- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.321
yok ya bendeki bedevi şansı
dün aldığım eliptik 1,390 tl idi bugun spor malzemeri %15 indirime girmiş aldığım eliptik 1,180 düşmüş almak istiyenlere duyrulur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya bendeki bedevi şansıdün aldığım eliptik 1,390 tl idi bugun spor malzemeri %15 indirime girmiş aldığım eliptik 1,180 düşmüş almak istiyenlere duyrulur
yok kız hepsi burdan aldım bankaya kredi kartını yatırdım limit yetmiyodu canım bankaya ondan gittim extrayı odedim eve gelincede şipariş verdim .. daha kargoya verilmemiş 24 mart cuma günü verilicek diyo iptal edeyim dimibi mesaj atsan aldığın kişiye? kargoya vermediyse iptal olsun. koşa koşa bankaya gittin bide ah nilgün ah.
yok kız hepsi burdan aldım bankaya kredi kartını yatırdım limit yetmiyodu canım bankaya ondan gittim extrayı odedim eve gelincede şipariş verdim .. daha kargoya verilmemiş 24 mart cuma günü verilicek diyo iptal edeyim dimi
et kuzucum kesinlikle. bi sıkıntı çıkarmıyolarsa et mutlaka.
ettim valla hemen edildi kargoya verilmediği için sorun olmadı ay iyi oldu kız ama neden diye soruyorlar fiyatı için yazdım tel msj geldi paranız bankaya iade edilmiştir diye iyi oldu ..yeniden indirimli olanı şipariş vereyim..et kuzucum kesinlikle. bi sıkıntı çıkarmıyolarsa et mutlaka.
kimse duymadı tamam aramızda gizli210'u da bana yumurta, tavuk, yoğurt, süt olarak yolla, sus payı olarak hamiş ördekimize de yolla, kaptana duyurmayın ama![]()
ettim valla hemen edildi kargoya verilmediği için sorun olmadı ay iyi oldu kız ama neden diye soruyorlar fiyatı için yazdım tel msj geldi paranız bankaya iade edilmiştir diye iyi oldu ..yeniden indirimli olanı şipariş vereyim..sağol tatlım
İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim
evet canım sağol iade edilmez diye bakmamıştım sen söyleyince baktım çokta kolay oldu aynısı canım kampanya yapmışlar %15 indirim soğal valla canım 210 tl azmı bende çok sevindimaynısı dimi, ay sevindim![]()
banlanmış mı nedenkikız sen niye banlandın![]()
evet canım sağol iade edilmez diye bakmamıştım sen söyleyince baktım çokta kolay oldu aynısı canım kampanya yapmışlar %15 indirim soğal valla canım 210 tl azmı bende çok sevindim![]()
banlanmış mı nedenki
Hep beraber aydınlık içinde olalım inşallah canım..gözün aydın kuzucum
bilemedim ki.
Canim ayni sitede mi indirim?yok ya bendeki bedevi şansıdün aldığım eliptik 1,390 tl idi bugun spor malzemeri %15 indirime girmiş aldığım eliptik 1,180 düşmüş almak istiyenlere duyrulur
Canim ayni sitede mi indirim?
Evet canım aynı sitede hepsiburada kredi kartına 5 taksit yaptılar bazı kartlara 9 taksit yapıyorlarCanim ayni sitede mi indirim?
Hayirli ugurlu olsun canim.Evet canım aynı sitede hepsiburada kredi kartına 5 taksit yaptılar bazı kartlara 9 taksit yapıyorlar
ay evet çok gıcık bir durum gerçektenHayirli ugurlu olsun canim.
internetten mi avm.den bir magazadan mi hatirlamiyorum esya almistik baktik biz aldiktan sonra fiyati dusmus. Bu fiyat dusme olayi 3 gun icinde oldugu icin para iadesi yapmislardi..![]()
oh oh yansın yağlarBende temizlik yapiyorum kizlar.. Mutfaktaki halıma pekmez dokulmustu sözde yikamaya gondercektim attim balkona yikadim guzelce..
Hızımı alamadım gözüm camlarda..![]()
evdeyim yeni geldim. bugun doktor günümdümaşallah canım :)
hadi bakalım kaptanım, iyi haberlerle gel.
kız sen evde misin?