Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arada oluyo öyle canım ya . Birgün vücudu sasirt tüm gün ne istersen ye vücut diyet psikolojisinden çıksın
ben diyet gibi yapmıyorum ki. benim uzun zamandir beslenme şeklim ayni aslinda. diyetisyenin dedigine göre ilk enerji kaynağını kestigim icin durmuş. simdi bakalim ilk enerjiyi vereceğiz. bakalim ne kadar gidecek :KK70:

kızlar tekrardan herkese GÜNN AYYY DIIIN :21:diyorum ve kaçıyorum. birazdan minnak prensesim kalkar. (diğerleri kalkmak icin onu bekliyor) kahvaltı hazırlayayım. sonra görüşürüz :KK3::KK15:

günaydın. pazar pazar masallah enerjine :rapci:
hafifi bir gribal enfeksiyonum var yürüyüşten gelince brokoli çorbası yaptım bugun bol bol sıvı çorba c vitmini alayımda ilerlemesin..:rapci:
biz peki. top gibiyiz. yuvarlanarak gezecegiz. :KK70:
ben hep diyorum pandalar gibi yuvarlanıyorum diye:KK70:
cok teşekkür ederim Nilgün'cüğüm :KK68:SANA DA KOCAMAM GÜNAYDINLAR OLSUN BOL BOL EKSILER OLSUN INŞALLAH :KK15:
amin canım sanad abol eksiler bu hafta:KK76:

Gunaydin kizlarrr
Bakiyorum da herkes enerji dolu bugun masallah:KK45:
günaydın pazar falan diyip kaçamak yapmayın :sopa:
kızlar tekrardan herkese GÜNN AYYY DIIIN :21:diyorum ve kaçıyorum. birazdan minnak prensesim kalkar. (diğerleri kalkmak icin onu bekliyor) kahvaltı hazırlayayım. sonra görüşürüz :KK3::KK15:
kolay gelsin san afiyet olsun..

günaydın:KK200: musmutlu kaçamaksız çok güzel bir pazar günü olsun inşallah:KK68:
bugün çoook misafirimiz gelecek :21:namazdan sonra güveçi(güveç kapta türlü)hazırlayıp fırına yolladım:hamarat:kahvaltımı da yaptım :KK72: az size bakıp işlere girişeceğim:temizlik:sonra diğer yemeklerimi hazırlarım :bicak:eksikleri almak için bide markete çıkmam lazım :KK55:ayy inşallah yetiştiririm:süslü:
cnm yoğun bir gün seni bekliyor kolay gelsin
günaydın. pazar pazar masallah enerjine :rapci:
cnm dikkat et kendine akşamki msj ı alıntılayamadım geçmiş olsun inş güzel sonuçlar alacağız

ay canım inşallah ben evlendiğimde 52 kg 2 sene sonra 62 kg oldum hamile kaldım kızımı dünyaya getidim 72 kilo ile hiç veremedim geri sonra oğluma hamile kaldım oldum mu 82 kg işte şimdi vericem diye uğraşıyorum en azıncan icraat yapmışım sen ne yaptın :KK70:
Hahaah yesinler icraatini, Hep peryodik olarak artmış kilon. :KK70:

günaydın:KK200: musmutlu kaçamaksız çok güzel bir pazar günü olsun inşallah:KK68:
bugün çoook misafirimiz gelecek :21:namazdan sonra güveçi(güveç kapta türlü)hazırlayıp fırına yolladım:hamarat:kahvaltımı da yaptım :KK72: az size bakıp işlere girişeceğim:temizlik:sonra diğer yemeklerimi hazırlarım :bicak:eksikleri almak için bide markete çıkmam lazım :KK55:ayy inşallah yetiştiririm:süslü:
Zor bir gün olacak sanırım, kolay gelsin.

Back
X