- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #233.521
günaydın sana da hayırlı sabahlar :)Günaydın herkese hayırlı sabahlar...:)
Kahvaltıdan sonra geliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın sana da hayırlı sabahlar :)Günaydın herkese hayırlı sabahlar...:)
Kahvaltıdan sonra geliyorum
Günaydın canımmmGünaydın :)
sana da canım :)Gunaydinlarrrrr herkese Mutlu huzurlu saglikli gunler![]()
Günaydın çıtır olasıcalar![]()
sana da günaydınlar ve hayırlı sabahlar olsun :)Günaydın canımmm
Hayırlı sabahlar olsun inşallah
Günaydın canım. Ben k.yardımcısıyım. Kuralları hatırlatmadan önce şunu belirtmem gerekiyo ki malum yaz kapıya dayanınca takımlarda doluluk tavan yaptı. Takımlar arası yarış için listemiz oldukça dolu ama motivasyon için takım içi listede hep takılabilirsin,listede yer açılırsa listeye de alırız tabimerhaba günaydın kızlar, bende aranıza katılmak istiyorum wendigo sanırım adını yanlış yazmadıysam o davet etmişti beni. dün akşamdan sonra kesinlikle azimlendim karar verdim tekrar kilo vermeliyim.
bundan 4 sene önce kendi çabamla yaklaşık 3ayda 20 kilo verdim, 74 den 54 e düştüm 1 yıl içinde 4 kiloyu geri alıp 58 oldum 3 yıldırda o kilodaydım taa ki nişanım olduktan sonra kendimi boşlayıp kilo almaya başlayana kadar. şuan 62.300 üm.
temmuz ayı sonunda düğünüm var nasipse ve 54 kiloya kadar inmek istiyorum ama ilk hedefim 58. umarım birbirmize yardımcı olabiliriz![]()
yok bencede ama sabah aç karnına sağlıklı olduğu bağırsak çalıştırıcı bir kür..Kilo verdirmeye etkisi yok yani![]()
Anladım olsun bişeyin sorumluluğu üzerimde olursa da sorun olmaz yeter ki verebileyim, kuralları biliyorum kabul ettimGünaydın canım. Ben k.yardımcısıyım. Kuralları hatırlatmadan önce şunu belirtmem gerekiyo ki malum yaz kapıya dayanınca takımlarda doluluk tavan yaptı. Takımlar arası yarış için listemiz oldukça dolu ama motivasyon için takım içi listede hep takılabilirsin,listede yer açılırsa listeye de alırız tabiAma sen listeye kalmadan hedefine ulaşırsın gibime de geliyo :)
Neyse şimdi söyle oluyo,ilk sayfaya gidip ordaki kuralları güzelce okuyup kabul ettıgını yazman lazım.. Sonra diğer yardımcımız ördekcimiz baslangıc hedef kılonu kaydedıyo veee bıze katılmıs oluyosun.
Hergünün sonunda menumuzu su ve sporu ekleyerek bırbırımızle paylasıyoruz ve cısslar varsa kızıyoruz.Bu da ertesı gun bıze verılecek hesabın oldugu bılıncını olusturuyo ve dıyet daha kolay oluyoooo :)
isteyen atıyor biz hep atıyoduk at canım istiyosan..yarın tartılarımızın fotosunu çekiyor muyuz kızlar
bugün sıkalım bakalım kendimizi biraz
amin hepimize güzel gün olsun inşallah..Gunaydinlarrrrr herkese Mutlu huzurlu saglikli gunler![]()
bende bakıyorum çeşit çok iyice araştır disk ağırlığı 5 kilonun üstünde olması falan lazımmış..Günaydın kuzucuklar esim eliptik bisiklet fotografı atmıs begendin mi diyor? Alsak mı acaba? Kararsız kaldım..![]()
hoşgeldin canım ..merhaba günaydın kızlar, bende aranıza katılmak istiyorum wendigo sanırım adını yanlış yazmadıysam o davet etmişti beni. dün akşamdan sonra kesinlikle azimlendim karar verdim tekrar kilo vermeliyim.
bundan 4 sene önce kendi çabamla yaklaşık 3ayda 20 kilo verdim, 74 den 54 e düştüm 1 yıl içinde 4 kiloyu geri alıp 58 oldum 3 yıldırda o kilodaydım taa ki nişanım olduktan sonra kendimi boşlayıp kilo almaya başlayana kadar. şuan 62.300 üm.
temmuz ayı sonunda düğünüm var nasipse ve 54 kiloya kadar inmek istiyorum ama ilk hedefim 58. umarım birbirmize yardımcı olabiliriz![]()
aa tüh niye ki çokmu yoğundu ?Aksine acayip kötü geçti cnm
Evet bir duguncu daha :) kaptanlarimiz geldiğinde seninle ilgileneceklerdir :)
sağol canım sanada..günaydın sana da hayırlı sabahlar :)
ay ay orticim günaydın sanada bugun sıkı başladı ortin..Günaydın çıtır olasıcalar![]()
zati o oldu çıtırgünaydın :) sen daha çıtır ol emi![]()
Yoğundan daha ziyade üzücü bir nobetti genç hastalar yoğun bakıma yatınca yıpratıcı oluyoraa tüh niye ki çokmu yoğundu ?
haklısın ay Allah kolaylık sabır versin canım zor bir meslek grubundasın..Yoğundan daha ziyade üzücü bir nobetti genç hastalar yoğun bakıma yatınca yıpratıcı oluyor![]()
Neysehaklısın ay Allah kolaylık sabır versin canım zor bir meslek grubundasın..
yok bekarken çalışıyordum ist da ailem orda eşim balıkesirli 9 senelik evliyim çalışmadım evlendiğimden beriNeysesen çalışıyor musun canım?
Hoşgeldin :)Anladım olsun bişeyin sorumluluğu üzerimde olursa da sorun olmaz yeter ki verebileyim, kuralları biliyorum kabul ettim![]()
bu da cevizli su gibi. bunu da yaptım. bağırsakları yumuşatıyor. elma sirkesinin iltahap söktürücü bir özelliği var. çörek otu ve yağı zaten ölümden başka her derde deva. ama sadece zayıflamak için kullanılmıyor bu kür. diyet yaparken bağırsaklar daha az çalışıyor. en azından bende öyle. bu kürü yapınca sıkıntı ortadan kalkıyor. o karın şişliği olmuyor.kızlar bende bir şey diyeceğim size sabah aç karnına 1 çk çörek otu yağı ve üzerine elma sirkeli ılık su zayıflamaya etkisi çok büyükmüş diyetisyen tarifi ben bu sabah başladım yapan varmı..
ALLAH kolaylık versin. gerçekten zor bir iş sizinki. aman işim bu diye bakamıyorsun. karşındaki bir insan sonuçta .Yoğundan daha ziyade üzücü bir nobetti genç hastalar yoğun bakıma yatınca yıpratıcı oluyor![]()
En guzel gunaydin bu olsa gerekGünaydın çıtır olasıcalar![]()