- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.581
olabilir ama ekliyorum ekmek falan bilemedim şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir ama ekliyorum ekmek falan bilemedim şimdi
eliptik gelse beraber yapardık ebruylada leslie yapıyoduk zevkli oluyorBenim spor yattı gibi ama dur bakalım. :))
Hahahahaaaa valla ya gece ya da sabah sırf senin için ölçücem göbüşümü, artık sana moral olur.![]()
Ya ben moral vereyim derken moral bozmusum kusura bakmayınkem küm şeyben bildiğin geçmiş durumdayım tabii dim dik değilde 8 aylıktan hallice
![]()
Olursun canım bence, bu azimle devam et yeterValla yaza kadar en azından 70 olsam yatıp kalkıp dua edeceğim![]()
inş tatlımBugün tartılar bize çok iyi davranıyor valla 84.1 gördüm ben de çok mutluyum![]()
tebrik ederim kaptanım seni artık pat pat inersin inşallah :)
sorma cnm yaa acaip mutlu oldum 71 başımın belası kaç aydır altına inememiştim acaba hedefimi revize mi etsemtebrikler kaptan. bu sana acayip moral olmuştur![]()
Tatlim o zaman ne yapiyoruz erkeklere ayak uydurmuyoruz.. Bendede var bir tane boyle hep zararli seyler aklina gelir.Hemde nasıl sabotaj
Bende görmek istiyoruummmmbak bacım benimkini ekliyim. 3 hafta kadar önce sucu gelmişti bende inadımdan büyük bluz t-shirt falan almıyordum zayıflayayım diye, eski hamişlik t-shirtlerimi geçiriyorum üstüme evdeyken hani şu esprili olanlardan. Adam da yeni başlamış herhalde önceleri başka birisi geitiriyordu. Garibim beni öyle bluzle görünce abla dedi, mutfağa bırakim ben istersen sen böyle taşıma demez mi?
Ehe, yok kalsın, ben hallederim saol diyip savuşturdum
Rezillik diz boyu anlayacağın, metroda bana yer verilmesinden hiç bahsetmiyceemmm
Bakınız:
Eki Görüntüle 1973330
Heyyytt be endama gel
Anam ben 12yi geçirince çenem düşüyor herhalde. oh oh forumun bekçisi benim. Menümü de yazıp kaçayım kızlar.
Sagol canim ekmek yerine olabilir aslinda..0zlem canım ben yulaf kepeğinden krepimi yumurta, azıcık süt ile yapıyodum, sende öyle dene bi, hatta benim waffle makinem var, onun içinde yapıyodum şekilli falan güzel oluyodu.
Canim ben Migros"tan aldım..Yulaf kepegi nerelerde satılıyor canim
Oooo süpersinkızlar sabah tartıldım ve çıkan sonuca gözlerime inanamadım foto çekmeyi unutmuşum ama sonuç 70,9 yehhuuu
sonunda kırdım 71 i cuma hedefine pazardan ulaştım
Migros'larda bulabilirsin canım.Yulaf kepegi nerelerde satılıyor canim
Vaayy, başlasam mı naapsam. Eliptik çevirirken ona başlim o zaman.ay süper canım neler oldu nelerrrrr![]()
Bende +400 çıktım yaaçok canım sıkıldı butun + çıktım yaaaaa +900 gr çüşş dimi kaçamakta yapmadım ne oldu acaba![]()
Çookkk çok. Göz görünce gönül istiyor bebişim ya. Direniyorumaa işin zor canım o zaman![]()
Bende Leslie yapıyorum, gel onu da birlikte yapalım:))) Bak sana secret garden diycem, boys over flowers diycemeliptik gelse beraber yapardık ebruylada leslie yapıyoduk zevkli oluyor![]()
Tatlım göbekleri sen mi yaptırdın bize, biz kendimize ne yaptığımızı biliyoruz, sen üzülmeYa ben moral vereyim derken moral bozmusum kusura bakmayın
Olursun canım bence, bu azimle devam et yeter![]()
Tatlim o zaman ne yapiyoruz erkeklere ayak uydurmuyoruz.. Bendede var bir tane boyle hep zararli seyler aklina gelir.
Sagol canim ekmek yerine olabilir aslinda..
Canim ben Migros"tan aldım..![]()
Bende aliyim bari, bildirimleri ayın 1 inde yapacağız değil mi?Bugün bende ölçülerimi alıcam bakalım kaçım
uzun uzun cevap yazmak isterdim de misafirim gelcek telaştayımYaaa yerimmm
Benim bazı tiplere karşı aşırı ilgim oluyo snowcum da onlardan biri.. robb starkta taştı Allah için
Vakvak yarim giydiğime gittiğime kıskançlık yapmaz böyle dizilerdeki adamlara sarıyoAdamların duruşu valla çekiyo insanı.. Geçen malum son zaman favorim Birkan Sokulluyu kıskandı.. Hayaller vs Hayatlar dedim çıldırdı
İnş yavrum öyle yakışıklı olur dedim iyi git ondan cocuk yap dedı ahahaha![]()
Tam salak yaaa
Sen de göstertme yavrunu kımselere abla nazarlara getirirler yavru mazallah
Ama naptınız da öyle karızmatık oldu konusunu paylaşmak istersen püf noktalarını alabılırım![]()
Olsun canım sen de gıyersınnnUzun zamandır kot almadım ama 32 falan herhalde, genelde tayt takılıyorum. Aslında 40-42 oluyor popoya da göbekten kaybediyorum((( iliklenmiyoooo
![]()
aldım ölçülerimi çok fenaaaOooo süpersin
Migros'larda bulabilirsin canım.
Vaayy, başlasam mı naapsam. Eliptik çevirirken ona başlim o zaman.
Bende +400 çıktım yaa(
Çookkk çok. Göz görünce gönül istiyor bebişim ya. Direniyorum
Bende Leslie yapıyorum, gel onu da birlikte yapalım:))) Bak sana secret garden diycem, boys over flowers diycemkorecanları seviyormuşsun, arada bende takılıyorum, çocuklardan fırsat kalıp çok boş vaktim olursa tabiiiii.
Tatlım göbekleri sen mi yaptırdın bize, biz kendimize ne yaptığımızı biliyoruz, sen üzülmeAmaaaa sizin sayenizde incelicez inşallahhh
Çok fena ya benimki ama bak azmettim yemedim. Yarı yarıya yiyelim bile diyo sırf yiyeyim diye. Neyse ucuz kurtuldum, bugünü de atlattım mı tehlike geçecek.
Bende aliyim bari, bildirimleri ayın 1 inde yapacağız değil mi?
İnşallah canımOlsun canım sen de gıyersınnn
Ölçüde kapışalım mıaldım ölçülerimi çok fenaaa![]()
Hahaha çok tatlısın ya kapışakÖlçüde kapışalım mı![]()
Ortim 1 ay sonraki farkı gordugunde mutlu olacaksın uzme kendini..aldım ölçülerimi çok fenaaa![]()
Sende aldın mı ortim...ne zaman yazıcaz burayaOrtim 1 ay sonraki farkı gordugunde mutlu olacaksın uzme kendini..![]()
bazen 1 hafta bile etkili olabilirOrtim 1 ay sonraki farkı gordugunde mutlu olacaksın uzme kendini..![]()
ortilerim bende bir bakayım 1 ay olacak olcmedim hic. ayin 1 demiştik ama, bir değişiklik yok sanırımSende aldın mı ortim...ne zaman yazıcaz buraya