- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #232.701
Ay valla 1.yiz bu hafta 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum performans yarışması bu hafta yeniden başlıyor. 8 haftalık periyotlar halinde oldugu icin o nota gecmiste kaldı :) Güzel bi başlangıç oldu yeni turaGaliba bu hafta notamızı sildiriyoruz![]()
İnşallah sağlıkla gelsinler:):)Sağlıklı bir gebeliğin olur umarım. Ben ve takımdan birkaç kişi daha istiyoruz bu yaza..
Şu an sadece 1. takım kaldı listesini paylasmayan. Eger onlar bizden düsükse 1.yiz :)2takim kaldi paylasmayan onlara da gizli casusluk yapmistim az once onların da ortalamasi bizden düşüktü![]()
Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun tüm isteyenlere nasip olur inşallahÖnce geçmiş olsun. ALLAH hayırlısını nasip etsin inşALLAH.
Yarın mutlaka artı gorcem çünkü nobetteyim artılar artılar valla ben de hiç sevmem kuru fasulye ama mecburiyetten yedimCanim menün fena gozukmuyo ama ben hep bakliyatlarla sorunlu birisi oldum. Yarin tartida ne goruceksin bi kontrol eder misin. Eger sana da pek iyi gelmiyosa tartı oncesi biraz uzak durursun kuru fasulye nohut gibi seylerden,mesela bana bulgur da pek iyi gelmiyo. Bu sekilde takipli gidersen menulerinde hakimiyet kurman daha kolay olur. Bugun cuma oldugu icin yarin arti görsen bile toplamak icin firsat var, cok seviyosan boyle seyleri cumalari minik bi ödül ogunu koyabilirsin abartmamak sartiyla tabi.. Unutma hersey seni citir gelin yapmak icin![]()
MasaSllah daim olsun insaAllah..Ay valla 1.yiz bu hafta![]()
1 uyeleri kaldi bildirim yapmayan %5le gelmezse o da sanirim birincilik bu hafta bizim.. tosonun birinciligi diyelim hatta biz bu haftayaŞu an sadece 1. takım kaldı listesini paylasmayan. Eger onlar bizden düsükse 1.yiz :)
Şimdilik sadece listedekiler onemli canim.. siz de emek verip listeye girmeye hak kazaninca hep birlikte guzel basarilara imza atmaya devam edicez insallahBide bizim verdigimiz kilolarda etkili oluyomu puanlamada yeni uyeyiz ya ona ragmen dikkate aliniyomu..
Cinimsin biybiiiim☺1 uyeleri kaldi bildirim yapmayan %5le gelmezse o da sanirim birincilik bu hafta bizim.. tosonun birinciligi diyelim hatta biz bu haftayasezarin hakkı sezara tisikkirlir sipirwimin T TopaLsoLucaNn
![]()
Canim cikilata dedigimi sana da diyorum bakliyat ve bulgur siskinlik yapmaya yatkın malzemeler dikkatli tuketmenizi tavsiye ederim. Mercimek nohut misir hatta lahanayi turp sogan boyle seyler masum gorunup herkese iyi gelmeyen seyler. Belki sadece cumayi secebilirsiniz bunlari menunuze eklemek icin.Menü..
Sabah
1 haslama yumurta
2 ceri domates
5 zeytin
2 dilim hindi salam
1 dilim corekotlu peynir
1 dilim suzme peynir
1 cavdar ekmegi
Ara yoktu bugun
Oglen
7 kasik bulgur pilavi
1 kasik yogurt
2 yk kasigi kuru fasulye
Ara yok
Aksam
1 kase kuru fasulye
1 dilim cavdar ekmegi
2 lt su
30 dk kondisyon bis.
30 dk lesli..
Cinimsin biybiiiim☺1 uyeleri kaldi bildirim yapmayan %5le gelmezse o da sanirim birincilik bu hafta bizim.. tosonun birinciligi diyelim hatta biz bu haftayasezarin hakkı sezara tisikkirlir sipirwimin T TopaLsoLucaNn
![]()
Tabiiki herkesin emegi zaten sabah etiketledigim 3lu muhtesemdi bu hafta.ozlem de guzel verdi. Sabitimiz coktu bu hafta maalesef..Cinimsin biybiiiim☺
Sadece benim değil kilo veren herkes hepimiz gogusledik benimki sadece kucuk bir katki 1.ciligimiz daim olsunnnnnnnnnnnn tey teyyyy
Ay valla 1.yiz bu hafta![]()
Kuzum performans yarışması bu hafta yeniden başlıyor. 8 haftalık periyotlar halinde oldugu icin o nota gecmiste kaldı :) Güzel bi başlangıç oldu yeni tura![]()
Evet bence de T TopaLsoLucaNn tebrik ediyorum canım. Bir de artı gelen yoktu o da etkili oldu zannımca ortalama dusmemis oldu1 uyeleri kaldi bildirim yapmayan %5le gelmezse o da sanirim birincilik bu hafta bizim.. tosonun birinciligi diyelim hatta biz bu haftayasezarin hakkı sezara tisikkirlir sipirwimin T TopaLsoLucaNn
![]()