Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bu günku menum
sabah çörekotu yagi +elma sirkeli su

kahvalti
1yk yulaf ezmesi+2 kucuk yumurta +2yk lor peynir ile omlet
domates, salatalık

ara 4tane küçük gun kurusu kayısı

oglen
dunden kalan 1 kase yesil mercimek salatasi
kızın tabaginda kala 1 yk yesil mercimek ile yarim kasik bulgur pilavi

ara 1 hurma

aksam
kivircik salata 1 dilim tb ekmek
2lt su
1 fincan yesil cay

leslie 3 mil 5k
pilatese
çok iyi canım afiyet olsun:super:

kızlar menüm...

kahvaltı 2 kepçe yayla çorbası 1 tane altın ekmek

ara sade türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir yarım avuç leblebi

öğlen zencefilli tarçınlı 1 bardak süt 1 kivi 2 hurma

akşam 1 tabak tavuk sote 1 dilim tbe 2 bardak ayran

su 2,5
2 kupa kimyonlu yeşil çay
1 kupa 5'i bir arada çay

spor 40 dk yürüyüş

kızlar menüm...

kahvaltı 2 kepçe yayla çorbası 1 tane altın ekmek

ara sade türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir yarım avuç leblebi

öğlen zencefilli tarçınlı 1 bardak süt 1 kivi 2 hurma

akşam 1 tabak tavuk sote 1 dilim tbe 2 bardak ayran

su 2,5
2 kupa kimyonlu yeşil çay
1 kupa 5'i bir arada çay

spor 40 dk yürüyüş
canım menün genel olarak guzel. ancak corba ve ekmeğin yan yana olmaması gerekiyor. ikiside ayni grup yiyeceklerden. çorbanın yaninda kahvaltı oldugu icin haşlanmış yumurta yada peynir domates salatalık gibi bir yiyecek koymalısın. :KK54:

canım menün genel olarak guzel. ancak corba ve ekmeğin yan yana olmaması gerekiyor. ikiside ayni grup yiyeceklerden. çorbanın yaninda kahvaltı oldugu icin haşlanmış yumurta yada peynir domates salatalık gibi bir yiyecek koymalısın. :KK54:
canım bol yoğurt ve yumurta var terbiyesinde un yoktu bulgur azdı birde midem tutacak gibiydi ondan çorba içmek istedim altın ekmek zaten çok güzel bu sabahta değişik olsun diye :kk77:

kızlar az once ölçüleri aldim. 14 günlük ölçüler göğüs bel kalca ust bacak alt bacak ve kollar olculdu. her yerden toplam 32cm incelme var. 9cm incelme ile bel 1. sirada 2. sirada göğüs 6cm (bende sutyenlerin lastiği gevşedi diyordum:KK70:) 3.sira kalca 5cm. bacak üstler toplam 5cm. kollar toplam 7cm incelmiş. bacaklara biraz ağırlık vermem kazım. bakalim 1 hafta sonra ölçüler ne olacak.

kızlar az once ölçüleri aldim. 14 günlük ölçüler göğüs bel kalca ust bacak alt bacak ve kollar olculdu. her yerden toplam 32cm incelme var. 9cm incelme ile bel 1. sirada 2. sirada göğüs 6cm (bende sutyenlerin lastiği gevşedi diyordum:KK70:) 3.sira kalca 5cm. bacak üstler toplam 5cm. kollar toplam 7cm incelmiş. bacaklara biraz ağırlık vermem kazım. bakalim 1 hafta sonra ölçüler ne olacak.
ya ölçüleride yazsana üst bacak kaç mesela:duduk:

sag bacak 68
sol bacak 70
bacağa gel bacağa :oha:
senin?

kiz benim belim eskide 52cm. di. belime gore kemer bulamazdım. en kucuk kemeri alip 3 delik deldirirdim :( şu halime bak. kendimi ne hale getirmişim :kızgın:

Süpersin canım :KK9:

Sabah
1 bardak su
2 günkurusu

Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Ara
2 kupa filtre kahve

Öğle
4 yk bulgur
4 yk et sote
Ayran

Ara
Yarım muz
1 bardak kefir

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 yk yoğurt

Su 2,5 lt
Spor yok bugün.

Gecede bitki çayı vs içerim. Ben bugün erken kaçar, herkese iyi geceler.

Back
X