- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.761
Tavuk alıp besleyesim geldi yaay canım yumurtanın lafımı olur..
canım yakın olsanız yumurtasız bırakmazdım sizi..
benimkilerde butun gün toprakta tam organik..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavuk alıp besleyesim geldi yaay canım yumurtanın lafımı olur..
canım yakın olsanız yumurtasız bırakmazdım sizi..
benimkilerde butun gün toprakta tam organik..
Keske olsada bende yapsam!!kızlar ben kefir mayamı öldürmüşüm
kefir mayası olan var mı?
Bende 5.30 6 arası kapatırım bugun.. 2 ana 1 ara olcak. insallah guzel sonuclar goruruz cuma gunu.Bende bugün başlıyorum 5te yiyip kapatıcam bakalım bir kaç gün bende zorlanırım ama sonra alışırız canım bende acayip etkili oluyordu erken yemek ...hadi bakalım hep beraber..başarıcaz
Bende mayasını aradım bulamayınca 1 bardak hazır kefirle yaptım. O da tutmuştu.Keske olsada bende yapsam!!![]()
Denemek lazim sindirim sistemi icinde cok faydalıymıs.Bende mayasını aradım bulamayınca 1 bardak hazır kefirle yaptım. O da tutmuştu.
bende öyle deneyeyim bakalım ne olacak.Bende mayasını aradım bulamayınca 1 bardak hazır kefirle yaptım. O da tutmuştu.
Sen bile mezun oldun Ebrusum, bu Nilgün'den benim hic umudum yok:)
Yaaa hosgelmis kuzucukinşallah sağlıklı mutlu ve huzurlu bir ömrü olur
Kız mı erkek miydi bu arada? Söylemiş miydin hatırlayamadım
ALLAH anali babali buyutsun. hayirli evlat olmasini nasip etsin inşALLAH![]()
günaydınlarrr
monicim gözün aydın tatlım babaanne mi oldun şimdi ne güzel allah sağlıklı mutlu ömür versin
Günaydın bayanlarr
Gecmis olsun canım..
Gözünüz aydın,hayırlı olsun![]()
Hadi gözünüz aydın cümleten.. Allah hayırlı evlat olduğu günleri daim eder inşallah![]()
Günaydın fistiklar
Hayırlı olsun cnm gelmiş geçmiş olsun :)
Ömürlü olsun bebeşiniz Allah analı babalı büyütsün
ay gözünüz aydın Allah anneli babalı büyütsün anasına babasına vatana millete hayırlı evlat olsun bahtı güzel olsun inşallah canım![]()
çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun ablacım.Sağlıkla büyüsün.
Yaa kıyamam cok mu korktu?neyse sag salim donebilmissiniz, hosgeldin :)
Nasılsın canım. Seyehat nasıl geçti??
Tavuk alıp besleyesim geldi ya![]()
kızlar ben kefir mayamı öldürmüşüm
selam şekerler,
hastaneden çıktık evimizdeyiz çok şükür
bebişimiz erkek Rüzgar Hamza'mız![]()
Hayirli guzel bir omru olsun insallah gozunuz aydin...selam şekerler,
bebişimiz erkek Rüzgar Hamza'mız
çok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
Dostlar sağolsuncanım başın saolsun![]()
![]()
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sevdiklerizleselam şekerler,
bebişimiz erkek Rüzgar Hamza'mız
çok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
Evet ya bir dene olur umarım.Denemek lazim sindirim sistemi icinde cok faydalıymıs.![]()
Neyseki kazasız belasız atlatmışsınız.saol canım, uyuyodu uyandı bi anda, korkma annecim bişi yok dedim ama ben çok korktum, annelik başka bişi işte
hep yağmurluydu ebruşum yaa, gözümüzü açamadık resmen, otelin tadını çıkardık bi tek, bol bol oyun odasına gittik
ay nilgün bizi hep heveslendiriyo organik yaşama zaten
canım başın saolsun![]()
![]()
Canım 2 litreye 1 çay bardağı konuluyormuş. Ama ben 1 kavanoza 1 çay bardağı koymuştum. baktığım link buydu sanırım.Yuruyusumu yaptım geldim.
Kefirde aldımebrusonmez canim ölcün varmı?
nilsub Bizim buradaki Bim'de chia yokmus..Migros'a bakarım daha sonra.Alsaydım aksam yerdim yogurtla.
Tadı nasıl?
evet canım çalışanlar için zor oluyor sende akşam yemeklerini hafif tutup yapabilirsin canım..ben hafta içi ancak saat 7de evde oluyorum. 8den önce yiyip kalkarsam ne mutlu bana![]()
sen tavuklardan korkuyodun nasıl beslicenTavuk alıp besleyesim geldi ya![]()
canım ben bir ara yapıyordum çok dokundu bana kızlar güldü dünyanın en sağlıklı iceceği diye ama bende aşırı bir şinkinlik rahatsızlık yaptı sonra meğer kan grubu beslenmemde kefir yasakmış ondan herhalde dedim..kızlar ben kefir mayamı öldürmüşüm
ben kapattım canım eşim arada yemek yapma pide yaptırıcam dedi ama ben kendi menümü yedim doydum şükürBende 5.30 6 arası kapatırım bugun.. 2 ana 1 ara olcak. insallah guzel sonuclar goruruz cuma gunu.![]()
bana hiç iyi gelmemiştiDenemek lazim sindirim sistemi icinde cok faydalıymıs.![]()