Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim menün fena gozukmuyo ama ben hep bakliyatlarla sorunlu birisi oldum. Yarin tartida ne goruceksin bi kontrol eder misin. Eger sana da pek iyi gelmiyosa tartı oncesi biraz uzak durursun kuru fasulye nohut gibi seylerden,mesela bana bulgur da pek iyi gelmiyo. Bu sekilde takipli gidersen menulerinde hakimiyet kurman daha kolay olur. Bugun cuma oldugu icin yarin arti görsen bile toplamak icin firsat var, cok seviyosan boyle seyleri cumalari minik bi ödül ogunu koyabilirsin abartmamak sartiyla tabi.. Unutma hersey seni citir gelin yapmak icin :KK66:
Yarın mutlaka artı gorcem çünkü nobetteyim artılar artılar valla ben de hiç sevmem kuru fasulye ama mecburiyetten yedim :(

Şu an sadece 1. takım kaldı listesini paylasmayan. Eger onlar bizden düsükse 1.yiz :)
1 uyeleri kaldi bildirim yapmayan %5le gelmezse o da sanirim birincilik bu hafta bizim.. tosonun birinciligi diyelim hatta biz bu haftaya ;) sezarin hakkı sezara tisikkirlir sipirwimin T TopaLsoLucaNn :KK9:

Menü..

Sabah

1 haslama yumurta
2 ceri domates
5 zeytin
2 dilim hindi salam
1 dilim corekotlu peynir
1 dilim suzme peynir
1 cavdar ekmegi

Ara yoktu bugun

Oglen

7 kasik bulgur pilavi
1 kasik yogurt
2 yk kasigi kuru fasulye

Ara yok

Aksam

1 kase kuru fasulye
1 dilim cavdar ekmegi

2 lt su
30 dk kondisyon bis.
30 dk lesli..

Bide bizim verdigimiz kilolarda etkili oluyomu puanlamada yeni uyeyiz ya ona ragmen dikkate aliniyomu..
Şimdilik sadece listedekiler onemli canim.. siz de emek verip listeye girmeye hak kazaninca hep birlikte guzel basarilara imza atmaya devam edicez insallah ;)

1 uyeleri kaldi bildirim yapmayan %5le gelmezse o da sanirim birincilik bu hafta bizim.. tosonun birinciligi diyelim hatta biz bu haftaya :KK66: sezarin hakkı sezara tisikkirlir sipirwimin T TopaLsoLucaNn :KK9:
Cinimsin biybiiiim☺
Sadece benim değil kilo veren herkes hepimiz gogusledik benimki sadece kucuk bir katki 1.ciligimiz daim olsunnnnnnnnnnnn tey teyyyy

Menü..

Sabah

1 haslama yumurta
2 ceri domates
5 zeytin
2 dilim hindi salam
1 dilim corekotlu peynir
1 dilim suzme peynir
1 cavdar ekmegi

Ara yoktu bugun

Oglen

7 kasik bulgur pilavi
1 kasik yogurt
2 yk kasigi kuru fasulye

Ara yok

Aksam

1 kase kuru fasulye
1 dilim cavdar ekmegi

2 lt su
30 dk kondisyon bis.
30 dk lesli..
Canim cikilata dedigimi sana da diyorum bakliyat ve bulgur siskinlik yapmaya yatkın malzemeler dikkatli tuketmenizi tavsiye ederim. Mercimek nohut misir hatta lahanayi turp sogan boyle seyler masum gorunup herkese iyi gelmeyen seyler. Belki sadece cumayi secebilirsiniz bunlari menunuze eklemek icin.
Ayrica cuma olsa bile 7kasik pilav fazla bence canim,porsiyonlarini da kucultmeni tavsiye edebilirim sana yogurdu arttirabilirsin onun yerine ;)

1 uyeleri kaldi bildirim yapmayan %5le gelmezse o da sanirim birincilik bu hafta bizim.. tosonun birinciligi diyelim hatta biz bu haftaya :KK66: sezarin hakkı sezara tisikkirlir sipirwimin T TopaLsoLucaNn :KK9:
Cinimsin biybiiiim☺
Sadece benim değil kilo veren herkes hepimiz gogusledik benimki sadece kucuk bir katki 1.ciligimiz daim olsunnnnnnnnnnnn tey teyyyy

Cinimsin biybiiiim☺
Tabiiki herkesin emegi zaten sabah etiketledigim 3lu muhtesemdi bu hafta.ozlem de guzel verdi. Sabitimiz coktu bu hafta maalesef..
Kiz senin kucuk katkin %3mu :D Ne demek istiyosun bize ayaginizi denk alin mi diyosun sevgili toso :D

Ay valla 1.yiz bu hafta :KK71:

İnşallah inşallah :)

Kuzum performans yarışması bu hafta yeniden başlıyor. 8 haftalık periyotlar halinde oldugu icin o nota gecmiste kaldı :) Güzel bi başlangıç oldu yeni tura :KK66:

AA onu bilmiyodum ben, sanki sarı kart alanların cezası bitince kalınan yerden devam edilecek sanıyordum :) bişi daha öğrendim saol ördeğim.

Son düzenleme:
Back
X