Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam KK nün en güzelleri iyi geceler herkese
3 gündür diyetteyim inadına 3 gündür art arda misafirler pastalar börekler dönüyor evde yapıp yapıp uzaktan bakmakla yetiniyorum anca:110:Bi de okullar açıldı malumunuz iş başı bakalım yemek işlerini nasıl yapcam...
Diğer öğretmen arkadaşları da gaza getirdim hepsiyle iddalaştık mayıs sonuna kadar hedef kilolar koyduk hepsini diyete soktum biri de kilo alma diyetine girdi :D :D :D

Günün Menüsü

10.00
iki haş. yumurta
kibrit kutusu beyaz peynir
domates salatalık
bir ince dilim kaşar

Ara öğün yapamadım işe yetişcem diye yanıma da bi şey alamadım acemilik... Ders arasında yemeğe çıktım

16.00
ızgara tavuklu yağsız salata
bir bardak çay (şekersiz) :kusmuk:

18.00( arkadaşlarla dışardaydık)

Sütlü Filtre kahve (yarım esmer şekerli)
iki dilim kivi
bi dilim çilek( arkadaşın waffleından tırtıkladım):KK45:

eve gelince bizimkiler mezgit yapmış misafirlerle bana da saklamışlar ilaç içmem gerekiyordu canım da çekti

21.00
iki adet minnoş mezgitçik

mezgit yemeyeydim iyiydi bu saatte ama baya aç kaldım bugün hem de kendimi tuttum ikitane yedim sadece. Bence bana aferinnnn :D:KK9:

Spor hiç yapamadım malesef anca temizlik yemek iş

suya gelince yine 2 lt

bu sabah tartıldım düne göre 300 gram azdım yarın sabahı iple çekiyorum umarım hüsran olmaz :)

gunaydin
Ben begendim kaptanım. Genelde laf söyleyeceğim zaman alıntı yapıyorum menülere begendiklerimi begeni ile ifade ediyorum :KK53:
Zaten eksi de görmüşsün tartıda, bu cuma bomba gibi döneceksin bence :)

Borek olmamis ama sanki :hamarat:

Aman da aman kaptancimiz kilo verdiği menusunu yazip ustune trip de atarmisss :))
Ogle yemegine vakit mi olmadi kaptancim enerji lazim sana daha guzel bombeler doldur menulere :KK66:
uzun suredir menu yazmiyom ya o yuzden trip atayim dedim :hamarat:sevgiye ilgiye ihtiyacim var sanirim
kumralim ogleyin arabayi servise goturdum yuruyus yaptim yemegimde yoktu arkadasin esi pasta borek gondermis ac kalmiyayim diye en masum onu buldum

Günaydınlar canlarım, mutlu bir hafta olsunn, bugün çarşamba, cumaya az kaldı, bugün spor yapılsın mutlaka ki yarın dinlenicez, ödem yapmıcaz inşallah :) bol bol protein alın şekerlerim :)

Kızlar size resim atayım dedim mavili olan nişanım 56 ydm gelinlikli olan 63 falan yeşil elbise 70 lerdeydim

canım maaşalahh çok tatlısın, nişan ile gelin halin arasında öle çok bi fark göremedim ben gerçi 7 kilo ama gelinlik çok yakışmış ondan göremiyorum heralde :) ama 70'li halinde hafiften kollar falan belli ediyo, ilk hedefin bence 62'lere dönmek olsun, sonrası benim gibi olma ama :) boy kaç senin kızz??

wendy wendy nerelerdesin???
Sessizliğine alışmadık senin...

burdayım şekerim, tamam hareketlendirelim takımı :KK48:

hiç spor yapamıyorumm zamnım yok anca ev işi sporlarına adadım kendimi bir Katya edasıyla temizlik yapıyorum

hahah, o da iyiymiş, katya evin hanımından hanımdı ya :)

biri de kilo alma diyetine girdi :KK70: :KK70: :KK70:

anaaam, hiç sevmem onları :63::63: yemek yemeyi bilmiyolar, kilo almakta ne var sanki :63::63:

mezgit yemeyeydim iyiydi bu saatte ama baya aç kaldım bugün hem de kendimi tuttum ikitane yedim sadece. Bence bana aferinnnn :KK70::KK9:

canım proteinden korkma, gece gündüz farketmez sadece protein olması durumunda tabi, aksine sindirimi zor olduğundan kilo bile verdirtmiş olabilir sana :)

gunaydin

uzun suredir menu yazmiyom ya o yuzden trip atayim dedim :hamarat:sevgiye ilgiye ihtiyacim var sanirim
kumralim ogleyin arabayi servise goturdum yuruyus yaptim yemegimde yoktu arkadasin esi pasta borek gondermis ac kalmiyayim diye en masum onu buldum

günaydın kaptanım, tribinizi severim sizin :KK48::KK48: menü yazmaya başlamak bile süper bi gelişme oluyo, darısı bana :olamaz:

Gunaydın herkeseee :)

ördekim 28. hafta mı oldun sen :rolleyes::rolleyes: anam şurda 1 ay sonra çalışabilir raporu almaya gidicen ne kaldı?

dün geçen hafta doğum yapan arkadaşıma uğradım, erkekti onunki de, 38+3 de doğum yaptı, bi diğer arkadaşım da 39'da, erkekler genelde 40'a kalmadan geliyo haberin olsun :) bu arada arkadaşım haşat, ne doğumdan ne yorgunluktan ama, göğüs yarası mahvetmiş kızı, bende öle çok olmamıştı, inşallah sende de olmaz. bana ilk doğum yaptığında soğan sür demişlerdi, ben yaparım öle şeyleri :) oldu ama öle çok değil tabi. gerçi arkadaşımda yapmış, of Allah yardımcısı olsun.

ördekim 28. hafta mı oldun sen :rolleyes::rolleyes: anam şurda 1 ay sonra çalışabilir raporu almaya gidicen ne kaldı?

dün geçen hafta doğum yapan arkadaşıma uğradım, erkekti onunki de, 38+3 de doğum yaptı, bi diğer arkadaşım da 39'da, erkekler genelde 40'a kalmadan geliyo haberin olsun :) bu arada arkadaşım haşat, ne doğumdan ne yorgunluktan ama, göğüs yarası mahvetmiş kızı, bende öle çok olmamıştı, inşallah sende de olmaz. bana ilk doğum yaptığında soğan sür demişlerdi, ben yaparım öle şeyleri :) oldu ama öle çok değil tabi. gerçi arkadaşımda yapmış, of Allah yardımcısı olsun.
Yarın tam 28 oluyoruz. Cidden zaman cok cabuk geciyor ya, hic anlamadım bunca hafta nasıl gecti :)

Ya ben de dün o rapor islerine bi giristim, arastırdım yani. 32'de bi gidip calısabilir raporu alıyorum degil mi izne sonra ayrılmak istiyorsam? Sonra 37'de bi daha mı alacagım? Ben bir de bu dönem doktorayı donduracagım icin ayrıca bi rapor daha almam lazımmıs sanırım. Ay anlamadım, 3 kere rapor almak da istemiyorum :) Sekretere bi soracaktım bak onu, gidip sorayım aklımdayken :)

38'den sonra dogsun ya, cok erken de gelmesin bizim bıdık :) Dün takvime bakıyodum, tam 38'i doldurdugumuz gün 20 Nisan'a denk geliyor. 20 Nisan Koç, 21 Nisan Boğa'ymış :) Cocugun burcu da arada kalmasın bari dedim :D
Sanırım erkekler erken geliyor ya olabilir, bi arkadasım da 37. haftada dogurmustu. Ben mayıs annesi olacagım sanıyorum ama mayısı beklemeyebilir belki de :KK48:

canım benim ilk oğlan 40 haftayı devirip doğum kanalına bile girmemişti yaww zorla sezeryanla geldi hiç niyeti yoktu dünyaya gelmeye:)
bu arada arkadaşına söyle tatlım göğüs yarası için en iyisi tahinin üzerindeki yağı sürsün göğüs ucuna hiç lansinoh falan uğraşmasın hemen iyileşiyor tecrübe ile sabittir

Beğenmez olur muyuz kaptanım, ne demek...
Hatta ben deniz mahsülleri güveci soracaktım
Hangi mutfak o ya???
tatlım 1-2 dilim norveç somonu kuşbaşı doğruyorsun biraz tereyağında çeviriyorsun bir kenara koyuyorsun sonra evde karides kalamar midye ne varsa onları da koyuyorsun genelde birer avuç koyuyoruz biz onu da wok tavada çeviriyorsun kenara koyuyon daha sonra piyazlık soğan varsa biber falan doğruyorsun bi de mantar tereyağında çeviriyon ama yağı abartmadan kiremit tepsiye önce balık ve deniz mahsüllerini koyuyorsun sonrasında soğanlı sebzeleri koyuyorsun üzerine biraz salçalı su fırına veriyorsun eğer istersen fırından indirmeden kaşar atıyorsun üzerine manyak bişey oluyor bizim evde deniz mahsülleri çok sevilir eşimin uydurduğu bir yemek ama çok seviyoruz biz eğer deniz mahsülleri seviyorsanız mutlaka deneyin muhteşem oluyor

Yarın tam 28 oluyoruz. Cidden zaman cok cabuk geciyor ya, hic anlamadım bunca hafta nasıl gecti :)

Ya ben de dün o rapor islerine bi giristim, arastırdım yani. 32'de bi gidip calısabilir raporu alıyorum degil mi izne sonra ayrılmak istiyorsam? Sonra 37'de bi daha mı alacagım? Ben bir de bu dönem doktorayı donduracagım icin ayrıca bi rapor daha almam lazımmıs sanırım. Ay anlamadım, 3 kere rapor almak da istemiyorum :) Sekretere bi soracaktım bak onu, gidip sorayım aklımdayken :)

38'den sonra dogsun ya, cok erken de gelmesin bizim bıdık :) Dün takvime bakıyodum, tam 38'i doldurdugumuz gün 20 Nisan'a denk geliyor. 20 Nisan Koç, 21 Nisan Boğa'ymış :) Cocugun burcu da arada kalmasın bari dedim :KK70:
Sanırım erkekler erken geliyor ya olabilir, bi arkadasım da 37. haftada dogurmustu. Ben mayıs annesi olacagım sanıyorum ama mayısı beklemeyebilir belki de :KK48:
Ay ördekcim olmasın Koç :KK12: bende ki hayırsız ördek de koç olmuyo bu yavrular koç olunca.. boğa olsun benim gibi :21: :D
Rapor kısmında da şöyle bişey söyleyeyim.. Benim doktora arkadaşımın okulunu dondurmak için baya uğraştırdılar. Bizim yönetmelikte söyle yazıyomus ... (diğer şartlar ne hatırlamıyom) doğum şartıyla program dondurulur yazıyomus. yani hamileyim artık gelemıyom okulu dondurucam dıyemıyomussun.. 3kere reddettıler kızın basvurusunu.. En son doktoru raporuna hamılelıgın son zamanları zor gecıyor yolculuk ayakta durmak yasak,istirahati önemle arz olunur diye ballandıra ballandıra rapor yazdı :D :D Anca oyle zor bela dondurdu okulunu. ona da yarım dönem izin veriyolarmıs..
İyice bak yönetmeliğe canım sıkıntıya düşme sen de

Back
X