Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK70: E tamam bak bakalım o zaman ... Tamam bununla devam edeyim... Ya eski açtıgım konulardan dolayıda istemiyordum ama neyse :KK48:

canım bununla devam etmek zorunda değilsin, kazene mesaj at pasiflesin, yeniyle devam et, kaptanım da demiş.

Canım; kahvaltı yapmadığın zaman mümkün değil veremiyorsun. Ben yediğime içtiğime dikkat etsem bile veremiyor yılgınlığa düşüyordum. ne zaman kahvaltı yapmaya başladım kilolar gitmeye başladı. Sabah 3dk da sandiviç hazırlıyorum. Sabah hazırlayamıyorsan akşamdan hazırla. Ama ihmal etme lütfen.

biliyorum ama off :(

Bende ordaydım..Ben geldikten bir sure ayrildin sanırım. 13.takımda 67ye kadar inmistim. insallah yaza kadar tekrar o kiloyu gorebilirim.:KK36:
Sen neler yaptın?

evet canım hatırladım :)
simdi işte bi kızım daha oldu. okula basladım :KK70:
byagı yogunum. inşallah inebilirim vermem lazım...

cnm hoşgeldin eğer istersen bununla devqm edersin kazen e msj atıp bu üyeliği kapattırıp diğer üyelikle veya diğerini kapattırıp bununla devam edebilirsin nasıl istersen cnm sen hangisinde rahat edersen biz nick değişikliği diye yazarız sorun olmaz

hoşbulduk :)
çok çok iyi olur ben öyle yapayım. msj atayım kazene :KK66:

İnan ki o kadar mutlu oldum ki yemekhanede kısır çıkmıştı bir lokma bile almadım :)
Canım diger bir cok seye gore kısır mahsum bir yemek. Cok abartmadan yiyebilirsin.Sadece tartı gününe yakın yemesek iyi olur.Siskinlik olursa tartıda fazla cıkabiliriz. Kaptanlarım yanlıssa duzeltelim..:KK54:
--
Bugun annem yaptı Cuma'ya güvenerek 5 yk yedim bol yesillikli,acılı.:kk77:

Tatlım yavrularını allah bağışlasın.Çok tatlılar.Sen kaç yaşındaydın? Erken evlenmiştin sanırım.

Allah bağışlasın biciriği :))
Çok şirin ya
O küçük burnuşu ısırasım geldi. :KK68:

Yine de sporu bırakmamışsın.Süpersin ya

Ela'cık çok şirin ya :))
Allah oğluşuna da uzun ömürler versin..:KK37:
Gerçekten kilonu hiç göstermiyorsun.Yürüyüşten sanırım sıkılaşmışsın. Masada enfes bu arada :bicak:
Sağol canım benim Allah razı olsun
Ben 38 yaşındayım 19 yıllık evliyim
Büyük kızım 18 küçüğü 13 yaşında
Biray öncede üçüncü bebeğimi 8 haftalık kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum....
bu yeni ayda tekrar düşünüyoruz rabbim nasip ederse ...
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin ...
İyiki burdayım motivasyon la kilolarimi verdim
Bu haftada inşallah 52 kiloya düşerim

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin ...
Sağlıklı bir gebeliğin olur umarım. Ben ve takımdan birkaç kişi daha istiyoruz bu yaza..

Önce geçmiş olsun. ALLAH hayırlısını nasip etsin inşALLAH.

İnan ki o kadar mutlu oldum ki yemekhanede kısır çıkmıştı bir lokma bile almadım :)
kısır cıss bir yiyecek değil. glisemik indeksi düşük ve kalori olarakda pirince göre daha düşük. bulgur pilavı 100kcal iken pirinç pilavı 360 kcal miş. Genel bilgi olsun diye paylaşmak istedim. ben bundan dolayı bulgur pilavı ve kısırı tüketiyorum. ama abartmadan 1-2 kaşık erken saatlerde ekmek yerine. akşam yemeğinde karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum. bence yiyebilirsin.

Yaaaa sinir oldm szeeeee ne kadar çok yazmışsınız altı üstü yürüyüşe çıktım oku oku bitmedi

Kilo vere herkesi kocaman tebrik ediyorum beni tebrik edenlerede tiskurlerimi sunuyorum.

Ebrummm mezun olsa nda na burdan giemzsin gene bizimlasin

Servey cim çocukların ve sen hrika görünüyorsunuz

Inatettim olacak canimcim takım adına sergiledigin özveri ve emeğe hayranim ☺

Kaptanim iyice dinlen sen biz varız burda

Ordekcigim elinden geleni yapmışsın bende yapmıştım ve engel olamamistim illaki çatlak o oluyo

Vesilem bbegimsn seni seviyorum

Herkesiiii öpüyorum

Yeni gelenler hosgeldler

10.takımın çok ömrü yok galib

Son düzenleme:
3. Günde nihayet Jillian level 1 i bitirebildim. İnanamıyorum kendime. İlk günkü gibi vücudum agrimiyor çok üstelik En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK9::KK9:
Bugünü 4 yumurta 1 muz
4 litre su
90 dkk yürüyüş 20 dkk doris 1 saat bisiklet 45 dkk zumba ile kapatıyorum çok yorgunum
Bu hafta hedefim 3 kg vermek

Varmı benimle kapismak istryen buyurunuz yrisalim☺
Sporuna hayran kaldım canım..:nazar::nazar:

Back
X