Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

He ya ayağınızı denk alın alırım pacanizi aşağı ☺☺
Haftaya 73.0 hedefim 3.2 kg ile 4.12 yüzdeyle haftayı kapatmak inşallah tuttururum tutmasada maksimum yaklasirim yolum uzun ve zor mart ayını maksimum kayıpla kapatmaya calisicam
Tabiiki herkesin emegi zaten sabah etiketledigim 3lu muhtesemdi bu hafta.ozlem de guzel verdi. Sabitimiz coktu bu hafta maalesef..
Kiz senin kucuk katkin %3mu :KK70: Ne demek istiyosun bize ayaginizi denk alin mi diyosun sevgili toso :KK70:

Haftaya 73.0 hedefim 3.2 kg ile 4.12 yüzdeyle haftayı kapatmak inşallah tuttururum tutmasada maksimum yaklasirim yolum uzun ve zor mart ayını maksimum kayıpla kapatmaya calisicam
Tabiiki herkesin emegi zaten sabah etiketledigim 3lu muhtesemdi bu hafta.ozlem de guzel verdi. Sabitimiz coktu bu hafta maalesef..
Kiz senin kucuk katkin %3mu :KK70: Ne demek istiyosun bize ayaginizi denk alin mi diyosun sevgili toso :KK70:

İnşallah tosocum, sağlığına dikkat ette, haftaya sabit gelsende kabulümüzsün :)

Haftaya listede olacakların da listesini paylaşır mısınız
Canım bugun kaptanımız da yazmıs, sırada baya üye oldugu icin menülerinize ve paylasım durumlarınıza göre karar verilecek haftaya listeye girme durumunuza. Tabi cuma günkü kilo bildiriminiz de önemli :)

***5. Takım 507. Etap***

toplight (71,6/71,4/0,2/%0,28)
servey (74,7/)
sabit
matilda34 (66,9/) sabit
ebrusonmez (55,8/) sabit, mezun olmak istiyor
TopaLsoLucaNn (78,6/76,2/2,4/%3,05)
candy_candy (115,6/)
kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
gulsayszey (96,5/95,4/1,1/%1,14)
0zlem (76,4/76/0,4/%0,52)
inatettimolacak (63,8/)
sabit
fattofit85 (81/79,7/1,3/%1,60)

5. Takım Ortalama: %0,660

fancynancy (84,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 86, hedef kilosu: 67
raindarksky (74,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Cikilatacanavari (89,3/88/1,3/%1,46) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 90, hedef kilosu: 70
Birumut55 (53,6/52,9/0,7/%1,31) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 53.8, hedef kilosu: 50
BuRCuCuKkK (57,8/57,6/0,2/0,35%) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 21.02.2017, başlangıç kilosu: 58.5, hedef kilosu: 52

lydznp (91,2/89,8/1,4/%1,54) yeni üye başlangıç tarihi: 23.02.2017, başlangıç kilosu: 92, hedef kilosu: 70
sisebe (69/67,6/1,4/%1,54) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 69, hedef kilosu: 52
Ayse8747 (70/) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 70, hedef kilosu: 52
betulaltaylar (76/) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 76, hedef kilosu: 57

wendigo (63,9/63,7/0,2/%0,31)
KumraL_KrakeR (66,8/)
morordek (70,5/71,9/-1,4/-%1,99)

Haftaya listede olacakların da listesini paylaşır mısınız
Canim bak ordekcim eklemis bugunun listesinin altina gecmisi takip ederken kacirdin sanirim. Asil listenin altinda listeye girmek icin bekleyenler var.
Ilk kriter 2haftalik deneme suresinin dolması, ikincisi ise aktif katilim yapip yapilmadigi.. Bunlara bakarak kaptanımız onay verince girebilirsiniz listeye ;)

toplight toplight kaptanım; hazır bu kadar üye artışı varken kapatılan 12 ve 13. Takımları yeniden açmazlar mı? 11. Takımı da ben göremedim sanki hiç açılmamış :)
He ya ben de onu merak ediyorum bu kayip takimlar nerde.. liste garip ilerliyo hep :)

Tamam.cumaya fotoluyoruz baskulleri.senin kg fazla olduğu için daha hizli veriyor olman avantajın var☺
Ama ben valla gidiyorum eli prim bisikletle az da ha calisacam yatmadan 20 dk daha doris patlatirim

Oh oh hadi bakalım, bende aldım gazı 25 dk jillianı kan ter içinde bitirdim, bacaklarım acıyoooooo
Dediğin gibi benim fazla kilo avantajım da var.

Kizlar az once bisey farkettim.. Sanirim bu hafta 1.yiz,yani 4.takimdan büyük bi atak gelmezse. Ama kesin ilk 3teyizin garantisini verebilirim :halay:
1. yiz kızlar tebrik ederim hepinizi

toplight toplight kaptanım; hazır bu kadar üye artışı varken kapatılan 12 ve 13. Takımları yeniden açmazlar mı? 11. Takımı da ben göremedim sanki hiç açılmamış :)
cnm eğer açmak isteyen kaptan adayı olursa açılır takımlar hevesli istekli kaptan lazım takım kapanma sebebleri genelde üye yokluğundan değil kaptanların işi bırakıp gitmesi üzerine takımlar kapandı

1. yiz kızlar tebrik ederim hepinizi

cnm eğer açmak isteyen kaptan adayı olursa açılır takımlar hevesli istekli kaptan lazım takım kapanma sebebleri genelde üye yokluğundan değil kaptanların işi bırakıp gitmesi üzerine takımlar kapandı

Doğru kaptanım, istek ve özveri isteyen bi gönül işi bu yaptığınız, zor gerçekten, hakkınızı helal edin :)

Benimde yüzde avantajim var nabeerrr ☺

Wayyy takımda güzel hareketler var :) ikinizinde tek kaybettiği kilolar olsun hanımlar :) fancynancy fancynancy T TopaLsoLucaNn

seni gerçekten tebrik ediyorum. inşALLAH hedefine ulasirsin. :rapci:

Doğru kaptanım, istek ve özveri isteyen bi gönül işi bu yaptığınız, zor gerçekten, hakkınızı helal edin :)

Wayyy takımda güzel hareketler var :) ikinizinde tek kaybettiği kilolar olsun hanımlar :) fancynancy fancynancy T TopaLsoLucaNn
canım ne demek varsa hakkım helal olsun sizin başarınız beni en mutlu eden

Tamam.2 yigit cikti meydane ikiside birbirinden merdane ☺☺☺☺☺
Su an kaç kilosun ben 76.2 bakalım kim daha çok veriyorrrrr
Bayılıyorum rekabete
Canım 76 kiloyum bende rakibe olcam sana bu hafta..:KK33:
Tamam.cumaya fotoluyoruz baskulleri.senin kg fazla olduğu için daha hizli veriyor olman avantajın var☺
Ama ben valla gidiyorum eli prim bisikletle az da ha calisacam yatmadan 20 dk daha doris patlatirim
Bugün cok spor yapmistin canim dikkat et kendine cok zorlama.Vücudun dinlenmeyede ihtiyacı var.. Kasların dinlensin ki gelişsin ve yarın daha verimli spor yapasın..:KK6:

Back
X