Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son haftalar böyle oluyor canım. Hep yatıp uyumak istiyorsun ama onu bile yapamıyorsun :KK16:
Evet aslında dönemedigimden falan uyuyamıyordum dogru düzgün ama son birkaç gündür artık nasıl yorgunsam ne bicim uyuyorum :) Tabi yine sık sık wc'ye kalkma durumu oluyor ama uyku cok ağır basıyor :)

Canım benim bebdede wv sorunu var diye kayısı kaynattim oylenden sonra ve yatarken yedim fayda etmedi ikigun inciri zeytin yağında akşam sabaha kadar beklettim aç karnına yedim fayda etmedi
Kayısili form çayı içtiğim zaman fayda görüyorum şişkinliği de sıranın içine limon ve azcik tuz serptim şişkinlik gidiyor
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Bence sende bir doktora gitmelisin. ALLAH korusun bir sıkıntı olmasın.

Evet aslında dönemedigimden falan uyuyamıyordum dogru düzgün ama son birkaç gündür artık nasıl yorgunsam ne bicim uyuyorum :) Tabi yine sık sık wc'ye kalkma durumu oluyor ama uyku cok ağır basıyor :)
Neyse az kaldı. o son haftalar geçmek bilmiyor zaten :)

Neyse az kaldı. o son haftalar geçmek bilmiyor zaten :)
Ben şu an doğurma moduna girmedim zaten, biraz daha kalsın içeride, beklerim :D Sadece artık kendimi mümkün olduğunca yormamaya calısacagım, cogu zaman evden calısırım diyorum. Sonra zaten izne ayrılacağım :) Annem de gelsin bari artık evde yardım eder bana, hastane çantam da hazır degil henüz :işsiz:

pazartesi kilom:106,4

dün menü paylaşmamışım özetliyim

sabah her zamanki kahvaltım

akşam yemeğini saat 16:00 da yedim
1 tabak etli türlü(güveç)
1 dilim.t,b ekmeği
1 dilim baklava
çok minnak su böreği (sadece tadını merak ettiğim için baktım)

3 litre su
spor sabah namazından itibaren koşturmaca

gün içinde yatana kadar kahve çay vs.

pazartesi kilom:106,4

dün menü paylaşmamışım özetliyim

sabah her zamanki kahvaltım

akşam yemeğini saat 16:00 da yedim
1 tabak etli türlü(güveç)
1 dilim.t,b ekmeği
1 dilim baklava
çok minnak su böreği (sadece tadını merak ettiğim için baktım)

3 litre su
spor sabah namazından itibaren koşturmaca

gün içinde yatana kadar kahve çay vs.
monim 100 gr da olsa eksi çıkmışsın

Günaydın şekerler
akşam börek nazarlık mı? :KK70: spor yok su yok :KK12:seni sen ile başbaşa bırakıyorum Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Atın beni denizlere :( spor tmm kosusturma nobet çıkışı falan da valla suyu unutmuşum nasıl oldu bn de anlamadm ama yatana kadar 1lt içtim :)

1 hafta boyunca al gülüm ver gülüm kilolarla uğraşıp durdum. Cuma sabit derken dün akşam -200gr ile 88dim. Ama şimdi 88,5kg. :işsiz:
Bak valla bu tartılar bizle alay ediyor :D

Back
X