- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.161
kızlar bir özeleştiri şimdi benden
ben başta kendi hatamı söyleyeyim bu hafta eksi gelemezsem çok düzensiz beslendim 1 hafta tatile gidince dönüşte toparlayamadım evi toparla çamaşır vs derken bu hafta pek gitmedi ama anlamadığım salı gün bu sabahkinden daha düşük kilodaydım inşallah ödemdir bu akşam gider diye umud ediyorum bakalım yarın ne olacak gecen hafta sonuncu olarak çok kötü bir sonuç aldık bu hafta @TopaLsoLucaNn vecandy_candy hiç uğramadı hadi tosonun durumu malum hastalıklar üstüste ama seval sana karşı hiç insiyatifim kalmadı eğer bu hafta eksi gelmezsen senin için iyi olmayacak çünkü daha önce de dedim memleket dönüşü listeye gir diye eğerki o hafta güzel kg vememiş olsaydın zaten almayacaktım listeye ama şevkin kırılmasın diye aldım sen bu hafta uğrayacağını söyledin ama ptesi bir mesaj attın o kadar devamı gelmedi ya da ben mi kaçırdım @matilda34 canım sende pek uğrammıyorsun bitmedi mi tatil dönüşü işlerin
bu hafta lütfen ben dereceye girmeyi falan bıraktım gene nota falan almayalım arkadaşlar lütfen biraz asılın
kaptanım kızımdan dolayı bilgisayar başına geçemiyorum. ayrıntılı olarak da yazdım ama.. tatilde ondan önce uyanamadım hiç o ayaktayken de inanın 1 dk oturtmuyor hemen elimden çekip kaldırıyor. pazartesi de geçmişi okuyordum uyanmış geldi kaldırdı gene yani ben girmeye çalıştım çalışmadım değil ama olmadı. cezam neyse razıyım ama diskalifiye olmaya razı değilim