- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.461
korkutma kız elayıKucagımda ela ile kahkaha attımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkutma kız elayıKucagımda ela ile kahkaha attımm
Allah beterinden saklasın. İnşallah yarın daha güzel haberler alırsın.yarın tekrar ultrason çekimi ve kan vereceğim bakalım artık tek böbrekliymişim o şekilde ona kendimi alıştırıyorum
hayırlı olsun tatlım
Uyutmaya calışıyorum her o da guluyor ponçikkorkutma kız elayıne yapıyor sen gülünce oda gülüyodur
ya ben dün dr gittim ama ilaçta içiyorum ödem yapmaz inşallahBen erittim onu bikerem hıh![]()
bizim köpeğin adıda ponçikUyutmaya calışıyorum her o da guluyor ponçik
Bahane bahane bahaneya ben dün dr gittim ama ilaçta içiyorum ödem yapmaz inşallah
bizim köpeğin adıda ponçikaklıma geldi azcık tombiş ondan ponçik koyduydum
![]()
yok valla 2 haftadır sıfır kaçamak şükürBahane bahane bahane![]()
Ahahaha, fırsatları sonuna kadar kullanırım diyorsunetim canım yenisinide yani aynı model indirimlisinide sipariş ettimbaşka şeyler aldım eşim ne yapcan alma dedi bende nasıl olsa bu parayı gözden çıkardık alcam dedim bi kaç şey aldım
![]()
havuzu kullanmaya basladin yani. onemli olan baslamakti abla. sen de basladigina göre gerisi gelir insALLAH :)hayırlı akşamlar kızlar
erken yatıcam yorgunum baya
bugün havuza indim havuz hamam yordu beni,sonra dışarıdaydım dönüşte markete uğra eve gel yemek hazırla ye derken pestilim çıktı
bugünkü menüm
sabah(11:00)
1 dilim su böreği(kalanı attım buzluğa yemem bi da)
1haşlanmış yumurta
1 çubuk peynir
2 ince zeytin
2 çeri domates
çay
Biraz antep fıstığı
1 baklava(oğlum antepe gitmişti gece geldi, oradan getirdiği için yedim ama kuruydu çok hoşuma gitti şerbeti hiç yok gibi)
akşam(18:30)
tavuk ciğer unsuz 1 kaşık z.yağlı
yarım tabak etli türlü
1 çeri domates
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası: yüzdüm bugün ve birazda yürüyüş
Muhtesemsin..yok valla 2 haftadır sıfır kaçamak şükür15 günde 3 kilo verdim nerdeyse kaçamak yapsam verirmiydim 80 ile başladım şimdi 77 lerdeyim
![]()
geçmiş olsun.Canım bu hafta biraz rahatsızım, rapor aldım evde dinleniyorum. Daha doğrusu malak gibi yatıyorum![]()
sen bunlara bakmayok valla 2 haftadır sıfır kaçamak şükür15 günde 3 kilo verdim nerdeyse kaçamak yapsam verirmiydim 80 ile başladım şimdi 77 lerdeyim
![]()
süpersin.Bugünkü menüm
Sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 dilim t.b ekmeği
2 açık şekersiz çay
Ara
1 sade kahve
2 ceviz
Öğlen 12.00
2 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim t.b ekmeği
1 kase salata
Ara
1 yeşil elma
1 s.b kefir
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 kase yesilmercimekli salata
Su 2 litre, 2 yesilcay
Spor 1 mil leslie
evet canım benim kartıma 2 iş günü içerisinde iade olucakmış onumu beklicem eşimin kartından aldımAhahaha, fırsatları sonuna kadar kullanırım diyorsungeçmişi okuyunca gördüm iade edip tekrar aldığını. Paranın aynı gün iade edilmesi süper olmuş genelde bu tip işlemler birkaç gün alırdı demek sistem değişmiş. Hadi hayırlı olsun tekrardan eliptiğin canım.
sağol tatlım ortilerimde öyle..Muhtesemsin..
![]()
dimi orticiğim kıskanıyolaaaaaaa
sagol canımÇok geçmiş olsun.
Ay çok alemsin yaaaevet canım benim kartıma 2 iş günü içerisinde iade olucakmış onumu beklicem eşimin kartından aldım
sağol tatlım ortilerimde öyle..
dimi orticiğim kıskanıyolaaaaaaa![]()
Yuruyus bandında 20 dk tempolu yuruyus
Dogada elanın arabasını gezdırerek 30 dk yuruyus
Spor salonunda hocayla 15 dk jımnastık