Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar menüm..
sabah 1 çk aspir yağı 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı soğanlı yumurta 1 dilim tbe 1 kk peynir 2 zeytin

ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 hurma

öğlen 1 tabak haşlanmış karnıbahar üzerine sarmısaklı yoğurt

ara 2 yk yoğurt 1 yk chia 1 kivi

akşam 2 derisiz baget 1 tabak salata

spor 40 dk yürüyüş

su 1.5 lt
3 kupa yeşil çay

kızlar menüm..

spor 40 dk yürüyüş

su 1.5 lt
3 kupa yeşil çay
Hmm liste harika :süslü:

Selamlar hatunlarr. Bunye alisik olmadigi icin dun yedigim cig kofte dokandi.. bugun butun gun mide ve karin agrisi cektim. :(

kızlar menüm..

spor 40 dk yürüyüş

su 1.5 lt
3 kupa yeşil çay
:nazar::nazar::KK9::KK9:

509. Etap birincisi fattofit85 fattofit85 tebrikler! :46: :nazar:

samp98b76048271a19e8.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Allah korusun canım..artık tedaviler çok ilerledi moralini bozma dr ne diyor peki bu duruma..
iki doktor ayrı ayri muayene etti. sonuçları ayri ayrı inceleyip benim yanimda istişare ettiler. sonuc tetkiklerin tekrarı belirleyecek. ya omur boyu ilac kullanacagim yada 3 ayda bir bu tetkikler tekrarlanacak. alan tarama dedikleri bir tetkik var cok sıkıcı. gozunu kırpmadan ayni noktaya 20dk boyunca bakıp etrafta yanan ışıkları yakalaman lazım. ama gozun 1 noktada sabitken. gozun kaydığı zaman hata veriyor ve biraz daha uzuyor. :(

Öncelikle geçmiş olsun cnm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim :KK60:

Sonucu belli ama canım bunun tabiki ben kazanıcam :KK70:

Guzel menü canım keşke azıcık daha spor yapma şansın olsa :KK22:

Menu guzel spor da masallah göz dolduruyor :KK69:
herşey için teşekkür ederim canim. :KK49:
valla sonuç belli evet ben nilsub nilsub a guveniyorum. bu sefer olacak:KK71::KK70:

iki doktor ayrı ayri muayene etti. sonuçları ayri ayrı inceleyip benim yanimda istişare ettiler. sonuc tetkiklerin tekrarı belirleyecek. ya omur boyu ilac kullanacagim yada 3 ayda bir bu tetkikler tekrarlanacak. alan tarama dedikleri bir tetkik var cok sıkıcı. gozunu kırpmadan ayni noktaya 20dk boyunca bakıp etrafta yanan ışıkları yakalaman lazım. ama gozun 1 noktada sabitken. gozun kaydığı zaman hata veriyor ve biraz daha uzuyor. :KK43:
ay canım ya ALLAH şifanı versin iyi dr la karşılarşırsın inşallah ..
ay 20 dk aynı yere bakmak çok sıkıcı bende belim için emara giriyorum ölücek gibi oluyorum ..:ruh:
ay ruhum sıkılıyor .. ALLAH dermansız dert vermesin canım içini ferah tut:KK15:

Menüm gelsin o zaman nobetteyim a kızlar :KK43:
Sabah etli çorba 2 kepçe
Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1orta derisiz firinda tavuk but
Salata
Ara Yeşil elma
Aksam
Etli patates yemeğinin sadece etlerı (5-6 parça kuşbaşı )
2 kaşık peynirli makarna
4/3 sb yoğurt
Salata
1.5 litre su
Gece için 1 elma 1 çilekli activiam var yer miyim bilmiyorum
6bin adım olmuş hep ayaktayım ama adım atmıyorum hasta başında dikiliyorum adım da olmamış oluyor ya :KK43:
ALLAH kolaylik versin. nöbette zor oluyor.
daha iyisin ya şimdi. nasil oldun?

kızlar menüm..

spor 40 dk yürüyüş

su 1.5 lt
3 kupa yeşil çay

menün guzel suyu tamamlarsın diye umuyorum.:KK15:

arkadaşlar diyeteysen dedi ki;
gayet iyi besleniyorsun. sporunda cok iyi. bu sekilde mutlaka yag yakıyorsundur ama birkaç hatan var dedi.
1. vücut 24 saat hic durmadan çalıştığı icin ona gerekli olan ilk enerji kaynağı karbonhidratı her öğün az az vermen lazım. peki nasıl? mesela tb ekmegi her ogun 1 dilim. yada salatalarda 1 kaşık k.baklagil, bugday, KISIR ; ), yada unsuz 1 kepçe çorba gibi.
2. 2 ana ogunun 1i mutlaka sebze etsiz z.yagli. tercihen aksam. etli sebze yediysen o et olarak sayılmıyor. sayılması icin porsiyonda en az 60gr yani 3 köfte kadar et olması lazım.
3. hafta da en az 1 kere fırında balık + 3 kere kurubaklagil yani bitkisel protein tüketilmeli dedi.
4. vücudun 2. ana enerji kaynağı şeker. ben ara sıra ara ogunde meyva tuketiyordum. her gun 1 meyva öğünü yada kuru meyve ile mutlaka fruktoz almak gerekiyormus.
sonuc olarak ben vücudun ihtiyaci olan butun ilk enerki kaynaklarını kestigim icin korumaya gecmis. tabi ki bundaki en onemli sebebi fibromiyalji olabilir. bu hafta surkli kaslarim agriyordu. vücutta enerjiyi tutmak istedi.
bir de leptinlerden konuştuk. gülümsedi ve soyle dedi. bunlarin hepsi bir sistem dedi. bu sistemlerden 1i çalışmazsa digeride calismaz. oncelikle butun sistemlerin calismasi icin gerekli enerjiyi almalisi. daha dusuk kalori alirsan kilo verirsin ama biryere kadar sonra ne yaparsan yap kilo veremezsin. yağ yakamazsin dedi. bazal metabolizmanın (yani 24 saat yatsak bile ihtiyacımız olan kalori) ihtiyacı olan kaloriyi yiyeceklerden almalisin. fazlasi icin ise spor yapmalısın. eger bunu yapmazsan yaglarin degil kaslari gider. o zaman bu fibromiyalji atak yapar.
chiayi öğün olarak degil ara ogun yada öğünlerde ek olarak verdi. 1yk kuru olarak. eger sut yada yoğurtta şişireceksen 1.5yk kullan dedi.
aklima gelenler simdilik bu kadar. goz doktoru da da randevum vardi. kan tahlili vermeyi unuttum ama sali gunu tekrar goz doktoruna gideceğim o zaman vereceğim kanı. bu arada gözümde de sinir incelemesi bulundu. tetkikleri tekrarlayalım dedi doktor. cok sınırdaymışım:110::KK61:
Ben gecen sene diyetisyenin dediği şekilde yaptım canım ve guzel kilo verdim . her ana oğün tb ekmeği günde bir kez meyve kuru meyve vs .

Back
X