- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.601
anam hani alalı hevesim kaçtı bi gelemedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam hani alalı hevesim kaçtı bi gelemedi
aaa ölçte bak bakalım farka ne kadar bizede yazortilerim bende bir bakayım 1 ay olacak olcmedim hic. ayin 1 demiştik ama, bir değişiklik yok sanırım
çok iyi canım afiyet olsunkızlar bu günku menum
sabah çörekotu yagi +elma sirkeli su
kahvalti
1yk yulaf ezmesi+2 kucuk yumurta +2yk lor peynir ile omlet
domates, salatalık
ara 4tane küçük gun kurusu kayısı
oglen
dunden kalan 1 kase yesil mercimek salatasi
kızın tabaginda kala 1 yk yesil mercimek ile yarim kasik bulgur pilavi
ara 1 hurma
aksam
kivircik salata 1 dilim tb ekmek
2lt su
1 fincan yesil cay
leslie 3 mil 5k
pilatese
kiz kacirma hevesini. bol bol yag yakacaksın daha.anam hani alalı hevesim kaçtı bi gelemedi![]()
yazarim ama 1 ay oldu saniyordum. daha 15 gun olmuş. ne kadar uzun zaman gibi geldi banaaaa ölçte bak bakalım farka ne kadar bizede yaz![]()
sagol canımçok iyi canım afiyet olsun![]()
canım menün genel olarak guzel. ancak corba ve ekmeğin yan yana olmaması gerekiyor. ikiside ayni grup yiyeceklerden. çorbanın yaninda kahvaltı oldugu icin haşlanmış yumurta yada peynir domates salatalık gibi bir yiyecek koymalısın.kızlar menüm...
kahvaltı 2 kepçe yayla çorbası 1 tane altın ekmek
ara sade türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı 1 kuru incir yarım avuç leblebi
öğlen zencefilli tarçınlı 1 bardak süt 1 kivi 2 hurma
akşam 1 tabak tavuk sote 1 dilim tbe 2 bardak ayran
su 2,5
2 kupa kimyonlu yeşil çay
1 kupa 5'i bir arada çay
spor 40 dk yürüyüş
canım bol yoğurt ve yumurta var terbiyesinde un yoktu bulgur azdı birde midem tutacak gibiydi ondan çorba içmek istedim altın ekmek zaten çok güzel bu sabahta değişik olsun diyecanım menün genel olarak guzel. ancak corba ve ekmeğin yan yana olmaması gerekiyor. ikiside ayni grup yiyeceklerden. çorbanın yaninda kahvaltı oldugu icin haşlanmış yumurta yada peynir domates salatalık gibi bir yiyecek koymalısın.![]()
afiyet olsun canım :)canım bol yoğurt ve yumurta var terbiyesinde un yoktu bulgur azdı birde midem tutacak gibiydi ondan çorba içmek istedim altın ekmek zaten çok güzel bu sabahta değişik olsun diye![]()
insALLAH görürsün kaptanslm kizlar az once yuzmeden geldim kollarimin agrisindan fazla yuzemedim ama suda hareket yapmaya calitim buhar hamami ve sauna uzerine cok iyi geldi ancak eve gelisimiz 7 yi bulunca aksam yemegim boraz gece kaldi yarin bakalim gorebilecekmiyim gene 70.9 u
ölçülerini söyle bakalıminsALLAH görürsün kaptan![]()
Yok canım daha olcmedim olctugumde yazarim buraya.Sende aldın mı ortim...ne zaman yazıcaz buraya
ya paylaşmasamda olucak benim bacaklar fena çıktı yaaaYok canım daha olcmedim olctugumde yazarim buraya.
Sen paylas istedigin zamaninatettimolacak not alir geldigi zaman olcu isi icin gonullu olmustu sagolsun..
![]()
ya ölçüleride yazsana üst bacak kaç meselakızlar az once ölçüleri aldim. 14 günlük ölçüler göğüs bel kalca ust bacak alt bacak ve kollar olculdu. her yerden toplam 32cm incelme var. 9cm incelme ile bel 1. sirada 2. sirada göğüs 6cm (bende sutyenlerin lastiği gevşedi diyordum) 3.sira kalca 5cm. bacak üstler toplam 5cm. kollar toplam 7cm incelmiş. bacaklara biraz ağırlık vermem kazım. bakalim 1 hafta sonra ölçüler ne olacak.
Süpersin canımkızlar az once ölçüleri aldim. 14 günlük ölçüler göğüs bel kalca ust bacak alt bacak ve kollar olculdu. her yerden toplam 32cm incelme var. 9cm incelme ile bel 1. sirada 2. sirada göğüs 6cm (bende sutyenlerin lastiği gevşedi diyordum) 3.sira kalca 5cm. bacak üstler toplam 5cm. kollar toplam 7cm incelmiş. bacaklara biraz ağırlık vermem kazım. bakalim 1 hafta sonra ölçüler ne olacak.