Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok ya bendeki bedevi şansı:silah: dün aldığım eliptik 1,390 tl idi bugun spor malzemeri %15 indirime girmiş aldığım eliptik 1,180 düşmüş almak istiyenlere duyrulur

bi mesaj atsan aldığın kişiye? kargoya vermediyse iptal olsun. koşa koşa bankaya gittin bide ah nilgün ah.

bi mesaj atsan aldığın kişiye? kargoya vermediyse iptal olsun. koşa koşa bankaya gittin bide ah nilgün ah.
yok kız hepsi burdan aldım bankaya kredi kartını yatırdım limit yetmiyodu canım bankaya ondan gittim extrayı odedim eve gelincede şipariş verdim .. daha kargoya verilmemiş 24 mart cuma günü verilicek diyo iptal edeyim dimi

yok kız hepsi burdan aldım bankaya kredi kartını yatırdım limit yetmiyodu canım bankaya ondan gittim extrayı odedim eve gelincede şipariş verdim .. daha kargoya verilmemiş 24 mart cuma günü verilicek diyo iptal edeyim dimi

et kuzucum kesinlikle. bi sıkıntı çıkarmıyolarsa et mutlaka.

et kuzucum kesinlikle. bi sıkıntı çıkarmıyolarsa et mutlaka.
ettim valla hemen edildi kargoya verilmediği için sorun olmadı ay iyi oldu kız ama neden diye soruyorlar fiyatı için yazdım tel msj geldi paranız bankaya iade edilmiştir diye iyi oldu ..yeniden indirimli olanı şipariş vereyim..:halay:sağol tatlım

ettim valla hemen edildi kargoya verilmediği için sorun olmadı ay iyi oldu kız ama neden diye soruyorlar fiyatı için yazdım tel msj geldi paranız bankaya iade edilmiştir diye iyi oldu ..yeniden indirimli olanı şipariş vereyim..:halay:sağol tatlım

aynısı dimi, ay sevindim :KK73:

Evet canım aynı sitede hepsiburada kredi kartına 5 taksit yaptılar bazı kartlara 9 taksit yapıyorlar
Hayirli ugurlu olsun canim.:KK36:
internetten mi avm.den bir magazadan mi hatirlamiyorum esya almistik baktik biz aldiktan sonra fiyati dusmus. Bu fiyat dusme olayi 3 gun icinde oldugu icin para iadesi yapmislardi..:KK52:

Back
X