Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla ben kullandığımda iştahımız azaltmıştı ama sürekli kullanınca etkisi geçmişti

bende alayım o zaman kaptanım, iştah meselesi çok fena bu ara :olamaz:

Ay gerçekten nerden baksan 10 kilo var aramızda benden zayıf duruyor benim surat karpuz gibi onunki salatalik Allah benden alıp ona versin :KK70:
Sen kaç kiloydun canım?

hahah, deli, takılma ona sen, halledicez biz :) ben 60,5 ile izne ayrılıp şu an 64'lerde gezen bi oburum.

slm kızlar geldim neler kaynattınız 100 msj olmuş :KK57:
geldim dinlendim çay içtim valla dışarda yememek için çok mücadele verdim kazandım...:halay:
bankayada gününden önce kart parasını yatırdım geldim aldım eliptiği hayırlı uğurlu olur inşallah.:spor:
bunu aldım
http://www.hepsiburada.com/altis-oxigen-manyetik-eliptik-kondisyon-bisikleti-p-SPORALTIS1071
diks ağırlığı 8kg mış

güle güle kullan nilgünüm, bende istiyorum ama pahalıymış yaa, çıkıp çıkıp yürüyüm ben, lesllie bile yapmıyom zaten, beni yürüyüş paklar :(

ay yok neler yaptım sabahtan beri ancak geldim eve oturdum kahve içicem şimdi sen ne yaptın girdin mi diyet psikolojisine

yess, girdim de yapıom bile, yeniden tombiş anne olmak istemiyorum, hiç anne gibi görünmeyen anne olmak istiyorummm.

bende alayım o zaman kaptanım, iştah meselesi çok fena bu ara :olamaz:

hahah, deli, takılma ona sen, halledicez biz :) ben 60,5 ile izne ayrılıp şu an 64'lerde gezen bi oburum.

güle güle kullan nilgünüm, bende istiyorum ama pahalıymış yaa, çıkıp çıkıp yürüyüm ben, lesllie bile yapmıyom zaten, beni yürüyüş paklar :KK43:

yess, girdim de yapıom bile, yeniden tombiş anne olmak istemiyorum, hiç anne gibi görünmeyen anne olmak istiyorummm.
ay daha ne güzelleri vardı eşimi ikna edemedim anca bunu alalım dedi:KK48: bende bıktım artık canım bu kilolardan cuma ya 76 ları görürüm inşallah..
ne güzel işte yürüyüş temiz hava misss:spor:

bir öğünde midemi bozdum bütün gün yesem ne olur acaba:kusmuk::KK70:

geçmiş olsun hangi ülkedesin..bende almak istiyorum eliptik bisiklet canım ondan sordum:spor:

evet canım yaaa 25 yaşıma kadar 55 bile olmamıştım sonra fena oldum:eğlence:

ay yok sabah halimde yoktu uğraşmadım süt ile yaptım..
Sağol Can'ım İngiltere deyim

zaten eliptik ilede zayıflayamazsam adam sırf zararsın hatun diyip boşayacak:KK70::KK70::KK70:
ayy boşamasın sen böyle giderse çok güzel kg verecen
Yok cnm benimki mayista oabt de temmuzda misafirlikte bile gece 4 lere kadar ders calistim kiloya bu hafta hic dikkat edemedim tartilmadimda yarin tartilirim artik
özledik ayşem seni şehir dışına nereye gittin kayseri mi
http://urun.n11.com/eliptik-bisikle...et-P87481327?gclid=CKCV__2I5dICFU8o0wod8jkPhQ
aslında ben bunu beğendim ama eşim olimpiyatlaramı hazırlancan dedi:KK70::KK70::KK70:
ayy çok güldüm yaww:eek::eek:
Dün spor yapmadım dışarı çıkmıştık eşim ve kızımla güzel bir gündü. Yazmadım ne yediğimi d ondan abartmadım ama başım da geçti erkenden yattım
cnm işlerin yoluna girmesine sevindim daha da güzel haberlerini bekliyoruz

ay daha ne güzelleri vardı eşimi ikna edemedim anca bunu alalım dedi:KK48: bende bıktım artık canım bu kilolardan cuma ya 76 ları görürüm inşallah..
Ortim yetistin bana az kaldı sollicaksın beni.. Bekle beni diyordun ya..:KK70::KK9::nazar:
Kac kilo ile basmistin izinden dondugunde?
http://urun.n11.com/eliptik-bisikle...et-P87481327?gclid=CKCV__2I5dICFU8o0wod8jkPhQ
aslında ben bunu beğendim ama eşim olimpiyatlaramı hazırlancan dedi:KK70::KK70::KK70:
Bende alsaydım kapısırdık eliptiklerle..:silah:
Neyse tatlım Nisan sonuna kalmadan 70'i bozacaksın sen insallah..:KK36:

slm kızlar geldim neler kaynattınız 100 msj olmuş :KK57:
geldim dinlendim çay içtim valla dışarda yememek için çok mücadele verdim kazandım...:halay:
bankayada gününden önce kart parasını yatırdım geldim aldım eliptiği hayırlı uğurlu olur inşallah.:spor:
bunu aldım
http://www.hepsiburada.com/altis-oxigen-manyetik-eliptik-kondisyon-bisikleti-p-SPORALTIS1071
diks ağırlığı 8kg mış
eh gözün aydın. güle güle kullan bol bol yağ yaksın inşALLAH :KK70:

temiz hava sende şekerim :)

aslında ben bunu beğendim ama eşim olimpiyatlaramı hazırlancan dedi:KK70::KK70:

ne farkı var ki kuzucum?? eşin de alem yani :KK70:

Dün spor yapmadım dışarı çıkmıştık eşim ve kızımla güzel bir gündü. Yazmadım ne yediğimi d ondan abartmadım ama başım da geçti erkenden yattım

canım çok sevindimm :KK15:

Sağol Can'ım İngiltere deyim
gurbettesin demek ALLAH kolaylık versin...En Büyük TÜRKİYE
ayy boşamasın sen böyle giderse çok güzel kg verecen

özledik ayşem seni şehir dışına nereye gittin kayseri mi

ayy çok güldüm yaww:eek::eek:

cnm işlerin yoluna girmesine sevindim daha da güzel haberlerini bekliyoruz
öyle diyince bende güldüm valla çok:KK70:
Ortim yetistin bana az kaldı sollicaksın beni.. Bekle beni diyordun ya..:KK70::KK9::nazar:
Kac kilo ile basmistin izinden dondugunde?

Bende alsaydım kapısırdık eliptiklerle..:silah:
Neyse tatlım Nisan sonuna kalmadan 70'i bozacaksın sen insallah..:KK36:
inşallah canım yetişirim orti dediğin böyle olcak beklicek:KK19::KK70:
uygun fiyata bulmuştun vazmıgeçtin ..
eh gözün aydın. güle güle kullan bol bol yağ yaksın inşALLAH :KK70:
ay hadi hiç yağ kalmasın:spor:senin desteğinle herkesleri geçerim ben:KK19::KK15:
temiz hava sende şekerim :)

ne farkı var ki kuzucum?? eşin de alem yani :KK70:

canım çok sevindimm :KK15:
fiyat farkı var canım hemde:ıslık::KK70:
ay gel nasıl bahar geldi buralara miss bütün ağaçlar çakır çiçek:KK68:

Selamlar herkese
menumu tamamladim ve bugun icin yemek isi bitti

Kahvalti
2 yumurtadan omlet
2 dilim kasar peynirI

Ogle
1 icli kofte haslanmis
1 bardak ayran

Aksam
7 izgara köfte aci biber
Salata 2 kasik yogurtlu havuc

Su az ictim disaridaydim cunku ama telafi ederim
1 fincan form cayi
1 saat acik havada yuruyus

Ilerleyen saatlerde cok acikirsam biberli ayran icecegim

gurbettesin demek ALLAH kolaylık versin...En Büyük TÜRKİYE

öyle diyince bende güldüm valla çok:KK70:

inşallah canım yetişirim orti dediğin böyle olcak beklicek:KK19::KK70:
uygun fiyata bulmuştun vazmıgeçtin ..

ay hadi hiç yağ kalmasın:spor:senin desteğinle herkesleri geçerim ben:KK19::KK15:

fiyat farkı var canım hemde:ıslık::KK70:
ay gel nasıl bahar geldi buralara miss bütün ağaçlar çakır çiçek:KK68:
Biz de hep destek tam destek güzelim. :KK19:
bende alırsam eliptiği o zaman tam olacak. bizim salon spor salonu gibi. kondisyon bisikleti stepper pilates seti... (senin evdeki malzemelerden az değil yani :KK70:) açıkcası eve alıp sokmaya korkuyorum. adam almama birşey demez gerçi 'sen kazanıyorsun sen harcıyorsun' der ama ne bileyim işte :işsiz:
şimdilik sadece hevesim var. 3aydır bakıp bakıp duruyorum ciğercinin kedisi gibi :KK70:

Selamlar herkese
menumu tamamladim ve bugun icin yemek isi bitti

Kahvalti
2 yumurtadan omlet
2 dilim kasar peynirI

Ogle
1 icli kofte haslanmis
1 bardak ayran

Aksam
7 izgara köfte aci biber
Salata 2 kasik yogurtlu havuc

Su az ictim disaridaydim cunku ama telafi ederim