Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın değil şimdi başla diyen kişiye nerden cevap verecrğimi bilmediğimden böyle yazıyorum ne yemedimki yarın diyete başlıycam kryfini çıkarayım diye herşeyi yedim ne bulduysam artık
Canim bendim soran, mesajlarin altinda cevapla butonu var ona basinca mesaj geliyo onun altindan cevap yazip gonderebilirsin..
Oyle yapmasaymisin iyiymis ama neysee diyelim hadi.. Artik bambaska bi hayat bambaska bi sen basliyo ona göre ;)
Yarin aksam efsane menunu bekliyoruz merakla :)

Lepsi nedir yahu? Hic duymadım.
Ben biliyom ben biliyomm :KK3: cerkez yemegi bu ordekcim..
Altinda misirunuyla lapa benzeri diyebiliriz bi yatak var ustune de tavuk ya da et koyuyolar.. bu zayif hatun kisisi ya da kv cerkz sanirim bunlarda daha ne yemekler var abbovv sorma gitsin :ıslık:
Neyse hatun zayif zaten bize de cigerci kedisi gibi bakmak düşüyo anca :110:
Ama ben de bi 55 olarsam görersiniz o zaman :63: :p

Sağol cnm ben her kış böyleyim işte grip aşısı oldum grip görmedim bu sefer boğazdan çektim işte neyse bahar giriyo düzelirim artık
Sanada çok kolay gelsin cnn doğumdan sonra uykusuz gecelerinin sahibi bebiş olacak zaten:)
Ayy evet bahar gelsin de artık gecsin hastaliklar falan.
Yaaa iste son aylarimi bari rahat gecireydim, cocuk olunca zaten uykusuz geceler ama napalım iste kendim kaşındım ben :(
Ben biliyom ben biliyomm :KK3: cerkez yemegi bu ordekcim..
Altinda misirunuyla lapa benzeri diyebiliriz bi yatak var ustune de tavuk ya da et koyuyolar.. bu zayif hatun kisisi ya da kv cerkz sanirim bunlarda daha ne yemekler var abbovv sorma gitsin :ıslık:
Neyse hatun zayif zaten bize de cigerci kedisi gibi bakmak düşüyo anca :110:
Ama ben de bi 55 olarsam görersiniz o zaman :63: :p
Hmmm anladimmmm
Bu cerkezlerde güzel yemekler var cidden ben pek bilmesem de...
Yahu senin son halin zaten sahane, 55 olunca gonlunce ye ic tabi baktın kilo aliyosuuuuun duuuuur :stop:
Bu da ordekcimee gelsin.. diyemedin mi kuzuuuumm :KK70: :KK70:

He valla iste tam ben "diyemedim ya la" :D

Canim bendim soran, mesajlarin altinda cevapla butonu var ona basinca mesaj geliyo onun altindan cevap yazip gonderebilirsin..
Oyle yapmasaymisin iyiymis ama neysee diyelim hadi.. Artik bambaska bi hayat bambaska bi sen basliyo ona göre :KK66:
Yarin aksam efsane menunu bekliyoruz merakla :)
Tamam Yarın yazıcam

Menümü yazıyorum 10da uyandm 10dk hareket 20dkya yürüyüş yaptım 11.30 da kahvaltı 1dlim tb ekmeği 1 yumurta peynirli omlet 4 zeytin ara bir avuç kuru meyve ve ceviz badem karisimi akşam 12de yemek zorunda kaldm fırında çıtır tavuk yapıyorsun elektrikler kesildi 10dk daha hareket yaptm elektrikler baya gelmeyince tavada kızartın 1 orta snitzel 2 küçük but 1orta but 2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı bi de turşu 1.5 litre su 2 orta türk kahvesi ilk spor yaptığım gün

Herkese iyi akşamlaaarrr, dünkü menümü paylaşamadım çünkü önce misafirdik sonrra da misafir ağırladık, yatağa nasıl gittim bilmiyorum yorgunluktan. dünü zaten paylaşmakta istemiyorum açıkçası :)) Öğle ve akşam ipin ucu birazcık kaçmış olabilir.

bugünkü menüm:
Sabah: okula geç kaldığımız için maalesef nesfit + yarım yağlı süt
Öğle: 1 sosisli sandviç
Ara: filtre kahve
Akşam: 1 ufak kase mercimek çorbası, 4 kaşık domatesli makarna

1,5 litre kadar su içebildim, yatana kadar tamamlarım inşallah. 35-40 dk. kadar eliptik kullanacağım buradan sonra.

Evet biraz tanıttım okb hastasıyım aldığım antidepresanlar yüzünden 23 kilo aldım 52 kiloydum 75 oldunm 3 yıldır kilo veremiyorum sıkıldım artık gruba katıldım inşallah zayıflıycam

Hoşgeldinnn :)

Sağol ebruş aslında güç olarak fena değilim ama şu öksürük beni benden aldı ondan gittim zaten Dr a
Çok geçmiş olsun ya, öksürükte zor geçer, inşallah çabuk atlatırsın.

Sabah.
1 fincan kahve

1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
2 hindi salam
5 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi

Ara 1 hurma 1 ceviz

Ogle

Yogurtlu kabak salatasi
2 dilim cavdar ekmegi

Aksam

1 tabak karnibahar yemegi
1 kase salata

2 lt grckin su ictim
30 dk kondisyon bisikleti
45 dk yuruyus yaptim..

Sende hoşgeldinnnn :)

Herkese iyi akşamlaaarrr, dünkü menümü paylaşamadım çünkü önce misafirdik sonrra da misafir ağırladık, yatağa nasıl gittim bilmiyorum yorgunluktan. dünü zaten paylaşmakta istemiyorum açıkçası :)) Öğle ve akşam ipin ucu birazcık kaçmış olabilir.

bugünkü menüm:
Sabah: okula geç kaldığımız için maalesef nesfit + yarım yağlı süt
Öğle: 1 sosisli sandviç
Ara: filtre kahve
Akşam: 1 ufak kase mercimek çorbası, 4 kaşık domatesli makarna

1,5 litre kadar su içebildim, yatana kadar tamamlarım inşallah. 35-40 dk. kadar eliptik kullanacağım buradan sonra.
Menun cok karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım, cok fazla bir şey yememissin ama daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin bence ;)

Yok canım sebze degil.. Haşlanmış nohut sarımsakla beraber robottan cekilyor icine az tahin,limon, kimyon ilave edilir ve iyice cekildikten sonra tabaga açılır. Yemeklerin yaninda meze olarak servis edeceksem yumurta kırmam üzerine az zeytin yagı,kimyon ve pulbiber serperim.
Ama meze olarak degilde anayemek olarak yiyeceksek tavada yumurtayı pisirir humusun uzerine dökerim. Yine kimyon ve pulbiber serpilir.
Kulağa güzel geliyor.İlk kez duydum. Tadını da merak ettim.Biraz bakayım.

Sabah.
1 fincan kahve

1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
2 hindi salam
5 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi

Ara 1 hurma 1 ceviz

Ogle

Yogurtlu kabak salatasi
2 dilim cavdar ekmegi

Aksam

1 tabak karnibahar yemegi
1 kase salata

2 lt grckin su ictim
30 dk kondisyon bisikleti
45 dk yuruyus yaptim..
Bence menün gayet iyi, spor zaten süper..

İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah: 7 :30
Haşlama yumurta
Süzme peynir
Bir dilim beyz peynir
5/6 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Yoğurt
Akşam 7 de
Lepsi ( tavuklu mısırunuyla yapılmış)
Salata
3 tane yaprak dolması
Roka
Gün içinde 2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yapacağım
Menün çok güzel ama lepsi'ninde ne olduğunu bilmiyorum. o_O

Ben de yazayım menüyüü

Sabah
1has. yumurta bıraz peynır bıber
1 kucuk kase ıncır uyutması. (aksamdan yapmıstım)

Öğle
Yarım tabak z.yaglı fasulye
3yk yogurt bıraz acı bıber

Ara
1sade turk kahvesı
10-12 fındık

akşam
1buyuk kase yogurt 1yesıl elma

Su 2,5lt
Spor jilian level 1 (27 dk)

morordek morordek @toplight
Vayy menüye gell :KK47:

bugün cumaya göre artı 200 g cıktı şifaa orucu yapacaktım ama kendimce yorumlayayım kahvaltı edeyim sonra yemem dedim ama işler de hiç beklediğim gibi gitmedi oturmaya gittik falan bayağı yedim bugün ve karbonhidrat ağırlıklı oldu menüm. yarın yine eski formuma dönmem lazım içime ne kaçtı bilmiyorummmm

Back
X