bi hedef mi peki 1 ay için sence? 69.2'ydim dün o_O Gerci kendi kapasitem icin hayali olabilir ama bilemedim...

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

Okudum kabul ediyorum kabul ettiğiniz için de teşekkür ederim

Anam sorulmaz olur mu şekercim, herkes hedef belirliyor, seni de ördekcim eklemiş :)

Vayy sahalardayım diyorsun yani..
İyi o zman kuzum.. Bu hafta bende iş yok.Çok kötüyüm.Ama iyileşir iyleşmez güzel bi yarış yapalım. Üzerimizdeki ölü toprağını da atmış oluruz.

Evet evet ben bu hafta az ödemlerimi falan atayım, motivem artsın, haftaya da sporla yarışalım, 10 mile var mısın :)

Öğreneceğiz yani sonunda adını :KK48:

Ay inşallah :)

Yakında bana yetişeceksin ya
Sende @medusa38 gibi gelip geçicen mi :KK43:(

Yok ebruşum, yanına gelsem yeter :)

Sagol canim :KK66:

Valla ben hep tontik bir cocuk ve tontik bir ergen oldugum icin bi de rahatima duskun oldugum icin herseyim salasti. Hatta 3sene once annem dove dove soktu esofman altlarini benden :KK70: bu hallerim herkese yabanci yani :KK70:
Ayrica biz ogrenciyiz bebeyim oyle magaza bosaltamiyoz henuz,babama duygu sömürüsü miktarinca anca iste :KK66:

Ay o senin fistikligin annis ordekim :KK66:

Sagol datlum :)

Leeeennn !!! Dayanamadn dimi.. 2dk bos birakmaya gelmiyon iyiki bi pazara gittim.. ne dedim daha o fotoyu atarken.. hani bugun spor?? Aksama garanti 3mile leslie istiyom ben oyle zipzipla kurtulamazsin.. yavrunu uyut yap saat kac olursa olsun.. valla kuserim yoksa :KK12:

Oyle h.sonu ses vermezsen bana boyle olur.. kacmak yok anlamam bugunun menusunu ona gore toparliyosun.. carsamba persembe icin de kendine bir odem atici detoks sec litfen bebisim :KK20:

Ebrusum ben de dun oldum. Sagolsun 9gun gecikmeli geldi.. 10dk kivranarak spor yaptim ama sonra iyi geldi. Biraz hareket etmeye calis ben bugun de yapmaya calisicam..
Spor zaten bana cok iyi geliyo regliye ragmen eksi geldim bi de düşün..
Gecmis olsun bu arada sekerim

Sagol kaptanim teveccühünuz :KK52:
Benim basima da bi ara boyle geldikce gelir. Bi okunup uflenmek gerekiyo sonrasinda..
Hatta en yakini yazin o havaalani saldiri oldugu gun ben trabzona gidiyodum ben indikten sonra olay olmustu. O gub basima gelenleri yazsam roman olur resmen. Daha yasayacak günüm varmis dedim en sonunda..
Allah herkese hayirli ömürler versin

Seni de yanimda goturecem ebrusum uzulme :KK66:

Guzel dileklerini ileten herkese toptan bi daha tesekkur edeyim.. daha güzelleri hepimize ennn kisa surede nasip olsunn iiiinsaaallaah :dua:
Dinimiz supaneke amin :KK45:

Tamam canım, gece gidince 3 mil yapılacak senin için.

Canım sıkılınca ip atlamayı 1000'e tamamlayamadim 300de kaldı.:KK43:
Ama sahilde 10000 adım attımda geldim.:KK6:

Sahilde mi, ay ne güzel yaa, kıskandım İnan. Ya sen nerdesin dedim cevap vermedin.

Özgecim vermis zaten cezanı hadi kos

Kız herkese genel sorduk iste listeye adını eklesin herkes :) Ben not aldım senin hedefi de :KK66:

Son ay dedigin 8-9 mu krakerim? 72 cok mu hayali bi hedef mi peki 1 ay için sence? 69.2'ydim dün o_O Gerci kendi kapasitem icin hayali olabilir ama bilemedim...

Aynen aldım cezamı. Hayal değil istersen olacak :)

Anam sorulmaz olur mu şekercim, herkes hedef belirliyor, seni de ördekcim eklemiş :)

Evet evet ben bu hafta az ödemlerimi falan atayım, motivem artsın, haftaya da sporla yarışalım, 10 mile var mısın :)

Ay inşallah :)

Yok ebruşum, yanına gelsem yeter :)

Tamam canım, gece gidince 3 mil yapılacak senin için.

Sahilde mi, ay ne güzel yaa, kıskandım İnan. Ya sen nerdesin dedim cevap vermedin.

Ne zaman dedin?Gözümden kacmıstır canım kusurabakma. Hatay-iskenderun.. :) Sen nerdesin?

Son düzenleme:
Menümü de paylaşayım;

Sabah; 2 yumurtalı menemen

Ara; şekersiz Türk kahvesi

Öğle; baharatlı tavuk haşlama, 2 yk yoğurt, 1 kurabiye :(

Akşam; ızgara et, 3 yk yoğurt, azıcık patlıcan salatası

Su; 1 lt soğuk, 1 lt üstü ılık yeşil çay olarak ama

Spor; cezam 3 mil Leslie eve geçince yapılacak.

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

geçen hafta da sabittin, sabitte gelme, - olsunda -100 olsun :)

böle konuştum en az 61 gelmem lazım ki konuşmaya yüzüm olsun dimi :olamaz::olamaz:
Bakalım artık nolacak :(
Eki Görüntüle 1946141

Kiz resmen hamileymisim ya ben,insan normal zannediyo kendini simdi ne kadar garipsiyorum nasil yaa diye?? Eski resimlere bakinca farkettim..
Nirde acaba benim tosun yavrum :olamaz::KK48: :KK70:
Not: Masallahlari alalım nazardan agzimiz gözümüz kaymasin sonra.. :nazar::nazar::nazar:
Inanmam ama diye diye inandirdilar beni de sonunda..Neysee
Maşallah bağaaaa :KK48::nazar:

Buyur wendycimm dön dön bak o pastalara da elini sürme sakin wendy wendy :KK66:

Edit: Kiz feyzosum sana da ses vereyim dedim :KK66: bak bakem olmus mu benden @fyzanur :KK15:
Çok güzel olmuşun kız maaşallah sana
Ay aklimdayken de yazayim hep lafa daldik..
Kaptancim gecmis olsun baya olayli bi tatil oldu sağ salim dönebilmene cok sevindim.. Allah baska dermansiz sorunla karsilastirmasin diyelim toplight toplight
Aa kaptana n olmuş haberim yok benden de geçmiş olsun toplight toplight

Ya bak nasıl rezil ediyo beni "normale göre mi desek sana göre mi" diyor :olamaz: Ben bu hallere düsecek insan mıydım yaaa :KK42:
Yarın şeker yüklememde şeker çıkarsa zaten el mahkum diyete giriyorum, o zaman 72 bile olmayabilir
İnş çıkmaz çünkü ozaman diyet yapsan bile kilo alıyorsun ne yazık ki yani ben öyle olmuştum:(

Kızlar merhaba ben yeni katıldım size. Kendimden bahsedeyim hipotiroid hastasıyım ve hipoglisemim var. Boyum 165, Güncel kilom 73 hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım. 23 yaşındayım. 1 buçuk yıllık falan evliyim. 2014 yılında nişanım oldu o zaman 68 kiloydum fakat 2 ay kadar bir sürede 56 kiloya düştüm fakat sonra düğünüme kadar 63 oldum şimdi 73 oldum ve çocuk sahibi olmak için kilo vermek istiyorum birde tabi kendimi beğenmediğim için.

Okudum kabul ediyorum kabul ettiğiniz için de teşekkür ederim
Hosgeldin canim ben kaptan yardimcisiyim. 27 yaşındayım, araştırma gorevlisiyim, doktora tezi ile bogusuyorum:) sen sanirim daha once de yarismissin bu yarismada?
Reklam slogani gibi olmus :KK48:
İnş çıkmaz çünkü ozaman diyet yapsan bile kilo alıyorsun ne yazık ki yani ben öyle olmuştum:KK43:
Amaaaaan demeyeydin onu iyiydi :( ben diyet yapınca almam diyordum, cunku biliyorum homili gırtlak yedigim icin alıyorum. Sana da 100'luk yukleme yapmislar miydi canim?

Hosgeldin canim ben kaptan yardimcisiyim. 27 yaşındayım, araştırma gorevlisiyim, doktora tezi ile bogusuyorum:) sen sanirim daha once de yarismissin bu yarismada?

Reklam slogani gibi olmus :KK48:

Amaaaaan demeyeydin onu iyiydi :KK43: ben diyet yapınca almam diyordum, cunku biliyorum homili gırtlak yedigim icin alıyorum. Sana da 100'luk yukleme yapmislar miydi canim?
Evet canım memnun oldum bu arada evet yarıştım ama düğün hazırlıkları evlilik falan çok aktif olamamıştım maalesef

Hoşbuldum canım :) bir yukarı mesajda biraz bahsettim birde Gümrük müşavir yardımcısı adayıyım işten ayrıldım şuan biraz onun bunalımı yüzündende kilo aldım sanırım

Şu 3 mil cezamı yapayım da geliyorum, çok gaddar bu kaptan yardımcıları sorma kardeş :KK48::KK48:

Back
X