- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.281
aferin sanaYa ama bida yemem öyle mutlu olmadım pastanın çok da güzel birşey olmadığını gördüm bu yönden mutluyum daha yemem artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferin sanaYa ama bida yemem öyle mutlu olmadım pastanın çok da güzel birşey olmadığını gördüm bu yönden mutluyum daha yemem artık![]()
guzel menu afiyet olsun. :)Iyi geceler bugün diyet spora başlamış bulunmaktayım. Bugünkü menum
Sabah
Yesilcay
Yarım Kıymalı köy böreği
Iki az şekerli çay
Ara
Iki kuru kayısı
Öğle
1 porsiyon tavuk kanat
Salata
Ara
Latte
Aksam
1 porsiyon patlıcan yemeği
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Iki bardak az şekerli çay
3 litre su
1 saat spor
Nasıl menum yorum bekliyorum; )
Sağol canımguzel menu afiyet olsun. :)
Cebine koy canım sayar kulakligida tak oohh superrr.. Hızımı alamadım dans bile ettim yaparken..günaydınlaar :)
özlemcim lesliede de adım sayıyo mu senin tel? çok iyi valla, müzikle bende denesem, kadın beni bayıyo yaaa![]()
sen 1 tanesin. sendeki azmi ornek alıyorum birakma sakinmenün güzel canım .. yoganın sıkılaştırdığını biliyorum canım ama başka bilgim yok canım..
ay ne güzel menüüüüüü
konuş canım bende regliyim ama nasıl havada uçuşuyo eksiler![]()
inşALLAH :)Günaydın kızlar...
Bugun dayanamadım yine tartildim.. 400gr eksideyim insallah Cuma'ya kadar 75'in altına hatta 74'ün altına iner 73.9 hededimi gorebilirim..![]()
günaydın:) ben daha yeni kalktım. bugun goz doktoruna gideceğimherkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşAllah.. bende yürüyüşten geldim geçmişide okudum kahvaltı hazırlamaya kaçıyorum kızlar.. gelirim birazdan..![]()
cok haklısın isteyince yapiliyor. bende zahide yetiş izleyip geçmişi okuyorum. ama gecmis bitince leslie yapip dustan sonra doktora gideceğim45 dk Leslie 5 K an itibariye bitmistir.Kulaklık taktım hareketli müzik esliginde yaptım bir baktım bitmis.. Telefon uzerimdeydi..Asagidaki gibi adım sayisi..
Yürüyüs yapamiyorum spor aletim yok diye bahaneler yokk bayanlar aksam uyumadan once bile yapilabilir..Zorda degil..
sana da mutlu sabahlar canimGunaydin herkese
tartida eksi gormenin mutluluguyla
kahvaltimi yapip ise geldim
hepinize mutlu gunler
Dün biraz baktım ama pratiğe bugün geçireceğim inşallah :)Aslında pozların düzgün yapılması önemli, yanlıs yapıldıgında kasları zedeleme ihtimalin var ama başlangıç seviyesinde çok zor hareketler olmaz diye düsünüyorum :)
doktor iyi seyler soyler insALLAH:)günaydınlar
sabah sabah devlet hastanesi diyetisyenine gittim diyetten çok hatunla yaşam tarzı vs üzerine konuştuk kg iyi dedi boşver zayıflama dedi kadın bana yaa takma kiloyu bu beslenme tarzı ile verirsin dedi
şimdi de nefroloji de sıra bekliyorum bakalım randevum 11 de idi ama erken geldim hastaneye ne zaman alırlar bilmiyorum
Cebine koy canım sayar kulakligida tak oohh superrr.. Hızımı alamadım dans bile ettim yaparken..
45 dakika daha yapabilirdim yani..![]()
günaydınlar
sabah sabah devlet hastanesi diyetisyenine gittim diyetten çok hatunla yaşam tarzı vs üzerine konuştuk kg iyi dedi boşver zayıflama dedi kadın bana yaa takma kiloyu bu beslenme tarzı ile verirsin dedi
şimdi de nefroloji de sıra bekliyorum bakalım randevum 11 de idi ama erken geldim hastaneye ne zaman alırlar bilmiyorum
ben leslie ye gider.![]()
Bende haftaya salı diyetisyene gideceğim, ilaç kullanmaya devam etmezsem tabi... kan testi işte hormon t3 t4 falan yaptırıp gideyim diyorum. Bundan önce bir kere gitmiştim ama kadın hiçbir şey istemeden bir liste çıkarıp tutuştumuştu elime. inşallah buda böyle olmaz. Sen herhangi bir test yaptırdın mı canım?benim diyetisyen dedi. vücudun ilk enerji kaynagi karbonhidrat ikincisi seker (fruktoz) dedi. sen hepisini kesince yakmasi en kolay olan kaslardaki proteini alir. en son yag yakılır dedi. onun icin gunluk beslenmene ekleyeli. yaglar sporla yanacak dedi. bakalim bugun listeye başladık. sonucu gorecegiz hepbirlikte
Aaa maşallah, genelde tersi olur, nazar değmesin canımBugün kızım kreşe başladı, anane-babanneye gitmeyen çocuuum koşa koşa kreşe gitti, inşallah hep böle devam eder.
Dört gözle bekliyorum tatlım kapışmayı :))) Kendi kendime nazar mı değdirdim naaptım ya. Annem gidince rejime başladım yine. Sana da çok geçmiş olsun canım.sağol tatlım ortim sen olunca
olsun olsun moral bozmak yok ödemde yapıyosundur bende fena gribim ama diyeti bozmadım ona göre dün eliptiğide sipariş verdim çabuk iyileşkapışcazzz
![]()
Çok yükleniyorlar sana nilsubcum yamis afiyet olsun..
işin yok galiba bunları arayıp bulduğuna göre
kimden ne saklıcam dökün ulennnn![]()