Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nobetteydim cnm çok yemek şansım olmuyor öyle olunca mantidan çok az aldm :KK43:
işyeri yemekhaneleri öyle oluyor. ALLAH'tan bizim yemekhane sorumlusu beslenme ve diyet uzmanı. yemekler az yağlı çok alternatifli çıkıyor. diyet, vejeteryan ve normal menüleri var. Ben onun için sadece ara öğün ve kahvaltı taşıyorum. Diyetisyen kepek ekmeğini yasakladı. Tost yaptıramıyorum artık :(

he aklın yolu bir:KK70::KK70::KK70::KK70:aynısını dedim:KK70::KK70:

benimkinin tadı güzel neden acaba üzerine bak soğuk sıkım yazıyormu ..

evet canım:KK15::KK15::KK15:
Soğuk sıkım canım sorun tadı değil sorun onun yağ olması :(

Bilemedim ki :KK70::KK70::KK70:

Afiyet olsun. Benim kahve 10,30da kantine gidip alacağım. bu arada 2 kat merdiven çıkıp spor yapmış oluyorum :KK70:

Ay ağzın bal yesin senin. :KK19::KK15:

benim ilk hedef 70 ama asıl hedef 60. daha vermem gereken 18-20kg var

Afiyetler şifalar yağ yakıcılar olsun ikinize de :KK39:

o da olur inşALLAH. Görürüz o kiloları da. ben 3 yıldır 8le başlayan bir sayı görmedim tartıda. ama oldu işte. dün sabah 87,6yi bu sabah 89,5 gördüm. ben uyur gezer olup gece yemek mi yiyorum acaba. mutfağa bir kamera mı koysam :KK64:
:KK70::KK70::KK70:
Koy valla o ne oyle 2 kilo :silah: of daha ne kadar çok yolumuz var ya :(

işyeri yemekhaneleri öyle oluyor. ALLAH'tan bizim yemekhane sorumlusu beslenme ve diyet uzmanı. yemekler az yağlı çok alternatifli çıkıyor. diyet, vejeteryan ve normal menüleri var. Ben onun için sadece ara öğün ve kahvaltı taşıyorum. Diyetisyen kepek ekmeğini yasakladı. Tost yaptıramıyorum artık :KK43:
Bizimkilerin menüsü çok abuk sabuk oluyor ya :( akşam pilav vardı ama yemedim :rapci:

Budefa goreceksin canım yeter ki pes etme asıl amacın saglıklı yasamak olsun.. Bu yaptıklarımız yasam tarzımız haline gelirse istemesekte kilo veririz zaten onemli olan omur boyu yapabilecegimiz bir beslenme planı olusturmak ve sporu hayatimizin bir parcasi haline getirmek... :KK19:
Kesinlikle. Bende onun derdindeyim zaten. az olsun öz olsun. Şimdi bana biri daha fazla ye desede yiyemiyorum. Ve yediklerim normal yemekler. Yağı azaltılmış. İnsan alışıyor bir müddet sonra. İşte geriye 1 tek spor kalıyor. Benim sporu hiç bırakmamam lazım. benim bünye öyleymiş maalesef. aç otursam bile kendine kilo yapacak birşey buluyor. :KK70:

Soğuk sıkım canım sorun tadı değil sorun onun yağ olması :KK43:

Koy valla o ne oyle 2 kilo :silah: of daha ne kadar çok yolumuz var ya :KK43:

Bizimkilerin menüsü çok abuk sabuk oluyor ya :KK43: akşam pilav vardı ama yemedim :rapci:
ya işte o kurşunu kafama sıkasım geliyor ama stres kilo yapar sakinliğimi korumaya çalışıyorum. :KK70:
Birde ben sabah çok erken tartılıyorum acaba ondan mı? sabah kalkınca vücut şiş şiş olur sonra kendine gelir ya. Dün sabah mesela saat 9,30da tartıldım. normal de 6da oluyor bu tartı olayı. :KK64:
nöbetin olduğunda yanında yiyecek götürsen. Hastane de yemekler kötü olur biliyorum ama haşlamada mı yok? Yazık sana diyeceğim ama sen bunca olumsuzluğa rağmen hep eksiliyorsun. Maşallah, Sübhanallah. nazar etmeyeyim sana. :KK70:

Bilemedim ki :KK70::KK70::KK70:

Afiyet olsun. Benim kahve 10,30da kantine gidip alacağım. bu arada 2 kat merdiven çıkıp spor yapmış oluyorum :KK70:

Ay ağzın bal yesin senin. :KK19::KK15:

benim ilk hedef 70 ama asıl hedef 60. daha vermem gereken 18-20kg var

Afiyetler şifalar yağ yakıcılar olsun ikinize de :KK39:

o da olur inşALLAH. Görürüz o kiloları da. ben 3 yıldır 8le başlayan bir sayı görmedim tartıda. ama oldu işte. dün sabah 87,6yi bu sabah 89,5 gördüm. ben uyur gezer olup gece yemek mi yiyorum acaba. mutfağa bir kamera mı koysam :KK64:
:KK70::KK70::KK70:

Kesinlikle. Bende onun derdindeyim zaten. az olsun öz olsun. Şimdi bana biri daha fazla ye desede yiyemiyorum. Ve yediklerim normal yemekler. Yağı azaltılmış. İnsan alışıyor bir müddet sonra. İşte geriye 1 tek spor kalıyor. Benim sporu hiç bırakmamam lazım. benim bünye öyleymiş maalesef. aç otursam bile kendine kilo yapacak birşey buluyor. :KK70:
Canım 1 gunde cok oynamis sanki kabızlık sorunun varmı?

olmaz mı sabahları 30dk oturuyorum. geçen gün servisi kaçırıyordum. Dün gece kayısı çayı içip yattım değşen birşey yok:KK12:
Canım bende 4 gunun uzerinde hatta 1 haftayi buldugu oluyordu benimki.. Cok kotu bir durum aylarca boyleydim doktorada gitmedim kayısılar incirler hicbisey fayda etmiyordu. Kayisili form cayi aldim gecen hafta oda sonradan etki etmeye basladı.. Bu hafta hic form cayi icmedim kalori alimini cogalttim..wasa yemeye basladim..corek otu yagi aspir yagi aldim.. bide meyve yemeye basladim hergun en az 2 tane falan yemeye calisyorum..zaten menuler ortada cokk sukur hergun olmasada 1 gun var 1 yok sekilde geciyorum wc.ye herhangi bir zorlanma olmadan.. Bu sekilde devam eder insallah..
Bu dediklerimin hepsine cumartesi basladim hangisi etkili oldu bilmiyorum. Aspir yagida cok etkiliymis bu konuda bugun 2. Kullanisim oldu o corekotu yagina gore daha hafif sanki tadi.

Nobetteydim cnm çok yemek şansım olmuyor öyle olunca mantidan çok az aldm :KK43:
ye canım ye mantıdan bişey olmaz hatta yanına al gecede yersin:KK70::KK70::KK70:
balıkesirin neresindesin. Ben geleyim sana. Benim bandırma da teyzem. gönen de görümcem oturuyor. Çok uzun zamandır gitmiyorum ama ilk gençlik yıllarımda neredeyse her ay 1 kere bandırmaya giderdim.
balıkesir ivrindi canım ..
işte al bi eliptik sende:spor:akşamları yaparız:rapci:
Kızlar sizlere günaydın bana iyi geceler :KK70:
hadi iyi :uykucu:uykular
varya hani bi laf mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum o hesap:KK70::KK70::KK70:

Canım bende 4 gunun uzerinde hatta 1 haftayi buldugu oluyordu benimki.. Cok kotu bir durum aylarca boyleydim doktorada gitmedim kayısılar incirler hicbisey fayda etmiyordu. Kayisili form cayi aldim gecen hafta oda sonradan etki etmeye basladı.. Bu hafta hic form cayi icmedim kalori alimini cogalttim..wasa yemeye basladim..corek otu yagi aspir yagi aldim.. bide meyve yemeye basladim hergun en az 2 tane falan yemeye calisyorum..zaten menuler ortada cokk sukur hergun olmasada 1 gun var 1 yok sekilde geciyorum wc.ye herhangi bir zorlanma olmadan.. Bu sekilde devam eder insallah..
Bu dediklerimin hepsine cumartesi basladim hangisi etkili oldu bilmiyorum. Aspir yagida cok etkiliymis bu konuda bugun 2. Kullanisim oldu o corekotu yagina gore daha hafif sanki tadi.
bana görede aspir yağının tadı kötü çörek otu daha iyi sanki:işsiz:
Yesil cayımı demledim ve Leslie 5 K'ya baslıyorum kızlar.. :KK6:
hadi kolay gelsin:spor:

ben çörekotuna yine başlayayım bari.Akşamda bir yerden aspir yağı bulayım. artık gına geldi. bana. diyetisyendeki tartıda da 1,5kg az. cıktı. o sadece vücuttaki yağ kas vs ayrı ayrı ölçüyor ya. 1.arada hurma vardı. ben onun yanına kayısıda ekledim. bakalım bende ne olacak. bu saat oldu bende tık yok. :KK12:

aman sana da gicik oldum simdi. sende kardeşim gibisin. o da listesinde acma börek olmadan kilo veremiyor :sopa:
biraz kıskançlık oldu galiba. :KK70:
Oyy canım benim kiskandinmi sen : ) hatta söyle bişey diyim geçen sene ilk hafta sizin menüler gibi menüyle başlamıştım ilk hafta 4 kilo ya yakın verdim düşün .

Back
X