Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar cok mu abartıyorum sizce?
Sabah 27dk Jillian yaptım. Ögleden sonrada 12000 adım tempolu yürüyüş iki parca halinde toplam 2 saat kadar sürmüstür.:KK49:
Simdide 20000 adıma kadar yürüyüp koşasım var.. o_O

yapabiliyoken yap iyi ama sonra birden spordan bıkıp bırakmayasın ?

günaydın kızlarr. ben geceden yazamıyorum menümü.sabah yazmak geç mi oluyor ki ?
sabah 07.30
1 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 cherry domates
1 dilim ekmek
şekersiz çay

ara 10:30

2 hurma

öğle 12:30
1 tavuk butu
3-4 kaşık makarna
yogurt salata

akşam 20:00

akşam misafirim vardı
1 kase kısır
1 küçük parça haşhaşlı yedim.
yaptıgım tatlının tadına bile bakmadım.

boğazım cok agrıdıgından suyu cok içemedim
gün içinde bol bol bitki çayı ve ılık su içmeye calıstım.

günaydınlarr
kızlar sonunda cesaretimi toplayıp test yaptım bişey çıkmadı :KK53::KK53:
ihtimal vermiyordum ama gene korka korka yaptım neyse gelir inşallah hava değişiminden diyelim geçsin ne yapalım
dünki menülere gerekli yorum yardımcılarım tarafından yapılmış bundan sonra daha dikkatli olalım arkadaşlar
bu hafta aldığımız birincliğin rehaveti olmasın daha önce yaşadık birinci olup ertesi hafta da sonuncu olmuk ona göre ekip başları olarak alırız elimize sopayı ona göre:KK62::KK62:

Gunaydin herkese
Hosgeldin diyen arkadaslara Hosbuldum diyerek yeni bir baslangic yapiyorum.

Sabah ilk isim tartilmak oldu
8 mart baslangic 76.8 kilo ile basliyorum
hoşgeldin canım ben tk kaptanıyım 46 yaşındayım 2 çocuk annesi hala zayıflamak için uğraş veriyorum kamuda inş. müh. olarak çalışıyorum hedef kg kaçtı tatlım yazmışmıydın

hoşgeldin canım ben tk kaptanıyım 46 yaşındayım 2 çocuk annesi hala zayıflamak için uğraş veriyorum kamuda inş. müh. olarak çalışıyorum hedef kg kaçtı tatlım yazmışmıydın

Hosbuldum cok memnun oldum. Dun kendimi tanitirken yazmistim ama tekrar belirteyim.
Hedefim 65:KK50:
ben de 30 yasinda 1 cocuk annesiyim ogretmenim.
Insallah burasi benim için iyi bir baslangic olacak

Gunaydin hanimlar.. Gece sizmisim spordan sonra da ben yattiktan sonra yazilanlari gorunce gozum acildi simdi birden..
Gune sert bi uyariyla baslayip kötü kaptan olayim ben bari :stop:
Canlar gun icinde yaptiginiz o diyet disi beslenmeleri kendinize ceza verip yakmaya calismaniz da bi gelisme saglikli beslenme disiplini altinda ama menulerin totalinde emin olun günü kurtarmis olmuyosunuz bence-tek kalem minik bi cisslardan bahsetmiyorum-
2gun masallah deyince cumaya dogru sapitiyo menuler. Lutfen biraz daha dikkatli olun.
Dost aci soyler havalar isiniyo cikar tisortler yakinda sonra vay heryerimiz portluyo diye aglamayin. Kendinize ödül ÖĞÜNÜ lutfen ödül günü koymayin, bu da sadece cuma olsun.
Artik hafta ortasi boyle bol kacamakli menuler gorursem daha farkli yaklasicam sonra darilmayalim birbirimize..
Amaçlar birlikte guzelliklere imza atmak hedeflerimize daha istikrarlı sarilalim hep birlikte,hepinizi cok seviyorum,
Gune baslamadan sesim ulasir size umarim
Ağzına sağlık vallahi ben dün gece uyku arasında gerekli tepkiyi cok veremedim.
çalışan kadın anne olmak istediğinde maalesef hep aynı zorluklarla karşılaşıyor. dediğin gibi bebeğine 1 hafta bile fazla bakabilmek uğruna o eziyete katlanmak istiyor. benim gebelik tansiyonum varmış. kendi doktorum lütfedip tansiyon almadığı için bilmiyorduk. doktor 20gün tatile gidince ben son günler diye telaş yaptım. kontrole de arkadaşımın doktoruna gittim. bana kızdı ve hastaneye yatırdı. tansiyonum 15/10du. bizim rapor ondan bozuldu yani. ALLAH sana dayanma gücü versin. sağlık versin. Umut'cuğu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşALLAH :)
Tansiyon hamilelikte önemli gercekten. Ben evde de sık sık olcuyorum. Tesekkur ederim canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik insallah hayırlısıyla doğumu da atlatırım :)

günaydın şekerler:KK3:
2 bardak sirkeli suyumu içtim kahvaltı yapıcam birazdan:KK72:

günaydınlarr
kızlar sonunda cesaretimi toplayıp test yaptım bişey çıkmadı :KK53::KK53:
ihtimal vermiyordum ama gene korka korka yaptım neyse gelir inşallah hava değişiminden diyelim geçsin ne yapalım
dünki menülere gerekli yorum yardımcılarım tarafından yapılmış bundan sonra daha dikkatli olalım arkadaşlar
bu hafta aldığımız birincliğin rehaveti olmasın daha önce yaşadık birinci olup ertesi hafta da sonuncu olmuk ona göre ekip başları olarak alırız elimize sopayı ona göre:KK62::KK62:
hadi gözün aydın canımcım :KK19:

Ağzına sağlık vallahi ben dün gece uyku arasında gerekli tepkiyi cok veremedim.

Tansiyon hamilelikte önemli gercekten. Ben evde de sık sık olcuyorum. Tesekkur ederim canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik insallah hayırlısıyla doğumu da atlatırım :)
Bacım daha doğurmadın mı sen...:D

Kızlar merhabalar nasılsınız...
Sanki yıllar yıllar oldu.. Ama ordekim doğurmamış daha kimler var bizden
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
aman tanrım kimler gelmiş kız daha dün inatettimolacak inatettimolacak a seni sordum var mı nilgünün numarası diye nasılsın tatlım çok özlettin merak ettirdin kendini

aman tanrım kimler gelmiş kız daha dün inatettimolacak inatettimolacak a seni sordum var mı nilgünün numarası diye nasılsın tatlım çok özlettin merak ettirdin kendini
çok şükür işte ne kadar iyi olunursa o kadar iyi diyelim iyi olalım ..döndüm şükür kavuşturana sen nasılsın kaptanım oğlanlar nasıl eşin nasıl?

Ayyyy organigiiiiimmm nerdesiiiiiiinnn sen yaaaa? :KK74:
Sen gelmeden dogurmam didimmm dogurmadımmmm. Döndün mü aramıza? Hoşgeldin sefalar getirdinnn :)
ayyyyyyyyyyy ne vefalıymışsın kız sen bensiz doğurmıcaktın demek..:KK200::anneadayı::KK15:döndüm şükür özledim valla hepinizi..
ağırlaşmışsındır artık yoksa hala taş gibimisin varya hani şu internet yıldızları kadınlarda sadece azcık göbek var heryer kas öyleyim deme sakın..:KK70:

Back
X