Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler bugün diyet spora başlamış bulunmaktayım. Bugünkü menum
Sabah
Yesilcay
Yarım Kıymalı köy böreği
Iki az şekerli çay
Ara
Iki kuru kayısı
Öğle
1 porsiyon tavuk kanat
Salata
Ara
Latte
Aksam
1 porsiyon patlıcan yemeği
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Iki bardak az şekerli çay
3 litre su
1 saat spor
Nasıl menum yorum bekliyorum; )
guzel menu afiyet olsun. :)

günaydınlaar :)

özlemcim lesliede de adım sayıyo mu senin tel? çok iyi valla, müzikle bende denesem, kadın beni bayıyo yaaa :KK43:
Cebine koy canım sayar kulakligida tak oohh superrr.. Hızımı alamadım dans bile ettim yaparken..:KK76:
45 dakika daha yapabilirdim yani..:KK6:

günaydınlar
sabah sabah devlet hastanesi diyetisyenine gittim diyetten çok hatunla yaşam tarzı vs üzerine konuştuk kg iyi dedi boşver zayıflama dedi kadın bana yaa takma kiloyu bu beslenme tarzı ile verirsin dedi:eğlence:
şimdi de nefroloji de sıra bekliyorum bakalım randevum 11 de idi ama erken geldim hastaneye ne zaman alırlar bilmiyorum

45 dk Leslie 5 K an itibariye bitmistir.Kulaklık taktım hareketli müzik esliginde yaptım bir baktım bitmis.. Telefon uzerimdeydi..Asagidaki gibi adım sayisi..
Yürüyüs yapamiyorum spor aletim yok diye bahaneler yokk bayanlar aksam uyumadan once bile yapilabilir..Zorda degil..
cok haklısın isteyince yapiliyor. bende zahide yetiş izleyip geçmişi okuyorum. ama gecmis bitince leslie yapip dustan sonra doktora gideceğim :KK70:

günaydınlar
sabah sabah devlet hastanesi diyetisyenine gittim diyetten çok hatunla yaşam tarzı vs üzerine konuştuk kg iyi dedi boşver zayıflama dedi kadın bana yaa takma kiloyu bu beslenme tarzı ile verirsin dedi:eğlence:
şimdi de nefroloji de sıra bekliyorum bakalım randevum 11 de idi ama erken geldim hastaneye ne zaman alırlar bilmiyorum
doktor iyi seyler soyler insALLAH:)

Cebine koy canım sayar kulakligida tak oohh superrr.. Hızımı alamadım dans bile ettim yaparken..:KK76:
45 dakika daha yapabilirdim yani..:KK6:

maşallah canım :)

günaydınlar

hadi bakalım kaptanım, iyi haberlerle gel.
ben leslie ye gider. :KK3:

kız sen evde misin?

benim diyetisyen dedi. vücudun ilk enerji kaynagi karbonhidrat ikincisi seker (fruktoz) dedi. sen hepisini kesince yakmasi en kolay olan kaslardaki proteini alir. en son yag yakılır dedi. onun icin gunluk beslenmene ekleyeli. yaglar sporla yanacak dedi. bakalim bugun listeye başladık. sonucu gorecegiz hepbirlikte
Bende haftaya salı diyetisyene gideceğim, ilaç kullanmaya devam etmezsem tabi... kan testi işte hormon t3 t4 falan yaptırıp gideyim diyorum. Bundan önce bir kere gitmiştim ama kadın hiçbir şey istemeden bir liste çıkarıp tutuştumuştu elime. inşallah buda böyle olmaz. Sen herhangi bir test yaptırdın mı canım?

sağol tatlım ortim sen olunca:KK19:

olsun olsun moral bozmak yok ödemde yapıyosundur bende fena gribim ama diyeti bozmadım ona göre dün eliptiğide sipariş verdim çabuk iyileş:spor:kapışcazzz:rapci:
Dört gözle bekliyorum tatlım kapışmayı :))) Kendi kendime nazar mı değdirdim naaptım ya. Annem gidince rejime başladım yine. Sana da çok geçmiş olsun canım. :hasta:

Back
X