Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha önce de önerdim psikoloğa gitmeyi. Hayatta kabul etmez ben delimiyim der. Çocuk olmasa boşanmak belki kolay da işte çocuk olunca herşey çok zorlaşıyor. Kızım babasını çok seviyor onunla oyun oynamak istiyor hep. Evde olmayınca bile baba diye bağırıyor odalara bakıyor. Bunu ona nasıl yaparım ki? Söylemesi kolay yapması zor işte off...Yaza kadar süre verdim ikimize. Olursa olur olmazsa boşanmaktan başka çözüm yolu görünmüyor simdilik
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Umarım en iyi yolu seçersiniz.Bir yuva kolay kurulmuyor evet ama mutsuz da olmayı hak etmiyorsun. Belkide biraz zamana ihtiyacınız vardır.Kendiğinden çözülür inşallah

Menümü de yazayım.
Sahur:
1 bardak ayran
İftar:
Fırında hamsi
Salata
1 kalınca dilim tbe
1 minik yeşil elma
Şimdi de şekersiz dibek kahvesi yaptım içiçeğim. :KK28:
Su: 2 litreye tamamlarım inşallah..Şimdilik 2 brdk oldu.
Spor:2000 adım attım.Az ama yokuştu anamı ağlattı :p
Akşamki ekmek olmamalıydı ama tazecik kokunce dayanamadım. :KK61:

Özür dilemene gerek yok zaten buraya sizlerden fikir almak için yazıyorum. İstediğin gibi müdahil olabilirsin:) 2,5 yıllık evliyim.
canım allah yardımcın olsun durup dururken mi bu aşamaya geldi öncesinde şiddetli tartışmalar oldu sanırım bir süre bırak böyle kalsın sakinleşsin sakinleştikten sonra sakin bir şekilde konuşmaya çalış ortada bir çocuk var ne de olsa olmazsa boşanırsınız

Menümü de yazayım.
Sahur:
1 bardak ayran
İftar:
Fırında hamsi
Salata
1 kalınca dilim tbe
1 minik yeşil elma
Şimdi de şekersiz dibek kahvesi yaptım içiçeğim. :KK28:
Su: 2 litreye tamamlarım inşallah..Şimdilik 2 brdk oldu.
Spor:2000 adım attım.Az ama yokuştu anamı ağlattı :p
Akşamki ekmek olmamalıydı ama tazecik kokunce dayanamadım. :KK61:
Çok az değil mi ya enerJin dusmez inşallah :o

Bu gün yediğüm şeyleri yazıyorum sabah domates peynir yoğurt 2dilim ekmrk ve yarım litre kadar su öğlen ayran corbası 7 tanr yaprak sarma aralarda 1 elma 3 hurma ve bir bardak çay yine 1litre kadar su bide suriyelilerin yaptığı bir köfte var ama öyle çok kalorili birşey değil ondan 1 tane okadar Zaten saat beş oldu uyuyana kadar da su içicem okadar belki bir bardak çay içerim oda belki yazınca çook geldi yerken öyle gelmiyo ama napalım bugün böyle oldu
cnm menünü diğer arkadaşlar gibi alt alta yazarsan okuması daha kolay olur

bende yazayım menüyü
sabah
1,5 dl ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
ara 1elma
öğle
1 haslanmış yumurta
1 dilim etimek
ara
1,5 avuç kavrulmuş yer fıstığı