- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.121
geçmiş olsun canım zor bir süreçtir rabbim kolay eylesinUykusuzluktan nöronlarım cazırdıyor resmen ELA DİŞ ÇIKARIYIR![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım zor bir süreçtir rabbim kolay eylesinUykusuzluktan nöronlarım cazırdıyor resmen ELA DİŞ ÇIKARIYIR![]()
Değil mi yaa..Bende bikaç gün girmesen sohbetini özlüyorum tatlişlerin.
nereye gidiyorsun?Bavulları hazırldım. Bir saate çıkarız yola, inşallah artılarla değilde eksilerle dönerim..
Evet, sanal ortamda böyle bir samimiyet olacağını tahmin etmezdim.Değil mi yaa..![]()
geçmiş olsun. takımda hasta olamayan kaldi mi? bir an once def edelim su hastalıkları
Eşimin işi için önce Van'a geçeceğiz. Oradan da nasip olursa Diyarbakır'ı gezmek istiyoruz. Hiç görmedim merak ediyorum. Sonra memlekete sanırım.nereye gidiyorsun?
Çok çok geçmiş olsun tatlım.. Ben gelene kadar iyleşmeye bak..evet ya, gribim hala devam ediyor ama çok şükür öksürüğüm azaldı. Kulağım halaaa tıkalı( Herkese acil şifalar.
Bir söz söyle bin ah işit gibi oldu canım ama idare et![]()
Bende sana katılıyorum. Burada ortak bir hedef var. Sanıyorum ondan bu samimiyet.Evet, sanal ortamda böyle bir samimiyet olacağını tahmin etmezdim.
program bayağı yoğun. Hayırlı yolculuklarEşimin işi için önce Van'a geçeceğiz. Oradan da nasip olursa Diyarbakır'ı gezmek istiyoruz. Hiç görmedim merak ediyorum. Sonra memlekete sanırım.
Aşkolsun canım ne demek. ALLAH tüm hastalara şifa versin. Sadece buradaki arkadaşlara değil. Derdi olup derman arayan herkese inşALLAHevet ya, gribim hala devam ediyor ama çok şükür öksürüğüm azaldı. Kulağım halaaa tıkalı( Herkese acil şifalar.
Bir söz söyle bin ah işit gibi oldu canım ama idare et![]()
olumluluktan ziyade bence gerçek :)Çok olumlusun.. Hadi bakalım gazamız mübarek ola
Teşekkür ederim tatlım.program bayağı yoğun. Hayırlı yolculuklar![]()
Güle güleHadi ben kaçtım. Girebilirsem yolda telden girerim. Öpüyorum hepinizi.. Bol bol kilo verin ben gelene kadar![]()
hahahaaa çok güldüm yaaa :)))
Kız kilo alanların eksili oluyo yüzdesihemen yüzdemi de yazayım;
81,7 / 79,9 / -1,8 / -%2,20
![]()
Eksiye düşmeyi seviyorsa demekKız kilo alanların eksili oluyo yüzdesizorla niye negatif yüzde yazıyon kendine
81,7/79,9/1,8/%2,20 böyle yüzden bebeyim![]()