Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın Kızlar :)

Sağolsun kızım yüzünden akşamları telefonu elime alamıyorum ve grup paylaşımlarına bakamıyorum.
Biz uyumadan uyumadığı içinde sabaha kalıyor benim menüler.

Dümkü menüm:
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği ile labneli domatesli sandiviç

Öğlen
yarım kepşe kırmızı şalgam çorbası
tavuklu ama içinde tavuğu bulamadığım türlü :)
yoğurt ve salata

Akşam
dünden kalan chialı ıspanaklı yoğurt

2,5lt su
2 fincan kiraz saplı çay. (bu aralar sabahları biraz problemliyiz)

Selam kızlar akşam menümü paylasamadim dünkü menüm
Sabah 7 de
Haşlama yumurta
5/6 zeytin
İki dilim peynir
Süzme peynir
Öylen birşey yiyemedim
Saat 4 de
Neskafe ikisi bir arada
10/15 fındık
Koko çikolata Hindistan cevizli
Kızlar adet oldugum için canım tatlı birşey çekmişti küçüktü zaten
Akşam 7 de
Balık salata yarım kase mercimek çorbası
Gün içinde 2 lt ılık su içtim 1 saat leslie yaptım oylendede birsaat tempolu yürüyüş yapmış oldum doktor kontrolüm vardı

Sabah kahvaltım
iki çeri domates,
bir salata,
8 zeytin,
az peynir,
bir yumurta ve bir dilim ekmek.

Çok susayan biri değilim ama kilo vermede su başı çekiyormuş. Şöyle bi bakıyorum da eşim o kadar su içiyor ki çubuk misali dolanıyor :)

Arkadaşlar hurma, yoğurt diyetini duydunuz mu? Bir kaç arkadaşım zayıflattığını söylüyor. Hurmamı aldım başlamakla başlamamak arasındayım. Çünkü başlarsam kendimi biliyom kaç gün diyorsa o kadar gün ağzım bütün yemeklere kilitli oluyor.

Arkadaşlar hurma, yoğurt diyetini duydunuz mu? Bir kaç arkadaşım zayıflattığını söylüyor. Hurmamı aldım başlamakla başlamamak arasındayım. Çünkü başlarsam kendimi biliyom kaç gün diyorsa o kadar gün ağzım bütün yemeklere kilitli oluyor.
Takımda da yapanlar oldu cnm iyi sonuçlar almışlardı hatta bende denemiştim ama başaramadım çok ağır geldi bana

Ben duymadın ama şimdi araştırdım. bence böyle tek gıda rejimleri doğru değil. onun yerine sağlıklı ve dengeli beslenmek ve akşam yemeğinden sonra birşey yememek gerek. en son seyrettiğim bir uzmanda yatmadan 4 saat önce yeme içme kesilmeli diyor.
hurmayı ara öğün yada öğün olarak kullan yanında yoğurtta olabilir ama hurma diyeti gibi değil. yazık sağlığın bozulabilir. bu arada hurma tek sayıda(1-3-5) yemen lazım çift sayılarda (2-4-6) yemek şekeri potasyuma dönüşüyor ve böbrekleri olumsuz etkiliyor diyor bilim adamları. Ayrıca sünnettir tek sayıda hurma.

Sabah kahvaltım
iki çeri domates,
bir salata,
8 zeytin,
az peynir,
bir yumurta ve bir dilim ekmek.

Çok susayan biri değilim ama kilo vermede su başı çekiyormuş. Şöyle bi bakıyorum da eşim o kadar su içiyor ki çubuk misali dolanıyor :)
cnm menünü akşamları yeme işi bittikten sonra topluca içtiğin su ve yaptığın sporla birlikte yazarsan yorumlamamız daha kolay olur
cnm şu an diyete yeni başladın ilerde duraklamaların olacak bende yapmıştım 3 günde 2 kg ya yakın vermiştim ama senin için çok erken şimdi kh ı azalt sporu ve suyu artır daha sonra duraksayınca yaparsın
Sağol kaptanım. bi problem yok sadece neti yok :)
aman iyi olsun da endişelendim bu kadar sesiz kalmazdı ne zaman gelecekmiş neti

cnm menünü akşamları yeme işi bittikten sonra topluca içtiğin su ve yaptığın sporla birlikte yazarsan yorumlamamız daha kolay olur

cnm şu an diyete yeni başladın ilerde duraklamaların olacak bende yapmıştım 3 günde 2 kg ya yakın vermiştim ama senin için çok erken şimdi kh ı azalt sporu ve suyu artır daha sonra duraksayınca yaparsın

aman iyi olsun da endişelendim bu kadar sesiz kalmazdı ne zaman gelecekmiş neti
Tam bilmiyorum cnm ama msj attım haberi var yani :)

Back
X