- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.501
Ben 3. ara yapmıyorum yani sadece Yeşilçay içiyorum. Ana öğünlerde menüler fazla olduğu için yapmıyorum acaba dogrumuaksine cok kilolulara veriyorlar 3. arayi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3. ara yapmıyorum yani sadece Yeşilçay içiyorum. Ana öğünlerde menüler fazla olduğu için yapmıyorum acaba dogrumuaksine cok kilolulara veriyorlar 3. arayi![]()
Bundan sonra kaşık hesabı yazıyım canımben dayanamadım sordum. porsiyon hesabi yapamiyorum. bana yemekler hep 8 kaşık olarak verildi. merak ettim.bisim evde porsiyonlar bol kepçe olduğu icin![]()
aferın sana sekerimmmyok valla 2 haftadır sıfır kaçamak şükür15 günde 3 kilo verdim nerdeyse kaçamak yapsam verirmiydim 80 ile başladım şimdi 77 lerdeyim
![]()
Aksam menüsü güzel aMA az da olsa börek tatlı olmamış pek canimhayırlı akşamlar kızlar
erken yatıcam yorgunum baya
bugün havuza indim havuz hamam yordu beni,sonra dışarıdaydım dönüşte markete uğra eve gel yemek hazırla ye derken pestilim çıktı
bugünkü menüm
sabah(11:00)
1 dilim su böreği(kalanı attım buzluğa yemem bi da)
1haşlanmış yumurta
1 çubuk peynir
2 ince zeytin
2 çeri domates
çay
Biraz antep fıstığı
1 baklava(oğlum antepe gitmişti gece geldi, oradan getirdiği için yedim ama kuruydu çok hoşuma gitti şerbeti hiç yok gibi)
akşam(18:30)
tavuk ciğer unsuz 1 kaşık z.yağlı
yarım tabak etli türlü
1 çeri domates
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası: yüzdüm bugün ve birazda yürüyüş
Orti ne demekÖzlem de mi ortınnnn@morordek haklıymışın
Aci mi ki tadi canim ben kac aydir iciyorum hic oyle olmadim. Hatta börek çörek geliyo aklima kokusundan dolayi.. soguk sıkım yaziyo benimkinin üstüne bazisi cok aci oluyomus.Kızlar bugün yoğunum giremiyorum valla menümü yazayım
Sabah 1 haslanmıs yumurta beyazı
1kk beyaz peynir
Öğlen
Mercimek çorbası 1 kase
5-6kaşık yogurtlu mantı
Salata
Ara
Elma
Aksam
1 orta boy firinda but
Bir büyük kase cacık
1.5-2lt şu
7bin adım
Az sonra activia yoğurt yicem
Sabah çörekotu yağı denedim kusturuyordu bunun için fikri olan var midır nasıl içsem kusmam![]()
Yazdiydim çıkmamış galiba . 20 günde 20 kilo muay sende bendensin
bende kızımın doğumgünü partisi icin 20 gunde 20 kilo diyetine baslamistim. ama 7kilo gitmisti. (ama o 7 1.5 ayda gitti.)
haftada 1.5kg versen 4-4.5kg gider.
Kuzucum acı değil yağ ya icimı bulandırdı ben çok yağlı şeyleri de yiyemem ondan zahirAci mi ki tadi canim ben kac aydir iciyorum hic oyle olmadim. Hatta börek çörek geliyo aklima kokusundan dolayi.. soguk sıkım yaziyo benimkinin üstüne bazisi cok aci oluyomus.
Ben yagimi icip pesine hemen sirkeli su iciyorum.. ama bilemedim simdi sirke de kaldirir mi mideni diye??![]()
Off bende cok istiyorum barfix cekebilmeyi.Evinde varmı canım?aman ya bacaklarım tutmuyor. yürüyemiyorum ne beter birşeymiş. unutmusuz kaslarimizin yerlerini spor yapmaya yapmaya. ben 1 kerede 10 barfix ceken insandim yaziklar olsun bana![]()
![]()
Gecmis olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz..Bende kaçayım kızlar, bugün kontrole gittim kulağım için adam garip garip şeyler söyleyip moralimi bozdu, iltihaplanan kulağım tıkalı duymuyorum onunla ve sürekli bir çınlama var, aşırı sinir bozucu. işitme testi efendim kulak zarı çökmesi falan dedi beni çökertti. Yarın kendi doktoruma gideceğim, karşıya taşınınca Avrupa yakasında kaldı tabi o kadar yolu gidemiyordum ama şimdi mecburen gideceğim. Çocukların çantalarını falan hazırlayayım. Bana da dualarınızı esirgemeyin kızlar. Hadi herkese iyi geceler.
Kahvene yada ictigin biseye damlat tatlim bende yagdan nefret ederim zorla iciyorum.. üzerinede limonlu su yada elma sirkeli su iciyorum..Kızlar bugün yoğunum giremiyorum valla menümü yazayım
Sabah 1 haslanmıs yumurta beyazı
1kk beyaz peynir
Öğlen
Mercimek çorbası 1 kase
5-6kaşık yogurtlu mantı
Salata
Ara
Elma
Aksam
1 orta boy firinda but
Bir büyük kase cacık
1.5-2lt şu
7bin adım
Az sonra activia yoğurt yicem
Sabah çörekotu yağı denedim kusturuyordu bunun için fikri olan var midır nasıl içsem kusmam![]()
Ortak anlamında canım orti..bi kişiye denildigini biliyorum da sözcük anlamı yani ne anlamda olduğunu merak ettim
![]()
Günaydın sanada şimdi girdim eve yürüyüşten geldim...Günaydın kızlarrrr..![]()
aman sana da gicik oldum simdi. sende kardeşim gibisin. o da listesinde acma börek olmadan kilo veremiyorEstağfurullah canım olur mu öyle şey . tabiki fikirlerimizi soylicez ki birbirimize yardimci olucaz . 5 kaşık filan yapıyor canım . Size menulerim biraz fazla gelebilir normal zaten ama ben geçen sene de bu menulerle kilo verdim . Eski takimimdaki arkadaslarda sasiriyolardi menulerime ama gordulerki bu menulerle iyi kilo verebiliyorum sonra alistilar.