Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemde nasıl sabotaj :silah:

Bende görmek istiyoruummmm :KK70::KK70: bak bacım benimkini ekliyim. 3 hafta kadar önce sucu gelmişti bende inadımdan büyük bluz t-shirt falan almıyordum zayıflayayım diye, eski hamişlik t-shirtlerimi geçiriyorum üstüme evdeyken hani şu esprili olanlardan. Adam da yeni başlamış herhalde önceleri başka birisi geitiriyordu. Garibim beni öyle bluzle görünce abla dedi, mutfağa bırakim ben istersen sen böyle taşıma demez mi? :KK70::KK70::KK70:Ehe, yok kalsın, ben hallederim saol diyip savuşturdum :confused:
Rezillik diz boyu anlayacağın, metroda bana yer verilmesinden hiç bahsetmiyceemmm :KK70::KK70:
Bakınız:
Eki Görüntüle 1973330
Heyyytt be endama gel :KK70::KK70:

Anam ben 12yi geçirince çenem düşüyor herhalde. oh oh forumun bekçisi benim. Menümü de yazıp kaçayım kızlar.
Tatlim o zaman ne yapiyoruz erkeklere ayak uydurmuyoruz.. Bendede var bir tane boyle hep zararli seyler aklina gelir. :sopa::tokat:
0zlem 0zlem canım ben yulaf kepeğinden krepimi yumurta, azıcık süt ile yapıyodum, sende öyle dene bi, hatta benim waffle makinem var, onun içinde yapıyodum şekilli falan güzel oluyodu.
Sagol canim ekmek yerine olabilir aslinda..:kk77:

Yulaf kepegi nerelerde satılıyor canim
Canim ben Migros"tan aldım..:KK52:

IMG_4904.webp

Ooofff çoookkk güldümmmm :KK70::KK70::KK70:

kızlar sabah tartıldım ve çıkan sonuca gözlerime inanamadım foto çekmeyi unutmuşum ama sonuç 70,9 yehhuuu
sonunda kırdım 71 i cuma hedefine pazardan ulaştım
Oooo süpersin :KK9:

Yulaf kepegi nerelerde satılıyor canim
Migros'larda bulabilirsin canım.

ay süper canım neler oldu nelerrrrr:rolleyes:
Vaayy, başlasam mı naapsam. Eliptik çevirirken ona başlim o zaman. :21:

çok canım sıkıldı butun + çıktım yaaaaa +900 gr çüşş dimi kaçamakta yapmadım ne oldu acaba:olamaz:
Bende +400 çıktım yaa :((

aa işin zor canım o zaman:işsiz:
Çookkk çok. Göz görünce gönül istiyor bebişim ya. Direniyorum :KK42:

eliptik gelse beraber yapardık ebruylada leslie yapıyoduk zevkli oluyor:spor:
Bende Leslie yapıyorum, gel onu da birlikte yapalım:))) Bak sana secret garden diycem, boys over flowers diycem :KK70: korecanları seviyormuşsun, arada bende takılıyorum, çocuklardan fırsat kalıp çok boş vaktim olursa tabiiiii.

Ya ben moral vereyim derken moral bozmusum kusura bakmayın :KK23:

Olursun canım bence, bu azimle devam et yeter :KK39:
Tatlım göbekleri sen mi yaptırdın bize, biz kendimize ne yaptığımızı biliyoruz, sen üzülme :KK200: Amaaaa sizin sayenizde incelicez inşallahhh :KK76:

Tatlim o zaman ne yapiyoruz erkeklere ayak uydurmuyoruz.. Bendede var bir tane boyle hep zararli seyler aklina gelir. :sopa::tokat:

Sagol canim ekmek yerine olabilir aslinda..:kk77:

Canim ben Migros"tan aldım..:KK52:

Çok fena ya benimki ama bak azmettim yemedim. Yarı yarıya yiyelim bile diyo sırf yiyeyim diye. Neyse ucuz kurtuldum, bugünü de atlattım mı tehlike geçecek. :halay:

Bugün bende ölçülerimi alıcam bakalım kaçım
Bende aliyim bari, bildirimleri ayın 1 inde yapacağız değil mi?

Yaaa yerimmm :KK200::KK200::KK200:
Benim bazı tiplere karşı aşırı ilgim oluyo snowcum da onlardan biri.. robb starkta taştı Allah için :KK8:
Vakvak yarim giydiğime gittiğime kıskançlık yapmaz böyle dizilerdeki adamlara sarıyo :KK70: Adamların duruşu valla çekiyo insanı.. Geçen malum son zaman favorim Birkan Sokulluyu kıskandı.. Hayaller vs Hayatlar dedim çıldırdı :KK70:
İnş yavrum öyle yakışıklı olur dedim iyi git ondan cocuk yap dedı ahahaha :KK70: :KK70: Tam salak yaaa :KK70:
Sen de göstertme yavrunu kımselere abla nazarlara getirirler yavru mazallah :nazar:
Ama naptınız da öyle karızmatık oldu konusunu paylaşmak istersen püf noktalarını alabılırım :KK48:
uzun uzun cevap yazmak isterdim de misafirim gelcek telaştayım:KK55::KK200:
ahahah çok güldümm:KK70::KK70::KK70:

Oooo süpersin :KK9:

Migros'larda bulabilirsin canım.

Vaayy, başlasam mı naapsam. Eliptik çevirirken ona başlim o zaman. :21:

Bende +400 çıktım yaa :KK43:(

Çookkk çok. Göz görünce gönül istiyor bebişim ya. Direniyorum :KK42:

Bende Leslie yapıyorum, gel onu da birlikte yapalım:))) Bak sana secret garden diycem, boys over flowers diycem :KK70: korecanları seviyormuşsun, arada bende takılıyorum, çocuklardan fırsat kalıp çok boş vaktim olursa tabiiiii.

Tatlım göbekleri sen mi yaptırdın bize, biz kendimize ne yaptığımızı biliyoruz, sen üzülme :KK200: Amaaaa sizin sayenizde incelicez inşallahhh :KK76:

Çok fena ya benimki ama bak azmettim yemedim. Yarı yarıya yiyelim bile diyo sırf yiyeyim diye. Neyse ucuz kurtuldum, bugünü de atlattım mı tehlike geçecek. :halay:

Bende aliyim bari, bildirimleri ayın 1 inde yapacağız değil mi?
aldım ölçülerimi çok fenaaa:olamaz::KK61:

kızlar bu günku menum
sabah çörekotu yagi +elma sirkeli su

kahvalti
1yk yulaf ezmesi+2 kucuk yumurta +2yk lor peynir ile omlet
domates, salatalık

ara 4tane küçük gun kurusu kayısı

oglen
dunden kalan 1 kase yesil mercimek salatasi
kızın tabaginda kala 1 yk yesil mercimek ile yarim kasik bulgur pilavi

ara 1 hurma

aksam