Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğlen komsularla toplandık öğle yemegı yemedıgım halde cok az ıkram aldım aksamda bakla yoğurt yedım dolma yapmıştım oğluma elımı surmedımm

etim canım yenisinide yani aynı model indirimlisinide sipariş ettim :halay: başka şeyler aldım eşim ne yapcan alma dedi bende nasıl olsa bu parayı gözden çıkardık alcam dedim bi kaç şey aldım:KK70:
Ahahaha, fırsatları sonuna kadar kullanırım diyorsun :halay: geçmişi okuyunca gördüm iade edip tekrar aldığını. Paranın aynı gün iade edilmesi süper olmuş genelde bu tip işlemler birkaç gün alırdı demek sistem değişmiş. Hadi hayırlı olsun tekrardan eliptiğin canım.

hayırlı akşamlar kızlar:KK3:
erken yatıcam yorgunum baya:uykucu:
bugün havuza indim havuz hamam yordu beni,sonra dışarıdaydım dönüşte markete uğra eve gel yemek hazırla ye derken pestilim çıktı:KK51:
bugünkü menüm:KK72:
sabah(11:00)
1 dilim su böreği(kalanı attım buzluğa yemem bi da)
1haşlanmış yumurta
1 çubuk peynir
2 ince zeytin
2 çeri domates
çay
Biraz antep fıstığı
1 baklava(oğlum antepe gitmişti gece geldi, oradan getirdiği için yedim ama kuruydu çok hoşuma gitti şerbeti hiç yok gibi)

akşam(18:30)
tavuk ciğer unsuz 1 kaşık z.yağlı
yarım tabak etli türlü
1 çeri domates

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası: yüzdüm bugün ve birazda yürüyüş
havuzu kullanmaya basladin yani. onemli olan baslamakti abla. sen de basladigina göre gerisi gelir insALLAH :)

Bugünkü menüm

Sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 dilim t.b ekmeği
2 açık şekersiz çay

Ara
1 sade kahve
2 ceviz

Öğlen 12.00
2 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim t.b ekmeği
1 kase salata

Ara
1 yeşil elma
1 s.b kefir

Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 kase yesilmercimekli salata

Su 2 litre, 2 yesilcay
Spor 1 mil leslie
süpersin.

Ahahaha, fırsatları sonuna kadar kullanırım diyorsun :halay: geçmişi okuyunca gördüm iade edip tekrar aldığını. Paranın aynı gün iade edilmesi süper olmuş genelde bu tip işlemler birkaç gün alırdı demek sistem değişmiş. Hadi hayırlı olsun tekrardan eliptiğin canım.
evet canım benim kartıma 2 iş günü içerisinde iade olucakmış onumu beklicem eşimin kartından aldım:KK70::KK70::KK70:
sağol tatlım ortilerimde öyle..:KK15:
sen bunlara bakma nilsub nilsub ım hep kıskançlıktan :KK48:
dimi orticiğim kıskanıyolaaaaaaa:KK70::KK70::KK70:

Kalkınca
Bitki çayı

kahvaltı
1 kase yarım yağlı sütle nesfit

Ara
Türk kahvesi
1 hurma
5 çiğ badem
5 kuru üzüm

Öğle
5 ad etsiz çiğköfte
Bol yeşillik

Akşam
1 inçe dilim antrikot
2 yk beokoli püresi
1 bardak ayran
2 yk zeytinyağlı yer elması
Çeyrek kase chia puding (içinde 1 çay kaşığı bal ve 5-6 dilim muz vardı)

2 lt su
İnşallah çocuklar uyuyunca yoga yapacağım
Gerçi 3 makine çamaşır ütü bekliyor onları yapsam daha çok kalori harcarım muhtemelen :-)

Back
X