Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muteşemsin ya nasıl yürüdün bu kadar.Tebrik ederim..
4500 adım sabah evde 50 dk. tae bo yaparken telefonu cebime koymustum..:KK16:
Geri kalan dısarda teyzeme git gel yaptım..
Eve geldikten sonra baktim markette yulaf posetini unutmusum oturmadan markete gittim geldim 15-20 dk kadar.:KK52:

benim menu de
sabah
1,5 haslanmis yumurta
1/2kk peynir
1 dl ekmek
ara
1kucuk elma
ogle
1dilim ispanakli borek 2x2cm boyutlarinda
ara
1kucuk elma
aksam
1kase corba
3kasik deniz mahsulleri guvec
2-3 parca haslanmis brokoli havic
ara 10-15 civari kabak cekirfegi
su 2,5 lt
spor
45 dk yuruyus
bu sabah itibari ile -500 du cumaya ne olacak bakalim

Menüm;
08:45
1 yumurtadan sebzeli omlet

11:00
4 ceviz+3 yaprak marul

13:00
Marul maydonoz limondan bol salata (yagsız tuzsuz)

15:00
Yarım yesil elma

18:00
1 tabak öglen ki salatadan
Avuc ici kadar fırında tavuk(yagsız,tuzsuz,salcasız)

3,5 L su
2 t.kahvesi
400 ml 10 otlu cay

Spor;
07:30 50 dk tae bo (4500 adım)
Ögleden sonra 11000 adım..:KK49:

masallah ozlemcim sporlarin cok guzel
Tesekkurler Kaptan'ım.. Kilo vermek ve saglıklı bir hayat icin elimden gelen herseyi yapmaya calısıyorum.. Son olsun istiyorum artık yarıda bırakmak istemiyorum.. Bir cok basarmıs insan var.. Sürekli onlara,fotograflarına ve yaptıklarına bakıyorum birde kendi 50'lik ve şu anki halime bakıyorum bakıyorum daha cok hırslanıyorum..:sinirli:
benim menu de
sabah
1,5 haslanmis yumurta
1/2kk peynir
1 dl ekmek
ara
1kucuk elma
ogle
1dilim ispanakli borek 2x2cm boyutlarinda
ara
1kucuk elma
aksam
1kase corba
3kasik deniz mahsulleri guvec
2-3 parca haslanmis brokoli havic
ara 10-15 civari kabak cekirfegi
su 2,5 lt
spor
45 dk yuruyus
bu sabah itibari ile -500 du cumaya ne olacak bakalim
Afiyet olsun menude yuruyuste guzel görünüyor..insallah Cuma'ya bi okadar daha eksi görürsün Kaptan'ım..:KK36::KK36:

Ahaha bugün herkes de bişey var :KK70: servey servey önce sen karıştırdın ortalığı :KK70: ördekcim tamamen senın yavrundan ve manyak hocalardan bahsederek konusmustum ben :KK70:
Sonra servey korkutma kısmını kucuk prense dıyom sanmıs.
Sen de ordeklerı karıstırdın..
Son durum bu :KK70: :KK70: :KK70:
Ben de anbe ordek yoruluyor da yavru ordegı etken dogurma ıle tehdıt ettıgını varsaydımmmn
(Abovvv bu neyın kafasıııı:ukala:)

Ahaha bugün herkes de bişey var :KK70: servey servey önce sen karıştırdın ortalığı :KK70: ördekcim tamamen senın yavrundan ve manyak hocalardan bahsederek konusmustum ben :KK70:
Sonra servey korkutma kısmını kucuk prense dıyom sanmıs.
Sen de ordeklerı karıstırdın..
Son durum bu :KK70: :KK70: :KK70:
Yavvv ne olsa benden bıleceksınız yaaa:KK20:

Günaydın kızlar nasılsınız orda öğlen oldu biz kahvaltı edicez daha iğrenç boğuk ve soğuk bşr hava var ki insanın ölesi geliyor valla bir güneş yüzü görmüyoruz ya tabi kilo alır insan bu havada :) dün gece yazın tatile giderken aldığım tulumları falan demedim hepsi bol oldu o zaman güya zayıflamıştım kendimi zayıf sanıyormuşum sadece çok Mutlu oldum ah şu beş kiloyu da versem bşr sanki gözümde büyüyor olmayacak gitmeyecek kilo alacakmışım gibi geliyor tekrar kilo bu kadar mı kabus olur insana herşeyim small beden ama hala sanki tartı yanlış da ben aslında 58 kilo değilmişim gibi geliyor psikolojim bozulmuş da haberim yokmuş ah bir 53 görsem o tartıda dünyalar benim olacak :dua:eşim de tutturmuş zayıfladın bir tane daha çocuğumuz olsun git başımdan dedim benim gezeyim sen çocuk de :halay::halay:
Cocuk ıstedıgıne gore aranız ıyı cok şükürrrr

Back
X