Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kaptanımız gayet güzel yazmıs, takımın genelinde bir rehavet var maalesef. Cogu aksam menüler yazılmıyor, takıma ugranmıyor. Eminim ki gecerli sebepleriniz vardır ama bu durum takımın cogunlugunda olunca maalesef herkes salıyor. Bizim burda menü yazın diye üstelememizin sebebi, menü yazılmadıgında gercekten o hafta kötü sonuclar alınıyor, cogu kişi artı geliyor. Menü yazıp yorumlanınca, eger o günkü menüde kaçamaklar varsa insan kendini frenlemek durumunda kalıyor. Yoksa keyfimize menü yazın demiyoruz yani. Menü yazmak istemeyen yazmasın ama o zaman cuma günü eksi geleceginizin garantisini vermeniz lazım. Hem menü yazmayıp hem cuma günü kilo almıs sekilde gelince bizim de bir sekilde buna müdahale etmemiz gerekiyor. Sonucta bu yarısmanın kurallarını hepiniz kabul ederek başladınız ve kurallardan biri menü yazmak, biri de her gün en az 5 mesaj ile takımda paylaşımda bulunmak. Biz yine de anlayıs gösteriyoruz, gelemeyenleri idare etmeye calısıyoruz ama gercekten bazen bu anlayıs da suistimal oluyor gibi. Normalde bu kurallara uymayanları diskalifiye etme hakkı var kaptanın..

Benim de bu haftadan ümidim pek yok ama lütfen artık daha cok özen gösterelim...
Çok çok haklısın gerçekten.Ben kendi adıma daha dikkatli olacağıma söz veriyorum.

anaaam ebrusonmez ebrusonmez ebruşum bu nee :rolleyes: un/yağ/şeker yok ama kalori bombası sanki :rolleyes::rolleyes: bana mı öle geldi?

fındık 1,5 bardak, ceviz 1 bardak, 2 yk pekmez, 8-10 hurma, 1 avuç üzüm :KK57:

bana mı öle geldi diye bi daha yazıom. kaç dilim çıktı peki?
Yok yok haklısın kalori bombası...
Sadece sağlıklı olması güzel yoksa normal bi dilim kekle de aynı kaloriyi alırız bence.Ben büyük borcamda yaptım. 15 dilim çıktı

Ausencia Ausencia editörümüze ilet istersen ablacım, belki yardımcı olur.

Selamlaaar .

roslee roslee bana özelden daha detaylı bir mesaj yazarsa ... belirli bir rahatsızlığa bağlı hipotriod..insülin direnci..hipoglisemi... gibi ... kilo verme direnci gösteren üyelerimiz için bir başlık açarız .:KK36:

Umarım biran önce iyileşirsin. Kilo vermek ikisi içinde iyi olacak.
Keşke hiç kilo almasak değil mio_O
Ah keşke almak çok kolay ama vermek çok zor

merhaba bende hipotriodim ve su anda beslendigim gibi onceden beslenseydim idal kiloma ulasmisdim ama veremiyorum inatla diyet yapiyorum spor yapiyorum hersabah bugun gidecek diye umit ediyorum ama gitmiyor kilolar yapisdi kaldi.. 2 aydir ugrasiyorum.. ben 75 ml hap kullaniyorum.. siz de hap kullaniyormusnuz? ben yetkililerden rica ediyorum bir topik acilsin bize bizim gibi kilo vereyemeyenlere. belki birbimize yardimci oluruz
Ne zamandır kullanıyorsun canım ilaç birde haşimato tiroidimi normal mi bende kullanıyorum ilaç haftaiçi 50 haftasonu 75 olarak

Hosgeldin canim kizlar yazmis zaten. Ben de kaptan yardimcisiyim. 25yasindayim y.lisans ogrencisiyim. Profilimde yaziyo zaten benim bilgilerim ordan takip edersin.
Suyunu sporunu ihmal etmeyince gidiyo valla. Hep birlikte hallederiz en kisa zamanda insallah

E kiz ne kaldi ne koydun icine. Sen yanlışlıkla omlet yapmis olmayasin Ebrusum :KK70: :KK70: afiyet olsun da abartma yine de bebeyim yarin yersin bi dilim daha :KK66:

Canim kilosu idale yaklastikca bu sorunlardan toptan kurtulan cok duydum ben.. zaten ikisi de birbirini etkileyen faktorler. Vucut sinira yaklastikca tiroid sapitiyo o sapittikca vucud daha fazla isyan ediyo birbirini tetikliyolar sürekli..
Spor yapinca salgilanan hormonlar cok yardimci oluyo ama bu dengelenme icin emin ol :KK66:
Allah dermansiz dert vermesin kimseye
Umarım geçer gerçi benim tiroidim haşimato yani ne yapsam geçmez bununla yaşamayı öğreniyorum ama kilolu yaşamayı öğrenmicem ve gidecek hepsi İnşallah

Bırınız de bır catal al demıyor heeeeee
Emziritormuşsun sanırım canım ama hiç bişey olmaz yeme ben öyle bişey olunca kendime tadını biliyorum yememe gerek yok diyorum

anaaam ebrusonmez ebrusonmez ebruşum bu nee :rolleyes: un/yağ/şeker yok ama kalori bombası sanki :rolleyes::rolleyes: bana mı öle geldi?

fındık 1,5 bardak, ceviz 1 bardak, 2 yk pekmez, 8-10 hurma, 1 avuç üzüm :KK57:

bana mı öle geldi diye bi daha yazıom. kaç dilim çıktı peki?
Valla bencede kalorili baya ama az miktarda ye yiyeceksen

Sevgili takım kaptanlarım. toplight toplight morordek morordek medusa38 medusa38 inatettimolacak inatettimolacak ve sevgili rakibem wendy wendy 52 dk hafif tempolu kar yürüyüşü yaptım. Arz ediyorum. :KK28::KK28::KK28:
Tebrikler canım :)
Haftasonu haftaiçi neden farkediyorki merak ettim
Ebruşum doktorlar öyle ayarlıyor dozu :) Hafta ici/hafta sonu farkından öte haftada kaç gün kaç mg alacagın önemli. Kişiden kişiye cok fark ediyor, mesela 1 gün yüksek 1 gün düsük alan da oluyor.

Back
X