Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
2 gün kurusu
1/2 lt su

Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Yeşil çay
Bitki çayı

Öğle
Fırında çupra

Ara
Elma
Maden suyu

Akşam
Maalesef dışarıdandı. Yarım hamburger ve 10 kızarmış patates gibi.

Yemekten sonra kv ye çaya gidildi, minnak bir parça kek yendi.
Kahve içildi.

2,5 lt su
Burn body fat 2 mile (33 dk)
Floor abs (yaklaşık 12 dk)
35 dk eliptik morordek morordek
30 yarım mekik

İyi geceleeerrr.

Hemde nasıl sabotaj :silah:

Bende görmek istiyoruummmm :KK70::KK70: bak bacım benimkini ekliyim. 3 hafta kadar önce sucu gelmişti bende inadımdan büyük bluz t-shirt falan almıyordum zayıflayayım diye, eski hamişlik t-shirtlerimi geçiriyorum üstüme evdeyken hani şu esprili olanlardan. Adam da yeni başlamış herhalde önceleri başka birisi geitiriyordu. Garibim beni öyle bluzle görünce abla dedi, mutfağa bırakim ben istersen sen böyle taşıma demez mi? :KK70::KK70::KK70:Ehe, yok kalsın, ben hallederim saol diyip savuşturdum :confused:
Rezillik diz boyu anlayacağın, metroda bana yer verilmesinden hiç bahsetmiyceemmm :KK70::KK70:
Bakınız:
Eki Görüntüle 1973330
Heyyytt be endama gel :KK70::KK70:

Anam ben 12yi geçirince çenem düşüyor herhalde. oh oh forumun bekçisi benim. Menümü de yazıp kaçayım kızlar.
Ayy fena pot kırmış adam ama haksız da sayılmaz burdan bakıyorum da karnının en çok mide bölümü sis avaz avaz bağırıyor kurtarın beni diye :( biraz daha dikkatli olursak çok fit hatunlar olucaz canim ama vücut çok diri masallah bi versen fıstık gibi olursun :KK15:

Hemde nasıl sabotaj :silah:

Bende görmek istiyoruummmm :KK70::KK70: bak bacım benimkini ekliyim. 3 hafta kadar önce sucu gelmişti bende inadımdan büyük bluz t-shirt falan almıyordum zayıflayayım diye, eski hamişlik t-shirtlerimi geçiriyorum üstüme evdeyken hani şu esprili olanlardan. Adam da yeni başlamış herhalde önceleri başka birisi geitiriyordu. Garibim beni öyle bluzle görünce abla dedi, mutfağa bırakim ben istersen sen böyle taşıma demez mi? :KK70::KK70::KK70:Ehe, yok kalsın, ben hallederim saol diyip savuşturdum :confused:
Rezillik diz boyu anlayacağın, metroda bana yer verilmesinden hiç bahsetmiyceemmm :KK70::KK70:
Bakınız:
Eki Görüntüle 1973330
Heyyytt be endama gel :KK70::KK70:

Anam ben 12yi geçirince çenem düşüyor herhalde. oh oh forumun bekçisi benim. Menümü de yazıp kaçayım kızlar.
metroda yer bulmak çok zor. avantajını kullan. :KK48:
ama o göbüş gidecek. su damacasini sen tasiyacaksin edalele kollarinla. ve metroda ayakta gideceksin. o günleri hep birlikte gorecegiz inşALLAH :KK66::KK73::KK73::KK73:

Sabah
2 gün kurusu
1/2 lt su

Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Yeşil çay
Bitki çayı

Öğle
Fırında çupra

Ara
Elma
Maden suyu

Akşam
Maalesef dışarıdandı. Yarım hamburger ve 10 kızarmış patates gibi.

Yemekten sonra kv ye çaya gidildi, minnak bir parça kek yendi.
Kahve içildi.

2,5 lt su
Burn body fat 2 mile (33 dk)
Floor abs (yaklaşık 12 dk)
35 dk eliptik morordek morordek
30 yarım mekik

İyi geceleeerrr.
spor kurtarmıştır inşALLAH patates kızartmasını hamburgeri ve keki :KK66:

gel kız ben sana hazırlayayım. bizimkiler sanki kis uykusundalar bu saat oldu kalkmadilar. çalar saat kızım bile kalkmadı. yalniz yemeğinde hic sevmiyorum. beraber yerdik :KK16:
Ben de eşimi bekliyorum, gece geç saatlere kadar çalışmış kaçta uyanır kimbilir :işsiz: kuru incir, ceviz yedim atıştırmalık, dayanamadığım zaman kaldiricam kendisini :KK48:

Ay o zaman The Vampire Dairies e de bakabılırsın.. O biraz sündürdü ama bazı sezonlarda, Originals daha hareketli gidiyo..
Sen neler izliyon,bizim nilgün gibi kore dizilerine mı sarıyosun sen de yoksa??

He yaa.. Zati Game of Thorones da teeeeee temmuzda başlıcakmış..İzlediğim dizilerde bitti napıcam ben poff :işsiz:
13.kere House mu başlasam acaba :KK70: :KK70:
yok tatlım hiç kore izlemedim.
The walking dead ve öncesini anlatan Fear the walking dead izliyorum sezon arasında şu an :işsiz: ve tabikisiii Game of thrones:süslü:bu arada jon snow bizim evde yaşıyor:KK70::KK70:ben hemen başlamadım sezon biriktirdim ve bu kış izledim tamamını aa bi baktım benim küçük oğlan jon snowun kopyası :KK70:sonra herkese diyorum jon snowla yaşıyomuşuz haberimiz yok:skandal::KK70::KK70:

Kendinden o kadar emin olma, benim göbüşümle kimsecikler yarışamaz :KK70::KK70::KK70:
İnan benimde ölçü alasım yok ama en azından neler başardığımızı görürüz.
aa lütfen göbiş diyince 105 kg lik moniyi unutmayın:süslü:
Sacmalama kız, beni geçemezsin. Gecmemelisin yani :KK57:
kem küm şey:KK22:ben bildiğin geçmiş durumdayım tabii dim dik değilde 8 aylıktan hallice:KK23::KK70::KK70:

Herkese günaydın kızlar.

Ayy fena pot kırmış adam ama haksız da sayılmaz burdan bakıyorum da karnının en çok mide bölümü sis avaz avaz bağırıyor kurtarın beni diye :KK43: biraz daha dikkatli olursak çok fit hatunlar olucaz canim ama vücut çok diri masallah bi versen fıstık gibi olursun :KK15:
Sağol canım, inşallah kurtarıcım onu :dua: bende kendimden memnun değilim, bütün kilolarım kollarımda ve göbeğimde. :KK43:

spor kurtarmıştır inşALLAH patates kızartmasını hamburgeri ve keki :KK66:
Umarım :)

Günaydın kızlaar :)

:olamaz:
Neyse hepinizi zayiflaticaz insallah, incecik olacaksınız :spor:
Valla yaza kadar en azından 70 olsam yatıp kalkıp dua edeceğim:21:

yok tatlım hiç kore izlemedim.
The walking dead ve öncesini anlatan Fear the walking dead izliyorum sezon arasında şu an :işsiz: ve tabikisiii Game of thrones:süslü:bu arada jon snow bizim evde yaşıyor:KK70::KK70:ben hemen başlamadım sezon biriktirdim ve bu kış izledim tamamını aa bi baktım benim küçük oğlan jon snowun kopyası :KK70:sonra herkese diyorum jon snowla yaşıyomuşuz haberimiz yok:skandal::KK70::KK70:

aa lütfen göbiş diyince 105 kg lik moniyi unutmayın:süslü:

kem küm şey:KK22:ben bildiğin geçmiş durumdayım tabii dim dik değilde 8 aylıktan hallice:KK23::KK70::KK70:

Ay kıyamam, gitcek hepsi gitcek canım :KK19:
Bu arada süt ve hatmi çiçeği süper kesti öksürüğümü, son 4 taneyle yaptım, pazartesi aktardan alıp yapacağım yine. :KK25:

metroda yer bulmak çok zor. avantajını kullan. :KK48:
ama o göbüş gidecek. su damacasini sen tasiyacaksin edalele kollarinla. ve metroda ayakta gideceksin. o günleri hep birlikte gorecegiz inşALLAH :KK66::KK73::KK73::KK73:

Aminnnn :dua:

Ben de eşimi bekliyorum, gece geç saatlere kadar çalışmış kaçta uyanır kimbilir :işsiz: kuru incir, ceviz yedim atıştırmalık, dayanamadığım zaman kaldiricam kendisini :KK48:

Bizimki benden önce yattı ama öğleden önce kalkmaz. :uykucu:

Back
X