Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi yaaaa, bende koptum şu anda. Maşallah kız üçüz falan mı? Bide hangi ara o kadar sporu yapıyorsun bakim, çokmu kıskandım neeee :KK70:
Yok canım ucuz değil bir çift ikiz bir de tek iz toplamda üç ☺☺☺yürüyüşe onlarla çıkıyorum dorisi onlarla yapıyorum bisikletimin sepetine oturtup eliptikle turlatiyorum çoook uzaklara gidip geliyoruz beraber ☺☺

Bugünkü menüm

Sabah
08.00 2 kuru kayısı 1 bardak sıcak su

09.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 yaprak marul
2 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay

Ara
1 Yeşilçay

Öğlen 12.30
1.5 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
Yarım yeşil elma

Ara
2 sade t. Kahvesi
5 kuru üzüm
1 ceviz

Akşam 18.30
2 y.k. bulgur pilavı
1 porsiyon ızgara tavuk
Bol salata

Ara
1 yeşilçay

Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie, jillian level1

Meehaba kizlarr ben de menuyi paylasiyimm
Sabah
1 yumurtadan omlet
Peynir
Ceri domates
Sekersiz cay
Ogle
1 kepce tavuk corbasi
Tavuk sote
2 cigkofte
Arada 2 tane hurma yedim
Aksam
1 ayran
Patates yemegi cok az
Ara ogum yapip yapmamakta cok
Kararsiz kaliyorum ya siz neler yapiyosunjz
2 lt su ictim. 4 km de yurudum

Merhaba canım, hoşgeldin, menün güzel, biraz patates yemeğine takıldım ama olsun :) bi denemen lazım ara öğünlü mü iyi yoksa öğün yapmamalı mı kilo vermene bağlı olarak katar verebilirsin, bende yapmazsam tıkanıyorum :(

Haahahhaha kahkaha attım sayende ☺☺peşinden kostugum iki bebek yok ama tamı tamına üç bebem var ☺☺
Hahah, ilahi hanımlar, çok hoşsunuz :)

Bende menümü paylaşayım kızlar.

Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
İzmir tulum
Eski kaşar
5 zeytin
5 ceviz

Ara
Türk kahvesi
Sütlü Nescafe
Mini minnacık bir parça kek (misafirlikteydik:KK43: )

Öğle
Türk kahvesi

Ara
Yarım paket protein bar

Akşam
Köz kırmızı biber çorbası
Taze fasulye

yatana kadar yaklaşık 2,5 litre su içmiş olurum.
25 dk jillian level 1 yaptım.
Çocukları uyutuncada 40 dk eliptik bisiklete binerim.

Oo menü süper ama o protein bar ne ki? Paketli şeyleri pek tavsiye etmiyorlar malum, o tarz bişi mi bu da??

Bugünkü menüm

Sabah

09.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 yaprak marul
2 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay

Ara
1 Yeşilçay

Öğlen 12.30
1.5 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
Yarım yeşil elma

Ara
2 sade t. Kahvesi
5 kuru üzüm
1 ceviz

Akşam 18.30
2 y.k. bulgur pilavı
1 porsiyon ızgara tavuk
Bol salata

Ara
1 yeşilçay

Su 2.5 litre

Valla bu menüyü de beğendim, maşallah kızlar harikasınız :) su/spor da yerinde.

Yok canım ucuz değil bir çift ikiz bir de tek iz toplamda üç ☺☺☺yürüyüşe onlarla çıkıyorum dorisi onlarla yapıyorum bisikletimin sepetine oturtup eliptikle turlatiyorum çoook uzaklara gidip geliyoruz beraber ☺☺
Şu an seni tüm samimiyetinle tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum canım. Tembel miyim neyim ben acaba. Ayıptır sorması yardımcın var mı? Benim yok ama açıkçası ihtiyaçta duymadım, ama Allah kolaylık versin canım sana. Yaşları kaç?
Aayyy üç tane birden mıncık mıncık sev dur, maşallah :anne: Allah uzun sağlıklı ömürler versin hepinize. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Şu an seni tüm samimiyetinle tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum canım. Tembel miyim neyim ben acaba. Ayıptır sorması yardımcın var mı? Benim yok ama açıkçası ihtiyaçta duymadım, ama Allah kolaylık versin canım sana. Yaşları kaç?
Aayyy üç tane birden mıncık mıncık sev dur, maşallah :anne: Allah uzun sağlıklı ömürler versin hepinize. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende 1 tane ama bende bunların hiiiiç birini yapamam valla, anca bebek arabasına oturtup yürüyebiliyorum, evde Leslie falan yapmak istesem bacağıma sarılıp evde şpor olmaş anne diyo :)

Merhaba canım, hoşgeldin, menün güzel, biraz patates yemeğine takıldım ama olsun :) bi denemen lazım ara öğünlü mü iyi yoksa öğün yapmamalı mı kilo vermene bağlı olarak katar verebilirsin, bende yapmazsam tıkanıyorum :KK43:

Hahah, ilahi hanımlar, çok hoşsunuz :)

Oo menü süper ama o protein bar ne ki? Paketli şeyleri pek tavsiye etmiyorlar malum, o tarz bişi mi bu da??

Canım bu öğün atladığında veya spor sonrası protein desteği olarak kullanılıyor. Bende her zaman almıyorum böyle arada aklıma esince bi tane alıp 2 günde yiyorum :) faydalı mı zararlı mı bilmem ama dediğin gibi bende paketli ürünleri elinden geldiğince tercih etmemeye çalışıyorum.
Aldığımın resmini ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_4732.webp
    IMG_4732.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 33
Bende 1 tane ama bende bunların hiiiiç birini yapamam valla, anca bebek arabasına oturtup yürüyebiliyorum, evde Leslie falan yapmak istesem bacağıma sarılıp evde şpor olmaş anne diyo :)
Aynen canım yaa, benimkilerde öyle, jillianı yaparken biri yanında taklidimi yaptı, biri de mekik çekerken üstüne tırmanmaya çalıştı, ağırlıkla çalışırken de elimden almaya çalışıp alamayınca ağlamaya falan başladı :)))

Canım bu öğün atladığında veya spor sonrası protein desteği olarak kullanılıyor. Bende her zaman almıyorum böyle arada aklıma esince bi tane alıp 2 günde yiyorum :) faydalı mı zararlı mı bilmem ama dediğin gibi bende paketli ürünleri elinden geldiğince tercih etmemeye çalışıyorum.
Aldığımın resmini ekliyorum.

Anladım canım, gördüm ama hiç almamıştım, yarım yiyorsun gördüğüm kadarıyla sıkıntı yaratmaz herhalde, protein oranı güzel, şeker Yok umarım :) dışı çikolata gibi sankim :)

Aynen canım yaa, benimkilerde öyle, jillianı yaparken biri yanında taklidimi yaptı, biri de mekik çekerken üstüne tırmanmaya çalıştı, ağırlıkla çalışırken de elimden almaya çalışıp alamayınca ağlamaya falan başladı :)))

Aynı şeyler :) oyuna çeviriyor, kızmaya başlıyorum bende; iyisimi yapmayım diyorum, ne sırtıma binmesi, ne karnıma oturması bitmiyo :)

Haahahhaha kahkaha attım sayende ☺☺peşinden kostugum iki bebek yok ama tamı tamına üç bebem var ☺☺
Hahah yok mu artiran gibi olmus :D
Bugünkü menüm

Sabah

09.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 yaprak marul
2 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay

Ara
1 Yeşilçay

Öğlen 12.30
1.5 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
Yarım yeşil elma

Ara
2 sade t. Kahvesi
5 kuru üzüm
1 ceviz

Akşam 18.30
2 y.k. bulgur pilavı
1 porsiyon ızgara tavuk
Bol salata

Ara
1 yeşilçay

Su 2.5 litre
Menün de sporun da gayet guzel canım
Hahah ay yerim onu ya :)

Canım kızın kaç yaşında?? Bi de kafam karışıyor benim bi daha tanıtsana kendini :)
tabiki yaşım 42. 17 yasinda oglum, 2 yasinda kizim var. ozel sektkrde calisiyorum. istanbulda yasiyorum.97 kiloyken ocak ayinin ortasinda tup mide ameliyatindan vazgecip saglikli yasamaya karar verdim. gurupta 9 gunde 2.200 kg verdim. sayenizde motivasyonum artti. ;)

Kizlar bu hafta regliye saydim ama yavas vermeye basladim ben de guzel bi detoks bulsam mi diyorum. Malum okul da var ya uygulanabilirlik de önemli benim icin. Aklınıza bisey gelirse yazin bana mutlaka.. 2gun filan yapip sonra hafifce menume donmek istiyorum. Sert baslangic ve bitisler bir miktar kilo olarak dönüyo maalesef
ayran detoksu banna cok mantikli geliyor. denemedim ama ihtiyac duydugum ilk anda onu denemeyi istiyorum.

Hahah ay yerim onu ya :)

Böle yazınca sevimli dimi, spor yaptırmadığında pek kızıyorum ama ya :)

tabiki yaşım 42. 17 yasinda oglum, 2 yasinda kizim var. ozel sektkrde calisiyorum. istanbulda yasiyorum.97 kiloyken ocak ayinin ortasinda tup mide ameliyatindan vazgecip saglikli yasamaya karar verdim. gurupta 9 gunde 2.200 kg verdim. sayenizde motivasyonum artti. :KK66:

Tamam hatırladım, baya ara vermişsiniz 2.ye :) allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, oğlan büyükmüş zaten, Allah zihin açıklığı versin ona da :) biz baya samimi bi ortam yaptık burda zaten, Allah bozmasın mutluyuz :)

İşimiz zorr, bende uyuduklarında yapıyorum o yüzden. Gecelere kalıyorum böyle. Erkende yatmıyor bücürler

Benden sonra uyuyo sıpam nerdeyse :olamaz: bende uykuyu pek severim dayanamayıp sızıyom valla. Hatta ben artık kaçıyom bak mesela :)

İyi geceler hanımlar hepinize :KK15:

Back
X