Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@toplight @morordek
Ben daha önce 2 kere mezun oldum. Takimin ortalamasini dusurdugum icin uzulmustum. Neyse sorun cozulmus.

Her 2-3 yılda bir gaza gelip kilo veriyorum, böylece 63ü hiç geçmedim. Bundan sonra kararlıyım hem kiloları vereceğim hem de tekrar almayacağım...
Çok güzel bir rakam 63 benim için :(
Sen beğenmiyon ama;)

ay sorma onu görünce dahada sinir oluyom:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::p
Kaç kilo ile ayrılmıştın??
Özgeciğime bakıp nekıp gaza gelirsin artık.
kaç mil yapıyosun ebru :spor: artırdın mı ben yokken
2 mil açtım. Gözüm yemedi başkasını :KK48:
ayy bu sefer çok kararlıyım birde eliptiği aldım mı:spor:
Ayy bende koşu bandı mı alsam.Ama sadece ilk hafta kullanıp sonra kenara atarım ben. Biliyom kendimi..

Kaç kilo ile ayrılmıştın??
Özgeciğime bakıp nekıp gaza gelirsin artık.

2 mil açtım. Gözüm yemedi başkasını :KK48:

Ayy bende koşu bandı mı alsam.Ama sadece ilk hafta kullanıp sonra kenara atarım ben. Biliyom kendimi..
Çok araştırdım eliptik koşu bandında daha iyiymiş canım..

Çok daha yorucu görünüyor. Kullanışlılığı nasıl?
Teyzemde koşu bandı vardı kullanmıyordu. Acaba ondan mı alsam. ama buraya nasıl getiricem.
Evet ayakta olanlar üst bolgeyide çalıştırıyormuş takımda kullanan var fancynancy memnunmuş özlem almayı düşünüyormuş bende alıcam bakalım...
Evet getirmek zor olur senin için birde koşu bantları bakım istiyor birde ucuz olanları orta fiyatlı olanların yürüyüş alanları dar mış ondan rahatsız oluyorum pahalıları geniş koşu bantlarının

Evet ayakta olanlar üst bolgeyide çalıştırıyormuş takımda kullanan var fancynancy memnunmuş özlem almayı düşünüyormuş bende alıcam bakalım...
Evet getirmek zor olur senin için birde koşu bantları bakım istiyor birde ucuz olanları orta fiyatlı olanların yürüyüş alanları dar mış ondan rahatsız oluyorum pahalıları geniş koşu bantlarının
Kocamandı teyzeminki. Öylede çok yer kaplıyor. Birde koştuğu zamn alt kata ses gidiyordu.
Neyse ya ben vaz geçeyin yazın dışarı çıkıp yürürüm bol bol.

Kocamandı teyzeminki. Öylede çok yer kaplıyor. Birde koştuğu zamn alt kata ses gidiyordu.
Evet canım bendede vardı kosu bandı apartmanda ses olayi oluyordu elden cikarmak zorunda kaldim.:skandal:

Bugun Decathlon'da denedim.Spor salonunda bulunan eliptikler gibi harikalar beklememek gerek.
Onlarda zaten hem cok buyuk hem cok pahallidir..

evet en güzeli miss temiz hava? ama benim günüm çocuklarla yoğun olduğu için gün içinde zor vakit buluyorum akşam erken yatıyorlar ondan sonra eliptik bana uygun olur diye istiyorum:KK49:
Zumba yapıyorum.Nasılda özlemişim. Kalbim çıkıcaktı az kalsın. Ara verdim devam edeyim.
haha dün bende yaptım dalak böbrek yerlerde :KK70::KK70::KK70: kaç aydır yapmıyorum kondisyonum sıfır:KK22:
3mil leslie saygılarla sunulur :halay::KK49:

her şey için çok geç canım :KK70:
zaten ebrusonmez ebrusonmez geriden geriden gelir sen merak etme:KK70::KK70::KK70: anladı oooo
Benim dimi o tostombik :KK12: besbekarim bi de onu da vurun yüzüme yüzüme :KK42:

:63::63::63:
:KK19::KK15::KK15::KK15: aslında kızmakta haklıyım nasıl ortisin nasıl hemşerisin beklicektin beni:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben de 2 mile leslie
100 twester
25 dk zumba yaptım. İftiharla sunarım efenim. :halay::halay:

Zumbamın videosunu da iliştireyim. Ben bunu yapıyorum. En çok bunu beğendim.Ama çocuk çok kıvrak yetişmek zor oluyor.

ebruşum ben bunu hiç yapamıyorum:olamaz:
Geçen seneydi o tatlişim. Bu sene çıtır çıtır geziyon can yakıyon. :KK68:Hem bekarlık sultanlıktır derler.
hatun taş olmuş taşşş:KK8:
Bendende 11000 adım..:KK48::KK6:
bende yürüyüşten geldim şimdi:KK76: sanada aferin çekirge:KK9:

Back
X