Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de ben bugun yazdım buraya katılmak istediğimi söyledim ama bugün başlamadım spor diyete . Pazartesiden itibaren sıkı bi şekilde baslicam. Geçen sene ilk hafta 3 kilo diğer haftalar 1 1.5 kilo arası verdim hep . Toplam 40 günde 9 kilo verdim . Kisa sürede verebiliyorum inşallah yine öyle olur zayıf olmak çok güzel ne giysen yakışıyor. Bu halimle kendimden sogudum aynalardan kaçar oldum . En sinir bozucu tarafı ise karnimda daha fazla yaglanma var :KK43: görenler hamilemisin diye soruyorlar.
Hoşgeldin canım.Ben yeni mezun olan eski üyeyim.

Ay kaptanım sabah bi kalktım bir kırağı yağmış heryer bembeyaz ay burasıda öyle..
Başka dk görünecekmisin kaptanım şimdiye kadar neden anlamadılar acaba şikayetin olmadımı ağrı falan böbrekte benimde sorunlu ama ağrıyla belli ediyor kendini..başka dr görün şahnur abla..
cnm gideceğim de bakalım işin garibi hiç bişey hiseymedim

dun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim
Çok geçmiş olsun kaptanım.Sonuçlardan haberdar et bizleri

cnm böbrek meselesine çok takılmadım da akşam o tatlıları yiyince cnm çok sıkıldı o yüzden izin demiştim ama bir süre ayrılmayayım sonra ayrılırım izne
Kaptanım cuma ödülü olarak sayın. Moral bozmayın, olabilir öyle arada, robot değiliz insanız yani.. Hem dün dünde kaldı bugune bakmak lazım..Önemli olan bugun ne yapacağınız. 30 dk fazla yapılan sporla toparlarsınız açığı.. Hem 69'ları göreceksiniz siz, izin almak olmaz..

Şimdiden yediklerimi ve yiyeceklerimi ekledim..

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-18-15-10-05.webp
    Screenshot_2017-03-18-15-10-05.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 37
Back
X