Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar :KK66: düşündüm de pazartesi den itibaren gece bişey yemeden nasıl yaticam? Alışkanlıklardan vazgeçmek zor olacak.
papatya çayı çok yatıştırıcı canım bu konuda ben onunla rahatlıyorum şok diyetlerde gece papatya çayını öneriyorlar yatıştırıcı etkisi var hemde rahat uyumanı sağlar al canım sende

canım benimde listemde her ana öğünde 1 dilim esmer ekmek var aslında yarın başlasam mı bende listeme:KK51:
Canim valla ben bi listeye göre yapmadım işte günde üç ana üç ara öğün yaptım ana öğünlerde üç tb ekmeği yedim yemek çok fark etmedi herseyi yedim sadece hamur işi tatlı ve pilav yemedim. Ara öğünlerde kuru meyve işte incir kayısı vs . Günde 2 3 litre su ve iki bardak Yeşilçay içtim . VE de akşam 7 den sonra bişey yemedim çok acikirsam bir meyve . Sen özellikle diyetisyene gittiysenn verdiği listeyi uygula tabi . Herkesin kilo verimi farklı olur daha öncede dediğim gibi benim metabolizma hızlı çalışıyor onun avantajı da var

Canim valla ben bi listeye göre yapmadım işte günde üç ana üç ara öğün yaptım ana öğünlerde üç tb ekmeği yedim yemek çok fark etmedi herseyi yedim sadece hamur işi tatlı ve pilav yemedim. Ara öğünlerde kuru meyve işte incir kayısı vs . Günde 2 3 litre su ve iki bardak Yeşilçay içtim . VE de akşam 7 den sonra bişey yemedim çok acikirsam bir meyve . Sen özellikle diyetisyene gittiysenn verdiği listeyi uygula tabi . Herkesin kilo verimi farklı olur daha öncede dediğim gibi benim metabolizma hızlı çalışıyor onun avantajı da var
şanlısın o zaman sen ...metabolizman hızlı çalışıyorsa daha çabuk verirsin ..
canım benim metabolizmam ite kaka zor çalışıyo..:KK70::KK70::KK70::KK70:

şanlısın o zaman sen metabolizman hızlı çalışıyorsa daha çabuk verirsin ..
canım benim metabolizmam ite kaka zor çalışıyo..:KK70::KK70::KK70::KK70:
Biraz desteklemek gerek o zaman canım . Yemeklerin yanında mutlaka yoğurt ye daha hızlı yağ yakarsin ve yeşil çay tavsiye ederim ;)

ay canım ya ALLAH şifanı versin iyi dr la karşılarşırsın inşallah ..
ay 20 dk aynı yere bakmak çok sıkıcı bende belim için emara giriyorum ölücek gibi oluyorum ..:ruh:
ay ruhum sıkılıyor .. ALLAH dermansız dert vermesin canım içini ferah tut:KK15:

sagol canim ben yaklasik olarak 6 yıldır doktor doktor gezip duruyorum. bu sefer bulduğum doktor bu konuda doktora yapmış. inşALLAH sonuç alacağım diye umut ediyorum.:KK15:
ALLAH sana da sifa versin. senin belinde ne var?

Back
X