Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bir özeleştiri şimdi benden
ben başta kendi hatamı söyleyeyim bu hafta eksi gelemezsem çok düzensiz beslendim 1 hafta tatile gidince dönüşte toparlayamadım evi toparla çamaşır vs derken bu hafta pek gitmedi ama anlamadığım salı gün bu sabahkinden daha düşük kilodaydım inşallah ödemdir bu akşam gider diye umud ediyorum bakalım yarın ne olacak gecen hafta sonuncu olarak çok kötü bir sonuç aldık bu hafta @TopaLsoLucaNn ve candy_candy candy_candy hiç uğramadı hadi tosonun durumu malum hastalıklar üstüste ama seval sana karşı hiç insiyatifim kalmadı eğer bu hafta eksi gelmezsen senin için iyi olmayacak çünkü daha önce de dedim memleket dönüşü listeye gir diye eğerki o hafta güzel kg vememiş olsaydın zaten almayacaktım listeye ama şevkin kırılmasın diye aldım sen bu hafta uğrayacağını söyledin ama ptesi bir mesaj attın o kadar devamı gelmedi ya da ben mi kaçırdım @matilda34 canım sende pek uğrammıyorsun bitmedi mi tatil dönüşü işlerin
bu hafta lütfen ben dereceye girmeyi falan bıraktım gene nota falan almayalım arkadaşlar lütfen biraz asılın

kaptanım kızımdan dolayı bilgisayar başına geçemiyorum. ayrıntılı olarak da yazdım ama.. tatilde ondan önce uyanamadım hiç o ayaktayken de inanın 1 dk oturtmuyor hemen elimden çekip kaldırıyor. pazartesi de geçmişi okuyordum uyanmış geldi kaldırdı gene yani ben girmeye çalıştım çalışmadım değil ama olmadı. cezam neyse razıyım ama diskalifiye olmaya razı değilim :KK14:

ebrusonmez ebrusonmez o bahsettiğim isveçi ben hiç yapmadım :KK48: o gün ıspanaklı yumurtayı yedim bıraktım işveçi:KK70::KK70: gerisi de dukan güçlendirmeyle geçti tabi 2 aydan sonra gelen ve 7 gün süren regl sayesinde nişan hatırası kilolar hiç kalmadı ben de ama güçlendirme yaptığım için çok da bişey veremedim. kardeşim burdayken güçlendirme yapalım sen gidince 3-4 gün atak yapar toparlarız dedi ben zaten dünden razı :KK48: önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. şu an davul gibiyim tabi :KK43:

Kızlar günaydın bugün misafirlerim gelecek dünden beri hazırlık yapıyorum öldüm valla diyetisyen kontrolünede gitmedim sanırım saldım biraz kendimi kötü hissediyorum

@toplight kaptanım ben de denemek isterim, bakacağım metroya :KK66:
Geçmiş olsun bu arada..

wendy wendy ben de ikizler'im canım
Ondan sevmişim seni :KK66:
Kadını iyi de ikizlerin, erkekleri çapkın oluyo, tescilli!!!

@morordek rapora ayrılana kadar ayrıntılı uğraşılıyor da, sonrası güzel oluyo ama çok hızlı geçiyo 16 hf...
Doya doya yaşa her anını...

@medusa38, @ozlem tebrikler valla Ne güzel uyguluyorsunuz listeyi...
Özendim valla...
Şu yulafı da sırf zevkine deneyeceğim valla...
Ballandıra ballandıra anlattınız...

servey servey emziren benim, canım :KK66:

Kızlar valla bugün çok fena bozdum diyeti,
Öğlen arkadaşlarımla buluştum
Balık ve zeytinyağlılardan yedim iyiydi de
Sonra 3 top dondurma yedim:dondurma::oops:
Filtre kahve eşliğinde...
Manyak mıyım ne...:KK53:
Ama ben bunu hep yapardım eskiden
Çay-dondurma, kahve-dondurma...

Sonra abimlere geçtim, yengem de çeşit çeşit yemek yap sen...
Onları da yedim
Sonra da başka bi arkadaşa çaya gittik,
Orda da ıspanaklı gözleme, tatlı...
Vurdum dibine bugün diyetin:oops:

:ıslık::ıslık::ıslık:

Yarın söz Eritcem bunları...Hoppa
Cuma artı gelmede kuzum.

Öyle olsa keşke
Kendimle öyle arkadaş olsam ben de...
Sonra senle beni 'multiple personality' tanısıyla 5yıldızlı 'bakırköy de luxe otel' de 40 gün 40 gece tam pansiyon, herşey dahil ağırlasalar...
Sen, ben, bi de Servey'le gulsayszey ne güzel eğlenirdik...:KK51:
Anam bunlar birken iki oldu :KK70:

İyi geceler arkadşlar
Bu gün yine çok yoğun geçen bir günün ardından sizlerleyim.. gece geç yatıyorum farkettiyseniz malesef sabah da 11 gibi uyanıyorum kahvaltım 12 bucuğa kaldı bugün

2 haş yumurta
5 cherry domates
kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin

sonra apar topar işe gittim Saat 16.00 te;
bir küçük ayran

16: 40
bir orta boy yeşil elma

işten geldim özel dersim vardı çoook aç hissettim ağzıma bişeyler atayım bari dedim zaman yoktu
18.00
sabah sulu kötfe yapmıştım iki yemek kaşığı onun tadına baktım suyundan yemeden

arkadaşlar yemeğe davet etmişti menüde yine balık
20.00

5 küçük balık (türünü onlar da bilmiyor mezgit boyutundaydı sanırım istavrit)
1 çatal fırın tavuk (göğüs etinden)
azıcık kola içtim yarım su bardağı :kızgın:o_O
bi çatal ucuyla da browni tattım

lütfen topa tutmayın :olamaz: bu gece yemeleri beni bitirecek gerçi saat 4 te uyuyan birine göre bence çok geç değil akşam sekiz sekiz buçuk. şu an yatakta açlıktan kıvranır vaziyette yatıyorum ama cok vicdanım cızladı iki güne biraz kilo verdim diye şimardım hemen....:sopa:
Canım uyku düzenini kurmalısın. Yoksa böyle sağlıklı bir beslenme yapamazsın. Saat 32e kadar acından ölür insan.
Bence kahvaltını en geç 10 da yapmalısın. Akşamı da 19.00 da en geç diyorum bak.. :p

bu kadar az gıdayla nasıl doyuyorsunuz ben sabah iki yumurta yiyip acıkıyorum :super::oha:
bi de sebze meyve tüketmemenin özel bir sebebi var mı yoksa bugün öyle mi denk geldi ben ara öğün yapıyorum elma mandalina zararı olur mu ki şeker açısından falan:KK51:
Bence miktarı abartmadığın sürece sıkıntı olmaz. Bu aralar bende dengesiz besleniyorum. Düzenimi oturtunca çok daha sağlıklı menülerle geleceğim.

wendy wendy ben de ikizler'im canım
Ondan sevmişim seni :KK66:
Kadını iyi de ikizlerin, erkekleri çapkın oluyo, tescilli!!!

ay canım bende bilmişim hele :KK19: bende sevmem ikizler erkeğini, gerçi kocamda başak, ayrı bi mükemmeliyetçi ama idare ediyoz kör topal napalım :tokat:

Öyle olsa keşke
Kendimle öyle arkadaş olsam ben de...
Sonra senle beni 'multiple personality' tanısıyla 5yıldızlı 'bakırköy de luxe otel' de 40 gün 40 gece tam pansiyon, herşey dahil ağırlasalar...
Sen, ben, bi de Servey'le gulsayszey ne güzel eğlenirdik...:KK51:

ay yerim sizi ben, ben ve wendiyi almıcak mısınız aranıza hey hatunlar servey servey

o zaman ona hayır deyince

kuzum anlatmışsın o kadar; hayır diyebilecekmisin peki? Hakkında hayırlısı olsun, her şeyden önce kendini güzel hisset, özgüvenin tam olsun o zaman kimse sana bişi diyemez zaten.

anaaaammm ne diskalifiyesi kız :KK57::KK57: kilo bildirdim ya mesajla :KK14: dur neyse bunu kaptanla konuşayım

geldim kuzum bugün başladım işe döndüm sahalara :KK15:

hoşgeldin canımmm :) anam sevalim kızım 2 yaş sendromunun dibine vurdu, deli emrivakiler var; ''babam işe gidemez!'' gibi, ağlama krizleri var arada lüzumsuz yere, sakinleştiremiyorum resmen. sizde de var mı bu durumlar?

ebrusonmez ebrusonmez kuzucummm napıosunn, biz senle bi özlem gideremiyoruz canım ortimmm, senin de ortisini mezun eden rutinini bozdum ben yaaa :KK42:
:KK42::KK42:

ay canım bende bilmişim hele :KK19: bende sevmem ikizler erkeğini, gerçi kocamda başak, ayrı bi mükemmeliyetçi ama idare ediyoz kör topal napalım :tokat:

ay yerim sizi ben, ben ve wendiyi almıcak mısınız aranıza hey hatunlar servey servey

kuzum anlatmışsın o kadar; hayır diyebilecekmisin peki? Hakkında hayırlısı olsun, her şeyden önce kendini güzel hisset, özgüvenin tam olsun o zaman kimse sana bişi diyemez zaten.

hoşgeldin canımmm :) anam sevalim kızım 2 yaş sendromunun dibine vurdu, deli emrivakiler var; ''babam işe gidemez!'' gibi, ağlama krizleri var arada lüzumsuz yere, sakinleştiremiyorum resmen. sizde de var mı bu durumlar?

ebrusonmez ebrusonmez kuzucummm napıosunn, biz senle bi özlem gideremiyoruz canım ortimmm, senin de ortisini mezun eden rutinini bozdum ben yaaa :KK42:
Gelin canım wendi'yle siz de gelin:KK48:

Sonrasının cok cabuk gececegine eminim zaten, dedigin gibi oncesi biraz ugrastiriyormus :)

Ayyyy kimler gelmiiis yaa hosgeldinnn nerelerdesin :)
28 haftayi doldurdum bugun canım, cinsiyeti de erkek. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Donmeyecek misin aramiza hala? :)

Kiz sen yanlış kisiye catıyorsun emziren Gokce29 Gokce29
O senin yediklerine boyle dese hosuna gider mi :p
Ördeğim karıstırmışımmm

canım bizimki konuşamadığından ağlama krizleri olarak vücut buldu o sendrom. mesela sabah evden çıkana kadar yerde kıvrınarak ağlardı. bi ağlamaya başladı mı sakinleştirilemezdi aynen seninki gibi zor sustururduk ama son zamanlarda bitti çok şükür. mesela dün uçakta kemer bağladık diye uçuş boyu ağladı kendine bi zararı yok ama istemiyor işte istemediği bişey olduğu için yeri göğü inletti. Balıkesir'de de nerde olursak olalım elimizden tutup bizi kendi odasına götürüyor ama bizimle ilgilenmiyordu. orada durucaz yani sade öyle istiyor çünkü kontes :KK48: yani çok sıkıntılı geçmiyor ama sanırım konuşmadığından bi konuşsa dağıtcak ortalığı :KK51:

durumlar aynı ama çözümünü inan ben de bilmiyorum :KK43:

Back
X