Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bugün başlıyorum 5te yiyip kapatıcam bakalım bir kaç gün bende zorlanırım ama sonra alışırız canım bende acayip etkili oluyordu erken yemek ...hadi bakalım hep beraber..:KK66: başarıcaz
Bende 5.30 6 arası kapatırım bugun.. 2 ana 1 ara olcak. insallah guzel sonuclar goruruz cuma gunu. :KK36:

selam şekerler,
hastaneden çıktık evimizdeyiz çok şükür:anne:
bebişimiz erkek Rüzgar Hamza'mız:KK46::KK200::nazar:

Sen bile mezun oldun Ebrusum, bu Nilgün'den benim hic umudum yok:)

Yaaa hosgelmis kuzucuk :anne: inşallah sağlıklı mutlu ve huzurlu bir ömrü olur :KK200: Kız mı erkek miydi bu arada? Söylemiş miydin hatırlayamadım

ALLAH anali babali buyutsun. hayirli evlat olmasini nasip etsin inşALLAH :KK46::nazar::KK200:

günaydınlarrr
monicim gözün aydın tatlım babaanne mi oldun şimdi ne güzel allah sağlıklı mutlu ömür versin

Günaydın bayanlarr:KK25:

Gecmis olsun canım..:KK68:

Gözünüz aydın,hayırlı olsun :KK46:

Hadi gözünüz aydın cümleten.. Allah hayırlı evlat olduğu günleri daim eder inşallah :dua:

Günaydın fistiklar

Hayırlı olsun cnm gelmiş geçmiş olsun :)

Ömürlü olsun bebeşiniz Allah analı babalı büyütsün

ay gözünüz aydın Allah anneli babalı büyütsün anasına babasına vatana millete hayırlı evlat olsun bahtı güzel olsun inşallah canım:KK200:

Hayırlı olsun ablacım.Sağlıkla büyüsün.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun:KK68::KK68:

Yaa kıyamam cok mu korktu? :KK43: neyse sag salim donebilmissiniz, hosgeldin :)

saol canım, uyuyodu uyandı bi anda, korkma annecim bişi yok dedim ama ben çok korktum, annelik başka bişi işte :anne:

Nasılsın canım. Seyehat nasıl geçti??

hep yağmurluydu ebruşum yaa, gözümüzü açamadık resmen, otelin tadını çıkardık bi tek, bol bol oyun odasına gittik :KK46:

Tavuk alıp besleyesim geldi ya:KK36:

ay nilgün bizi hep heveslendiriyo organik yaşama zaten :KK48:

kızlar ben kefir mayamı öldürmüşüm :KK61:
kefir mayası olan var mı?

canım başın saolsun :cry: :KK48:

selam şekerler,
hastaneden çıktık evimizdeyiz çok şükür:anne:
bebişimiz erkek Rüzgar Hamza'mız:KK46::KK200::nazar:

gözünüz aydın monicim, babane olmakta ayrı bişi, maşallah Rüzgar Hamzaya, anneli babalı, ananeli/babanneli/dedeli büyüsün, ben duamı artık böyle yapıyorum valla :)

saol canım, uyuyodu uyandı bi anda, korkma annecim bişi yok dedim ama ben çok korktum, annelik başka bişi işte :anne:

hep yağmurluydu ebruşum yaa, gözümüzü açamadık resmen, otelin tadını çıkardık bi tek, bol bol oyun odasına gittik :KK46:

ay nilgün bizi hep heveslendiriyo organik yaşama zaten :KK48:

canım başın saolsun :cry: :KK48:
Neyseki kazasız belasız atlatmışsınız.

Yuruyusumu yaptım geldim.:KK49:
Kefirde aldım ebrusonmez ebrusonmez canim ölcün varmı?
nilsub nilsub Bizim buradaki Bim'de chia yokmus..Migros'a bakarım daha sonra.Alsaydım aksam yerdim yogurtla.
Tadı nasıl?
Canım 2 litreye 1 çay bardağı konuluyormuş. Ama ben 1 kavanoza 1 çay bardağı koymuştum. baktığım link buydu sanırım.
Chiayla puding falan yapılıyormuş canım.Meyveli mmm miss :kk77:

Evet arkadaslar gunu tamamladim

En bastan basliyayim.

Pazartesi gunleri dersim yok evdeyim ondan gune erken baslamadim

Uyaninca 10 gibi 1 bardak elma sirkeli ve limonlu su

Kahvalti 11 de
2 dilim tam bugday ekmegiyle tost
Bolca yesillik
5 zeytin

Ara 1 portakal

Aksam 17.00
5 kasik mantar sote
3 kasik yogurtlu kereviz

Simdiye kadar 2 lt su
1 kupa 5 li bitki cayi

Bu saatten sonra su ve 1 fincan daha yesilcay içerim

Spor olarak da 30 dk yuruyus

ben hafta içi ancak saat 7de evde oluyorum. 8den önce yiyip kalkarsam ne mutlu bana:KK16:
evet canım çalışanlar için zor oluyor sende akşam yemeklerini hafif tutup yapabilirsin canım..
Tavuk alıp besleyesim geldi ya:KK36:
sen tavuklardan korkuyodun nasıl beslicen:KK48:
kızlar ben kefir mayamı öldürmüşüm :KK61:
kefir mayası olan var mı?
canım ben bir ara yapıyordum çok dokundu bana kızlar güldü dünyanın en sağlıklı iceceği diye ama bende aşırı bir şinkinlik rahatsızlık yaptı sonra meğer kan grubu beslenmemde kefir yasakmış ondan herhalde dedim..
Bende 5.30 6 arası kapatırım bugun.. 2 ana 1 ara olcak. insallah guzel sonuclar goruruz cuma gunu. :KK36:
ben kapattım canım eşim arada yemek yapma pide yaptırıcam dedi ama ben kendi menümü yedim doydum şükür:kk77:
Denemek lazim sindirim sistemi icinde cok faydalıymıs.:KK52:
bana hiç iyi gelmemişti:işsiz:

Back
X