Ayy keşke hep öyle devam edebilsem ama dogum sonrası kim eski kilosuna bi anda dönebilmis ki

Hedef kilonu da kaydettim, artık düzenli ve bol paylasım bekliyoruz senden
hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım. Öncelikle kaybın icin cok üzüldüm, insallah saglıkla yeniden hamile kalırsın.
Kilo fazlan pek yok ama liste dışından da bizlerle takılabilirsin tabi ki. Amaç birbirimizi motive edip zayıflamak ne de olsa
Cok basit Ozgecim. Kerevizleri küp seklinde dogruyosun, dogradiklarini kararmamasi icin limonlu suda bekletebilirsin. Bi yandan da 1-2 portakalın (portakalın büyüklügüne ve yapacagın kereviz miktarına göre) suyunu sıkıyosun. Ben 5-6 kereviz kafasına 3 portakalın suyunu kullandım örnegin. Sonra tencerede zeytinyagı ile kavuruyosun kerevizleri. Kavurduktan sonra da portakal suyunu ekliyosun, eger az gelirse üstüne normal su da ekleyebilirsin. Aşırı sulu olmasına gerek yok. Biraz tuz ve biraz da şeker ekliyosun. Ben tuz miktarı kadar şeker ekledim sanırım (1 tk kadar). Sonra da kerevizler yumusayana kadar kısık ateşte pisiriyosun. Sıcak/soguk servis edebilirsin. Dilersen havuc, patates de ekleniyormus ama ben sadece kerevizden yapmıstım o yüzden onlarla nasıl olur bilmiyorum. Afiyet olsun