Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biraz kötü bir menü olmuş.200 gram mısır 730 kalori ki zaten 200 gram ton balığı bol salatayla gayet doyurucu bir öğün olurmuş. Hadi öğlen mısır yine olabilir ama akşamki makarna olmamış. Makarna yiyeceğin zamn öğlen yemeye çalış canım.
Sporun ve su miktarın neyseki çok iyi yakmışsındır umarım. :KK68:

Ebrucuğum haşlanmış mısırın 100 gramı 96 kalori, senin dediğin patlamış mısırın kalorisi olabilir :KK48: valla aklım çıktı cevabını okuyunca netten bir daha kontrol ettim. Dedim bir Mısır yüzünden yaktık mı tüm günü. :halay:
Emziriyorum diye şımarıp yiyorum makarnayı pilavı arada. Dediğin gibi öğlene alsam daha iyi olur. :KK200:

Son düzenleme:
Geldim geldimmmm aman Allahım nasıl yogun bir gündüüüüüü! :skandal:
Tez hocamla görüsmem vardı, artık çektim restimi dedim 1 ay sonra ben kaçar, ne halin varsa gör :KK70: Hahah tabi ki öyle diyemedim ama 1 ay daha calısırım sonra izne cıkıcam hocam didim, tamam ama çok çalışmamız lazım bu 1 ay dedi tabikisi :KK42: Bana simdiden uykusuz geceler görünüyor, eve geldim yemek yedim, gene gectim bilgisayarın basına calısmaya böhüüüüü

Simdik alıntılara geceyim:

Yazdım yukarda wendicim, öldüm bittim geberdim resmen :ruh:

Heh bak kaptanım bilmis :KK60:

He valla al benden de o kadar, nalet olsun icimdeki bilim aşkına diyorum. Doktora bitsin daha da okursam :KK70: Ama dahası yoktu zaten di mi :KK64: devreler yandı da bende:deli:

Accık ucundan da olsa başla bence, yaparsın :KK66: Başta durdura durdura oluyo, sonra alışıyosun

Hello kızlar hoşgeldiniz, ben de ördek kaptan yardımcısı. Sabahtan beri giremedigim icin anca gördüm. @sisebe ve @Ayse8747 sizlerin baslangıc ve hedef kilolarınızı kaydettim, betulaltaylar betulaltaylar sen de yazarsan kaydederim :KK66:
Kendimi tanıtayım: 27 yaşında anne olma yolunda adım adım ilerleyen, bi yandan da doktorasını yapmaya calısan bir insan kuluyum :KK48: hangi akla hizmet böyle çetrefilli işlere bulaştım ben de bilmiyorum, rahat battı sanırım ama neyse olan oldu oldu artık :KK48:
İnsallah hepiniz istediginiz kilolara ulasacaksınız :KK200::KK200:

Ya kıyamam sana canım, neyse kızın iyiyse önemli olan o. Bizi habersiz bırakma. İnsallah sorunların hallolur en kısa sürede :KK200:

Ayy gecmis olsun canım, sen bi iyilesemedin bu sene yaa :KK43:

Sahursuz iftara bence iyi Ebruşum, accık da Leslie falan yap o ekmekler erisin :)

İlk güne göre güzel bi menü, akşam ekmek de yenmemiş. Zamanla sabahki ve öglenki ekmekler de azalır :)

Lepsi nedir yahu? Hic duymadım.
Adımla ilgili spor yaptıran bir bayan,gerçekten iyi yoruyor.

İyi akşamlar kızlar dertleşmeye geldim. İki gündür çok kötüyüz. Aynı evde iki yabancıyız. Benim yaptığım yemekleri yemiyor kendine ayrı yemek yapıyor bulaşığını da kendi yıkıyor. Bişey söyleyince duymazdan geliyor. Cevap vermiyor. Zaten ben de çok zorunda olmadıkça konuşmuyorum. Bugün akşam ben yemekten kalan bulaşıkları yıkıyorken o da masada yemeğini yiyordu. Yemek bittikten sonra tabaklarını toplayıp odasına götürdü hani ben alıp yıkamayayım diye. Ben mutfaktan çıkınca girdi yıkadı. Ne yapmaya çalışıyor böyle iyi olacağımızı mı zannediyor bilmiyorum. Daha önce de böyle davranışları olmuştu. Sadece beni soğutuyor kendisinden. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten. Nereye kadar böyle devam edecek?

keşke akşamları çocuğun yanında bu şekilde davranmasa. yine konuşmasın yine yüzüne bakmasın ama akşam yemekleri aile için önemlidir. ailede çocuk olmayınca olmuyor. kızın bunlara şahit oluyor tabi ki:(

Sorun nedir bilmiyorum ama ben 11 yıllık evliyim ilk yıllarımda cok boşanmayı dusundum kac kere döndüm 2 ogluîm arka arkaya oldu çok sıkıntılı zamanlar yaşadım ve artık tek anladığım herseyin gerçekten zamanla oturduğu.. Çok söyleyenler oldu zamanla oturur evlilik diye ama dinletemedim kendime çok boşanmaya gitmeye kalktım ve sonunda kaldım kazandım çok şükür Rabbime her şey çok güzel inan ki evlilik demirden leblebi yut yutabilirsen dediklerinde yok ya derdim çok doğruymus megersem.. her güzel şey gibi evliliginde zorluğu var.. Rabbim esine evime sana yuvana hidayet nasip etsin. Evladinizi size bagislasin .. ve sabirla gittiginiz yolda sabriniz tukenmeden birbirinize baglasin Rabbim..

çok doğru söylüyorsun ama her evlilik aynı olmuyor. bende buna benzer şeyler yaşadım boşanmayı tabiki tavsiye etmiyorum ama bazen çare kalmıyor. ben oğlum 6 aylıkken boşandım. çok ta iyi yapmışım diyorum o evliliği sürdürmemekle. şimdi 3,5 yıllık evliyim. ilk başlarda bu da mı aynı olacak çocuk olmadan boşanayım dedim ama iyiki de boşanmamışım. bunun içindirki ALLAH hakkınızda hayırlısını nasip etsin. En kısa zamanda inşALLAH. geçen zaman çok yıpratıcı çünkü. :(

Back
X