Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yaptın canım detoksuna biraktinmi ben devam 4. Gün kahvaltısı yaptim dun tartilmamistim bugün -600 su sende durumlar nasilnasil bugün kolay gun

kuzum sen napıosun, umay villayı hep sölüodun zaten, etkili oldu mu sana?

Selam kızlar ben de artık aranızdayım. Hamilelikte aldığım kiloları verebilmek için katılmıştım bu gruba.çeşitli sebeplerle 67 kilo ile ayrılmıştım buradan. Daha sonraki dönemlerde 71 e kadar çıktım ama tekrardan başladım diyete ve 69 a düştüm.Hedefim atmış kilo olmak. Bakalım ne zaman hedefe ulaşabilirim. Bu arada şubattan hedefinde 65 olmak

hoşgeldin canım, vericez inşallah hep birlikte :)

:KK45:
28 Şubat Hedefleri
  1. wendy wendy 59,9
  2. toplight toplight 68
  3. Gokce29 Gokce29 94,9
  4. matilda34 matilda34 64,9
  5. 0zlem 0zlem 73
  6. servey servey 73
  7. @inatettimolacak 63
  8. morordek 72
  9. @KumraL_KrakeR 66
  10. @ebrusonmez 55,8

Kızlar listede olmayanlar eklesin kendini :KK66: @kirmizikalem sen söylemistin sanırım hedefini ama ben yazmayı mı unutmusum nolmus :KK43:

Hem de bi hatırlatma yapayım dedim hani hedeflerinizi unutmayın, yarın da cuma zaten, ona göre ceki düzen verin kendinize :KK66:
Bu hedefı kım belırledı uleyyyynnnn benım nıye haberım yok bundan
Bu hedef kullıyen yalannn:kızgın:
Hedefını yuksek tut demişler ulasamasak da yıldızlar arasında olursunnn:KK45:

tamam canım mesaj atçam simdi sana özelden. netim bitti ama yarından itibaren diyelim olur mu? paketim bugün yenilenecek. kızımı giydirebilmek adına video aça aça internetin anasını ağlattık şu ara :KK43:

bu durumu en iyi ben anlarım heralde :KK53: ben ekliyorum şimdi seni.. sen başlıyor musun yarın atağa :rolleyes:

28 Şubat Hedefleri
  1. wendy wendy 59,9
  2. toplight toplight 68
  3. Gokce29 Gokce29 94,9
  4. matilda34 matilda34 64,9
  5. 0zlem 0zlem 73
  6. servey servey 73
  7. @inatettimolacak 63
  8. morordek 72
  9. @KumraL_KrakeR 66
  10. @ebrusonmez 55,8

Kızlar listede olmayanlar eklesin kendini :KK66: @kirmizikalem sen söylemistin sanırım hedefini ama ben yazmayı mı unutmusum nolmus :KK43:

Hem de bi hatırlatma yapayım dedim hani hedeflerinizi unutmayın, yarın da cuma zaten, ona göre ceki düzen verin kendinize :KK66:

benim 28 şubat hedefim de 111 olsun

Nasil oluyor bu atak banada iyi gelir mi acaba kızlar?

canım Dukan diyetine devam etmeyeceksen atak yapma kabızlık falan olabilir bence senin menülerin çok güzel iyi gidiyorsun metabolizmanın ritmini hiç bozma :KK51:

700 gram daha gittiiii bugün de :halay:
Sizi seviyorummmm :KK8::KK19:

maşallah harikasın :KK9: biz de seni seviyoruz :KK15:

Evet cnm 4.gundeyim toplam -900 ama zor bir detoks açlık hissediyosun bas ağrısı oluyo ama verdiriyor
Kız sen mezun olacak mısın bu hafta? :)
:KK45:
Bu hedefı kım belırledı uleyyyynnnn benım nıye haberım yok bundan
Bu hedef kullıyen yalannn:kızgın:
Hedefını yuksek tut demişler ulasamasak da yıldızlar arasında olursunnn:KK45:
Valla sen kendin koymussun serveyim :KK48:

Ne yaptın canım detoksuna biraktinmi ben devam 4. Gün kahvaltısı yaptim dun tartilmamistim bugün -600 su sende durumlar nasilnasil bugün kolay gun
2kiloya yakın gitti canım coook zor bir diyet bu!! Yag,tuz,sut yok hic kullanmadim.
Dun icli kofte kizarttim tadına bile bakmadım.
Sen devam edecekmisin?

kuzum sen napıosun, umay villayı hep sölüodun zaten, etkili oldu mu sana?

hoşgeldin canım, vericez inşallah hep birlikte :)
Beraber uyguluyoruz 4 gündür.
Evet canim daha oncede sormustun adımı.. :KK48:
bu durumu en iyi ben anlarım heralde :KK53: ben ekliyorum şimdi seni.. sen başlıyor musun yarın atağa :rolleyes:

benim 28 şubat hedefim de 111 olsun

canım Dukan diyetine devam etmeyeceksen atak yapma kabızlık falan olabilir bence senin menülerin çok güzel iyi gidiyorsun metabolizmanın ritmini hiç bozma :KK51:

maşallah harikasın :KK9: biz de seni seviyoruz :KK15:
Ben genelde kabızlık sıkıntısı cekiyorum canim. :KK43:

Olayım artik -900 le 51.9 um
Amanııın bu günleri de gördük vallahi, gerci sen mezun olmayacaksın da ben mi olacagım, azimle patır patır verdin valla kiloları :nazar::KK48:
kizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
Gecmis olsun kaptanım

kizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
geçmiş olsun kaptanım
2kiloya yakın gitti canım coook zor bir diyet bu!! Yag,tuz,sut yok hic kullanmadim.
Dun icli kofte kizarttim tadına bile bakmadım.
Sen devam edecekmisin?

Beraber uyguluyoruz 4 gündür.
Evet canim daha oncede sormustun adımı.. :KK48:

Ben genelde kabızlık sıkıntısı cekiyorum canim. :KK43:

canım o zaman hiç yeltenme sen liften zengin bi diyet yap

Selam kızlar ben de artık aranızdayım. Hamilelikte aldığım kiloları verebilmek için katılmıştım bu gruba.çeşitli sebeplerle 67 kilo ile ayrılmıştım buradan. Daha sonraki dönemlerde 71 e kadar çıktım ama tekrardan başladım diyete ve 69 a düştüm.Hedefim atmış kilo olmak. Bakalım ne zaman hedefe ulaşabilirim. Bu arada şubattan hedefinde 65 olmak
Mrb arkadaşım ben de gül
Hep beraberce verelim fazlalıkları inşallah

Back
X