Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

beşinci olmuşuz hatunlar:KK56:
artık daha fazla dikkat edip birinci olmalıyız:21:

***5. Takım 510. Etap***BEŞİNCİSİ

toplight (71/71,5/-0,5/-%0,70)
servey (73,5/72,6/0,9/%1,22)
matilda34 (66,5/66/0,5/%0,75)
gulsayszey (95,2) bildirimsiz izne ayrıldı
0zlem (75,7/74,7/1/%1,32)
inatettimolacak (61,9/63,7/-1,8/-%2,91)
fattofit85 (77,8/78,4/-0,6/-%0,77)
moni (106,5/105,9/0,6/%0,56)
fancynancy (81,7/79,9/1,8/%2,20)
Cikilatacanavari (86,2/84,9/1,3/%1,51)
lydznp (88,2/87,2/1,0/%1,13)

BuRCuCuKkK (56.5/56.6/-0.1/-%0.18)
maJun (73,4/72,7/0,7/%0,95) yeni üye başlangıç tarihi: 03.03.2017, başlangıç kilosu: 74,9 hedef kilosu: 60
aytozuvegece (75,6/74.8/0.8/%1,06) yeni üye başlangıç tarihi: 07.03.2017, başlangıç kilosu: 76,8 hedef kilosu: 65

5. Takım Ortalama: %0,440

@moni ablacım tebrik ederim

Kizlar hepinizi ayrica tebrik ederim. 8. Takımdan sevgiler...:KK200:

bugünkü menüm:KK72:

sabah(09:30)
2 yumurtayla kavurma
5 ince zeytin
Beyaz peynir
4 çeri domates
1 dilim t.b ekmeği
2 ceviz
1 hurma
1 minik yerli muz
Açık çay

Ara(13:00)
Türk kahvesi

akşam(18:30)
tavuk ciğer unsuz yağsız
salata

Ara
çay

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:30dk yürüyüş

Kızlar sagolun, haklısınız aslında cok takılmıyorum ama haftalık hedefimi bile ne olur ne olmaz diye bol bol koymustum onu da gectigimi görünce oha dedim kendime biraz :oops:

Ben listeye yanlıs yazmıs olabilirim canım, telefondan yazmıstım. Düzeltiriz :)

Kız öyle deme, erken dogurmayayım diye dua ediyorum :KK48:
Heyecan dorukta, hic kendimi dogurmaya hazır hissetmiyorum :) Annem geliyor artık bugun, hafta sonu hastane cantasını falan hazırlayalım dedik ne olur ne olmaz :)
Yok canım olmaz öyle herşey yolunda değilmi iyi düşün sen :)
1 ay dediğin ne geçip gidiyor ondan dedim
Heyecan korku hepsi o an a kadar sonra nası olup bittiğini anlamıcaksın canım allah hayırlı bi doğum nasip etsin :)
Bu arada kilonun da takma kızlar demiş işte çoğu ödem son ay aldıklarının özellikle. sen Yemen dikkat et yeter sadece ödem olursa atması da kolay olur

Yok canım olmaz öyle herşey yolunda değilmi iyi düşün sen :)
1 ay dediğin ne geçip gidiyor ondan dedim
Heyecan korku hepsi o an a kadar sonra nası olup bittiğini anlamıcaksın canım allah hayırlı bi doğum nasip etsin :)
Bu arada kilonun da takma kızlar demiş işte çoğu ödem son ay aldıklarının özellikle. sen Yemen dikkat et yeter sadece ödem olursa atması da kolay olur
Her sey yolunda şimdilik, pek geliyor gibi durmuyor ama bi heyecan oluyor ister istemez :) amin insallah sağlıkla gelir :)
Kilo konusunda da İştahım ne arttı ne azaldı, heralde ödemden dediğin gibi. Sabah elim ayağım biraz şiş oluyor, gün icinde geciyor ama bu sefer de aç karnına olmadığım icin tartilamiyorum. Her halukarda fazla çıkıyorum yani :D

Her sey yolunda şimdilik, pek geliyor gibi durmuyor ama bi heyecan oluyor ister istemez :) amin insallah sağlıkla gelir :)
Kilo konusunda da İştahım ne arttı ne azaldı, heralde ödemden dediğin gibi. Sabah elim ayağım biraz şiş oluyor, gün icinde geciyor ama bu sefer de aç karnına olmadığım icin tartilamiyorum. Her halukarda fazla çıkıyorum yani :KK70:
Mecbur çıkcaksın hamileliğin doğasında kilo var napalım en azla atlatıp sonrasına bakarız önemli olan bebiş o sağlıkla gelsin sonra ödem kilo bişi kalmaz çok almadın zaten lohusalık bittiğinde eski kilona dönmüş bile olursun:)

Mecbur çıkcaksın hamileliğin doğasında kilo var napalım en azla atlatıp sonrasına bakarız önemli olan bebiş o sağlıkla gelsin sonra ödem kilo bişi kalmaz çok almadın zaten lohusalık bittiğinde eski kilona dönmüş bile olursun:)
Insallah canim benim :)
Sen napiyosun pek gorunmedin bu hafta yogun gecti sanırım :)

Sabah
Bitki çayı
2 günkurusu

Kahvaltı
2 tost
Çay
1 kase puding (yemezsem içimde kalacaktı :))))

Ara
1 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı

Öğle
5 etsiz çiğköfte
Yeşillik
1 bardak ayran

Ara
2 mandalina

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase ıspanak (pirinç yerine içine bulgur koydum biraz)
1/2 kase yoğurt
3 yk zeytinyağlı yer elması

Birazdan 1 bardak kefir içeceğim. Antibiyotik alıp durduğum için bolca probiyotik almam gerekiyormuş.

2 lt su
48 dk Leslie burn body fat 3 mile

+büyük kız okula bırakılıp alındı, 2 çocuk yıkandı, ev toplandı-süpürüldü-silindi, ütülerin yarısı yapıldı, yemekler yapıldı, bunlarda yakılan kalorilerden sayılır di miiii :KK49:
sayilmaz mi hiç :KK70:

menün suyun sporun güzel tatlım yalnız gözüme çarpan sabah tost 2 dilimden dir akşam da iki dilim ekmek yemişsin toplamda 4 dilim ekmek yapıyor bilemedim şimdi:KK64:

güzel gibi:sus:

su spor süperHoppacıssların sabah olduğundan yırttın:KK39:
haklısın canim. aksam o 1 dilim ekmegi yememem gerekirdi. cuma kaçamağın bu ekmek olsun dedim valla. sporuda kızımı uyuyup yapacaktım ama ikimiz birden uyumuşuz bu sabaha kaldi. geçmişi okuyup hemen spor yapacagim. söz veriyorum.:olamaz:

Kilo konusunda da İştahım ne arttı ne azaldı, heralde ödemden dediğin gibi. Sabah elim ayağım biraz şiş oluyor, gün icinde geciyor ama bu sefer de aç karnına olmadığım icin tartilamiyorum. Her halukarda fazla çıkıyorum yani :KK70:
tatlim eksik cikman yada az kilo alman daha iyi birsey degil. o programlar yada ultrasonda çıkan sonuçların +/-hata payları var. hayirlisiyla saglikla gelsin insALLAH Umut'un ama, sen ne kadar saglikli beslenirsen bebegin o kadar kilo alir. ve doğduğunda %10 kilosunu kaybedecek. cunku onda da ödem olacak. burada onemli olan bebegin beslenmesi. saglikli besinler yiyorsun zaten birak gerisini. Umut'cuğa yarasin yediklerin insALLAH. sende kilo yapmasın :KK48::KK15:

Back
X