- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.361
ayarım kaçtı yineBu hedefte sanki çok olmuş.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayarım kaçtı yineBu hedefte sanki çok olmuş.![]()
İnsanın verdikçe veresi geliyorayarım kaçtı yine![]()
Oooo hedeflerin de maşallahı varBen de yazayim eksik kalmayalim dimi
1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight------- 70,9
11.inatettimolacak------- 61,9
Plakayi ucundan göreyim artik ama dimi![]()
Evet ya sabah haberlerde gördüm, öğrenciler için kötü olmuş aslında. Onceden sınav başladıktan 15 dakika sonrasına kadar alınıyordu, yarım saat önceye çekmişler resmen.08.45 de öğrenciler salona alınmaya başlanıyor. 09.45' e kadar kontrolü yapılmayan öğrenci kalırsa dışarı atılıyor falan yazıyordu. Ama salon başkanları için bir değişiklik yoktu. bssy içindi sanırım.
Sende bebişten sonra devam edersin artık.
Gerci vazgectim ya bizim evde onu koyacak yer yok, bos bi oda vardı onu da cocuk odası yaptık, koca seyi nereye koycam vazgeçtim :)hahaha kandır kocişini sende
heee birde limonlu kek oluyornasıl içime işlediyse unutmadım o keki daha
![]()
59'a çok az kalmış yaaBen de yazayim eksik kalmayalim dimi
1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight------- 70,9
11.inatettimolacak------- 61,9
Plakayi ucundan göreyim artik ama dimi![]()
Evet ebrusum az kaldi ama bikac haftadir ultra dikkat etmeme ragmen bu kadar spora zorlanmaya basladim kilo vermede..59'a çok az kalmış yaa
Duygulandım bak![]()
insallahİnsanın verdikçe veresi geliyor
inşallah ulaşacaksınız hedefe :))
Azıcık kilon kaldı duraklama olması normal. Kabızlığa çözüm bulursan artılar gider inşallah.Evet ebrusum az kaldi ama bikac haftadir ultra dikkat etmeme ragmen bu kadar spora zorlanmaya basladim kilo vermede..
Bikac gundur de wc sorunu basladi fena artidayim su anda.. 63,4 gordum. Cuma 63,6idim,.
Yarin bakayim durum ne olur sali belki 3gunluk detoksa başlarım bi sasirtmam lazim vucudumu
Eee o kadar fitnesa yüzmeye normal yorulman...Gunaydin hanimlarr.. uyumusum simdiye kadar tum haftanin yorgunlugu cikti valla..
Herşeyi zıklandım limonlu keki unuttum arkadaş..Evet ya sabah haberlerde gördüm, öğrenciler için kötü olmuş aslında. Onceden sınav başladıktan 15 dakika sonrasına kadar alınıyordu, yarım saat önceye çekmişler resmen.
Gerci vazgectim ya bizim evde onu koyacak yer yok, bos bi oda vardı onu da cocuk odası yaptık, koca seyi nereye koycam vazgeçtim :)
Ne limonlu kekmiș arkadas, buradan uzaktayken yeseydin bol bol hevesini alsaydın :)
Bende kıskançlık tan çatlıcam..59'a çok az kalmış yaa
Duygulandım bak![]()
3gun protein gunu yap olmadı çok zor gidiyor son kilolar malesefEvet ebrusum az kaldi ama bikac haftadir ultra dikkat etmeme ragmen bu kadar spora zorlanmaya basladim kilo vermede..
Bikac gundur de wc sorunu basladi fena artidayim su anda.. 63,4 gordum. Cuma 63,6idim,.
Yarin bakayim durum ne olur sali belki 3gunluk detoksa başlarım bi sasirtmam lazim vucudumu
Canım Haziran sonuna kadar iradeli olursak, düzenli spor ve saglıklı beslenmeyle Özge'nin simdiki kilosuna ulasırız insallah..Bende kıskançlık tan çatlıcam..![]()
Sen çatla zaten ben bile senden önce mezun olucam sonra kendini nerelerden Atacan bakalımBende kıskançlık tan çatlıcam..![]()
maşallah kuzuya
sınavında başarılar![]()
İnşallah çok heyecanlıyım inşallah tuttururiyibir ppuanKızınız çok tatlı. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Çok geç bana çöktü ay bu sabah ruhum çekilmiş gibi kalktım resmen sürünüyorumkızlar pazar rehaveti çöökmesin malum bugun evde çoluk çocuk eş olabilir onlara uymuyoruz sağlıklı besleniyoruz
sonrada incecik oluyoruz![]()