Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırlı akşamlar kızlar:KK3:
erken yatıcam yorgunum baya:uykucu:
bugün havuza indim havuz hamam yordu beni,sonra dışarıdaydım dönüşte markete uğra eve gel yemek hazırla ye derken pestilim çıktı:KK51:
bugünkü menüm:KK72:
sabah(11:00)
1 dilim su böreği(kalanı attım buzluğa yemem bi da)
1haşlanmış yumurta
1 çubuk peynir
2 ince zeytin
2 çeri domates
çay
Biraz antep fıstığı
1 baklava(oğlum antepe gitmişti gece geldi, oradan getirdiği için yedim ama kuruydu çok hoşuma gitti şerbeti hiç yok gibi)

akşam(18:30)
tavuk ciğer unsuz 1 kaşık z.yağlı
yarım tabak etli türlü
1 çeri domates

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası: yüzdüm bugün ve birazda yürüyüş
Aksam menüsü güzel aMA az da olsa börek tatlı olmamış pek canim

Iyi geceler kizlar
Kahvaltim
1 has yumurta
1 bardak kakaolu sut

Ara 1 elma

Ogle
4 kasik bulgur pilavi
yogurtlu patlican salatasi

Ara 1 avuc yer fistigi

Aksam
1 buyuk kase tavuklu yogurtlu salata

Bugun 30 dk yuruyus yaptim 60 squat
3 lt su bitti
2 fincan yesilcay icildi
Bugunun tek kotu tarafi aksam yemegimi saat 8 civari yedim
avm deydik orada saglikli hafif bir sey yemeyecegimi bildigimden gec saate kaldi

image.webp

Kızlar bugün yoğunum giremiyorum valla menümü yazayım
Sabah 1 haslanmıs yumurta beyazı
1kk beyaz peynir
Öğlen
Mercimek çorbası 1 kase
5-6kaşık yogurtlu mantı
Salata
Ara
Elma
Aksam
1 orta boy firinda but
Bir büyük kase cacık
1.5-2lt şu
7bin adım
Az sonra activia yoğurt yicem
Sabah çörekotu yağı denedim kusturuyordu bunun için fikri olan var midır nasıl içsem kusmam :(

1kk beyaz peynir
Öğlen
Mercimek çorbası 1 kase
5-6kaşık yogurtlu mantı
Salata
Ara
Elma
Aksam
1 orta boy firinda but
Bir büyük kase cacık
1.5-2lt şu
7bin adım
Sabah çörekotu yağı denedim kusturuyordu bunun için fikri olan var midır nasıl içsem kusmam :KK43:
Aci mi ki tadi canim ben kac aydir iciyorum hic oyle olmadim. Hatta börek çörek geliyo aklima kokusundan dolayi.. soguk sıkım yaziyo benimkinin üstüne bazisi cok aci oluyomus.
Ben yagimi icip pesine hemen sirkeli su iciyorum.. ama bilemedim simdi sirke de kaldirir mi mideni diye?? :(

ay sende bendensin :KK70:
bende kızımın doğumgünü partisi icin 20 gunde 20 kilo diyetine baslamistim. ama 7kilo gitmisti. (ama o 7 1.5 ayda gitti.):KK70:
haftada 1.5kg versen 4-4.5kg gider.
Yazdiydim çıkmamış galiba . 20 günde 20 kilo mu :D hayaller hayatlar :D. Ama yinede güzel vermisin. 5 6 kilo versem ne iyi olur .

Geç saate kadar uyumayinca çok acikiyorum yaa. Biraz erken yatSam ne iyi olur . Ama sabah kalkınca hiç açlık hissetmiyorum. Uyurken kan şekeri yukseliyomus .

Aci mi ki tadi canim ben kac aydir iciyorum hic oyle olmadim. Hatta börek çörek geliyo aklima kokusundan dolayi.. soguk sıkım yaziyo benimkinin üstüne bazisi cok aci oluyomus.
Ben yagimi icip pesine hemen sirkeli su iciyorum.. ama bilemedim simdi sirke de kaldirir mi mideni diye?? :KK43:
Kuzucum acı değil yağ ya icimı bulandırdı ben çok yağlı şeyleri de yiyemem ondan zahir :( sirke hayatımda tamamen olmayan bir şey onun da kokusu nefes aldırmıyor :(

aman ya bacaklarım tutmuyor. yürüyemiyorum ne beter birşeymiş. unutmusuz kaslarimizin yerlerini spor yapmaya yapmaya. ben 1 kerede 10 barfix ceken insandim yaziklar olsun bana:olamaz: :kızgın:
Off bende cok istiyorum barfix cekebilmeyi.Evinde varmı canım?

Bende kaçayım kızlar, bugün kontrole gittim kulağım için adam garip garip şeyler söyleyip moralimi bozdu, iltihaplanan kulağım tıkalı duymuyorum onunla ve sürekli bir çınlama var, aşırı sinir bozucu. işitme testi efendim kulak zarı çökmesi falan dedi beni çökertti. Yarın kendi doktoruma gideceğim, karşıya taşınınca Avrupa yakasında kaldı tabi o kadar yolu gidemiyordum ama şimdi mecburen gideceğim. Çocukların çantalarını falan hazırlayayım. Bana da dualarınızı esirgemeyin kızlar. Hadi herkese iyi geceler.
Gecmis olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz..:dua:

1kk beyaz peynir
Öğlen
Mercimek çorbası 1 kase
5-6kaşık yogurtlu mantı
Salata
Ara
Elma
Aksam
1 orta boy firinda but
Bir büyük kase cacık
1.5-2lt şu
7bin adım
Sabah çörekotu yağı denedim kusturuyordu bunun için fikri olan var midır nasıl içsem kusmam :KK43:
Kahvene yada ictigin biseye damlat tatlim bende yagdan nefret ederim zorla iciyorum.. üzerinede limonlu su yada elma sirkeli su iciyorum..
:KK70: bi kişiye denildigini biliyorum da sözcük anlamı yani ne anlamda olduğunu merak ettim :KK70:
Ortak anlamında canım orti.. nilsub nilsub ile ortiyiz.. Dimi tatlım..:KK15:

Estağfurullah canım olur mu öyle şey . tabiki fikirlerimizi soylicez ki birbirimize yardimci olucaz . 5 kaşık filan yapıyor canım . Size menulerim biraz fazla gelebilir normal zaten ama ben geçen sene de bu menulerle kilo verdim . Eski takimimdaki arkadaslarda sasiriyolardi menulerime ama gordulerki bu menulerle iyi kilo verebiliyorum sonra alistilar.
aman sana da gicik oldum simdi. sende kardeşim gibisin. o da listesinde acma börek olmadan kilo veremiyor :sopa:
biraz kıskançlık oldu galiba. :KK70:

Back
X